Bildirim
Lockscreen hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ios 5 ile gelen assive touch ile var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 5800'da o şekilde kullanıyodum.
Güzel olur aslında o tuşla aramızdaki münasebetide azaltalım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: udolu1905
ios 5 ile gelen assive touch ile var
Ekran bir oraya bir buraya kayiyor rahatsiz ediyor direk tus koyabilirmiyiz diye dusundum yoksa mecbur onu kullanicaz -
Cihaz jb li ise activator ile kolayca yapabilirsiniz.. -
Cihaz 4s jb li activatorde yuklu sana zahnet anlatirmisin ayarini ne yapmam lazim -
Cozdum tesekkur ederim cihazi sallayinca ekran kilitleniyor :) -
Tabi ki.. Kendi ayarimi anlatayim siz sonra dilediginiz sekilde ayarlarsiniz.
Activator u acin daima kismina tiklayin. Durum cubugu bölümünde sola cek yazar oraya tiklayin. Buraya atamak istediginiz uygulamayi sececeksiniz. Aşağı dogru inin 'kilitle' yazisini göreceksiniz onu secin. Artik durum cubugunuzda yani saatin operator ismi yazan yeri parmaginizla sola kaydirirsaniz tus kilitlenir. Ayni sekilde daima bolumunde cihazi salla var. Oraya kilitleyi ya da kilit aci atarsaniz cihazi sallayinca kilidiniz acilir ya da kitlenir. Umarm yardimci olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X