arkadaslar lock on oynayan varsa bılmıyorum msn verılıyomu ama msn mı verıyım ordan da konusuruz onlıne oynamak ıstersenız veya oynuyorsanız bız arkadaslarla ucuyoruz 9 kısıyız oyunu cok ıı bılmenız gerekmez oyunu ben anlatırım herseyı sorun yok
sa ben dün basladim hosuma gitti multi oynamak istiorum ve biraz da bilgiye ihtiyacım var bana ögğretirmisin
simdilik bildikleri
füze atmak + - gaz g iniş takımları b fren z x yön bunlar var
msn yada xfire n varmi
tabı kı ogretırım cok da kolay ama msn mı eklemen gerek msn: murat252-13@hotmail.com konusuruz
güzelmi oyun
oyun superrrrr ozellıkle sımulasyoon oyunu sevenler ıcın super ama onlıne oynarsan oda cokk klay yalnız onlıne oynamak ıcın lock on 1.1 olması gerek ayrıca oyunu daha ıı anlamanız ıcın lock on sıtesıne bakmanızı onerırım
Pack lazım ha diyince online uçulmuyor pack paralı satın alabilirsiniz
Yukarıdaki resimdeki uçaklar A-10'un cabrio modeli mi?
daha cok ucak cesıdı var ama lock on 1.1 varsa onlıne oynaması cok basıt ben anlatıcam msnm eklersenız ben herseyı anlatırım amac aramıza bı kısı daha gelsın cogalalım ıt dalası yapalım turkıye ısraıl yapalım her aksam yapıyoruz ayrıca bu oyun cokk super msn murat252-13@hotmail.com ekleyın konusalım oynayalım
quote:
Orjinalden alıntı: tcdd murat
daha cok ucak cesıdı var ama lock on 1.1 varsa onlıne oynaması cok basıt ben anlatıcam msnm eklersenız ben herseyı anlatırım amac aramıza bı kısı daha gelsın cogalalım ıt dalası yapalım turkıye ısraıl yapalım her aksam yapıyoruz ayrıca bu oyun cokk super msn murat252-13@hotmail.com ekleyın konusalım oynayalım
ekledim konusuruz [S]hakir nick im msn de
lock on duz versıyon veya 1.02 versıyonla ucan arkadaslar eger bol vaktınız varsa sızlerı formumuza beklerızhttp://lockon156.77forum.com/ fc eklentısıne fln grek yok
@tcdd murat@jrcesar arkadaş yazmış sizde bu packi paraylamı satın aldınız yoksa korsan yollamı online oynuyorsunuz?
oyunu netten indiriyosunuz 1.01 versiyonu olarak sonra oyunun ubisoft sitesinden 1.02 yi indirip direk üsütne kuruyosunuz bu kadar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme