Şimdi Ara

lock on ve onlıne

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar lock on oynayan varsa bılmıyorum msn verılıyomu ama msn mı verıyım ordan da konusuruz onlıne oynamak ıstersenız veya oynuyorsanız bız arkadaslarla ucuyoruz 9 kısıyız oyunu cok ıı bılmenız gerekmez oyunu ben anlatırım herseyı sorun yok

• sa ben dün basladim hosuma gitti multi oynamak istiorum ve biraz da bilgiye ihtiyacım var bana ögğretirmisin

simdilik bildikleri

füze atmak
    + - gaz
    g iniş takımları
    b fren
    z x yön
    bunlar var

msn yada xfire n varmi
  • tabı kı ogretırım cok da kolay ama msn mı eklemen gerek msn: murat252-13@hotmail.com konusuruz
  • güzelmi oyun
  • oyun superrrrr
    ozellıkle sımulasyoon oyunu sevenler ıcın super ama onlıne oynarsan oda cokk klay yalnız onlıne oynamak ıcın lock on 1.1 olması gerek ayrıca oyunu daha ıı anlamanız ıcın lock on sıtesıne bakmanızı onerırım

lock on ve onlıne
  • ucusdan resımler

lock on ve onlıne
  • valla bi simulator e göre güzel

ama ben ne kadar ugrassamda online uçamadim yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Back 4 Blood [ PC ANA KONU ]
    4 yıl önce açıldı
    Light No Fire {PC ANA KONU}
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pack lazım ha diyince online uçulmuyor pack paralı satın alabilirsiniz
  • Yukarıdaki resimdeki uçaklar A-10'un cabrio modeli mi?
  • daha cok ucak cesıdı var ama lock on 1.1 varsa onlıne oynaması cok basıt ben anlatıcam msnm eklersenız ben herseyı anlatırım amac aramıza bı kısı daha gelsın cogalalım ıt dalası yapalım turkıye ısraıl yapalım her aksam yapıyoruz ayrıca bu oyun cokk super msn murat252-13@hotmail.com ekleyın konusalım oynayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcdd murat

daha cok ucak cesıdı var ama lock on 1.1 varsa onlıne oynaması cok basıt ben anlatıcam msnm eklersenız ben herseyı anlatırım amac aramıza bı kısı daha gelsın cogalalım ıt dalası yapalım turkıye ısraıl yapalım her aksam yapıyoruz ayrıca bu oyun cokk super msn murat252-13@hotmail.com ekleyın konusalım oynayalım

ekledim konusuruz [S]hakir nick im msn de
  • lock on duz versıyon veya 1.02 versıyonla ucan arkadaslar eger bol vaktınız varsa sızlerı formumuza beklerızhttp://lockon156.77forum.com/ fc eklentısıne fln grek yok
  • @tcdd murat @jrcesar arkadaş yazmış sizde bu packi paraylamı satın aldınız yoksa korsan yollamı online oynuyorsunuz?
  • oyunu netten indiriyosunuz 1.01 versiyonu olarak sonra oyunun ubisoft sitesinden 1.02 yi indirip direk üsütne kuruyosunuz bu kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.