Şimdi Ara

Localhostta çalışıyor siteye atınca çalışmıyor problem ne olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Bir proje üzerinde çalışmaktayım fakat bir sorunum oldu çözemediğim. Pc de localhostta yaptığım üye giriş sisteminde kullanıcı adı ve şifre girdikten sonra kontrol.php ile kullanıcı olup olmadığını kontrol edip varsa kullanıcı profiline yönlendiren yoksa üye giriş sayfasına yönlendiren bir kontrol yaptım. Kodlar localhostta gayet başarılı çalışıyor fakat siteye yüklediğimde kontrol.php üyeyi bulamamış gibi davranıp girip yap dediğimde tekrar giriş yap sayfasına yönlendiriyor.
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• bu tip hatalar genellikle. session kodlarının aralara yazılmasıyla başlar ve ob_start ların unutulmasıyla devam eder.
    session ile ilgili kodlarının <head> ın üstünde olmasına önem ver birde ob_start eklemeyi dene baklaım sonuç ne olacak halen olmuyors aona göre bir çözüm üretmeye çalışalım.http://php.net/manual/tr/function.ob-start.php den ob_start ile ilgili bilgilere ulaşabilirsin.

2. Database e bağlandın ve sorunsuz olarak gerekli işlemleri yapabiliyormusun ? Belki doys yollarında yada sql bilgilerinde bir hata yapmış olabilirsin.
  • Öncelikle bilgilendirme icin teşekkür ederim. Onu da denedim sonuç ayni. Veritabani ile baglanti kuruyor. Üye kayit et dedigimde kayitta sikinti yok. Session henüz eklemedim kodlara. Daha baslangic asamasinda hostta deneyeyim dedigimde beni kilitledi. Suan sadece bir kullanici kayit formu ve daha sonrasi icin yonetici girisi ve giris ile oturuma yonlensirme sayfalari mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni kilitledi ile kastınız nedir? noluyor sunucuda
  • eğer PHP ayarlarında register_globals ayarları farklıysa sorun yaşayabilirsiniz.

şifre kontrol aşamasında gelen bilgileri ekrana yazdırarak gönderdiğiniz kullanıcı adı ve şifrenin doğru geldiğiniz kontrol ediniz.

aslında en güzeli $HTTP_POST_VARS['isim'] veya $_REQUEST['isim'] şeklinde kullanmanızdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.