Şimdi Ara

'Locked By Another Application' Hatası??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Webcami açmaya calistiğimda bu hatayi aliyorum.Yardımcı olursaniz sevinirm.

• Webcam sorunu için:
    1- Windows tuşu + "R" tuşuna bas. Çalıştır ekranına "msconfig" yazç
    2- "Başlangıç" sekmesindeki programlardan chicony yazanın önündeki işareti kaldır, değişiklikleri onayla, bilgisayarı yeniden başlat. Sorunun bu şekilde çözüldüğünü yazmışlardı

Bir de arkadaşım böyle basit birşeyi için topik açmaya gerek yok. Zaten A200-1AH topiğinde sormuşsun. Oraya da yanıtlamıştım. Sonra topik çöplüğüne dönüyor burası aradığımızı bulamıyoruz
  • bu hata bende msn de ıken oluyor genellıkle ben kapama dugmesın basark bılgısyarı bekleme moduna alıyorum 5-10 sanıye sonra acınca duzelıyor buda baska bı yontem...
  • arkadşlar dedıgınız yontemıy apıyorum ama gene olmuyor aynı hatayı verıyor yaaa bı turlu kameraya bı cozum bulamadım
  • bende bu uyarıyı hiç vermedi neden acaba?bazılarında veriyor bazısında vermiyor,ilginç bir durum bence...
  • bende daha bi çözüm bulamadim ,tamamen kafasina göre takiliyo cam, bazen msnde açiyo sorun çikarmiyo,bazen kamera açiliyo 2saniye görüntü geldikten sonra kararıyo öyle kaliyo,bazen hiç açmiyo,bazende locked by other application diyo , sasirdim kaldim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozankaraca

bende daha bi çözüm bulamadim ,tamamen kafasina göre takiliyo cam, bazen msnde açiyo sorun çikarmiyo,bazen kamera açiliyo 2saniye görüntü geldikten sonra kararıyo öyle kaliyo,bazen hiç açmiyo,bazende locked by other application diyo , sasirdim kaldim :)

,hayret yahu ben de henüz hiçbir hata vermedi webcam hiçbir ayarını falan da değiştirmedim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de hiç öyle bir sorun çıkmıyordu ama en son yüklediğim güncelleştirmelerden sonra bende aynı sorunla karşılaşmaya başladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GFB_ARİF

Bende de hiç öyle bir sorun çıkmıyordu ama en son yüklediğim güncelleştirmelerden sonra bende aynı sorunla karşılaşmaya başladım.

hangi güncelleitirmeler?windowsunkilerse önemli değil de bios fsalan mı?
  • aynı sorun benim x200 ümdede var arada kafasına eserse açılıyor esmezse açılmıo. Toshibalarda olan genel bi problem mi?
  • aynı sorun bende de var! bende çözümü kapatıp açmada bulmuştum.
    çözüm için teşekkürler yuzuakyener
  • C:\Program Files\Camera Assistant Software for Toshiba\driver\32bit

buradan install yaptım kapatmadan düzeldi.
  • bu sorun vista ile microsoft arasındaki bir sorun. mocrosoft hotfix isimli bir update mevcut. başka topiclerde de yazmıştım. onu kurarsanız sorun düzelecektir. tamamen yazılım sorunudur.
  • aynı sorun bende de var kafayı yedircek boyutlarda doğru dürüst bi web cam kullanamadım. bu microsoft hotfix update'i nasıl kuruyoruz?
  • Genel başlıktan devam edin, konu hortlatmaktan da vazgeçin lütfen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.