Şimdi Ara

Loewe Planus 4670 ZW modeli hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Loewe Planus 4670 ZW modelinin özellikleri hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi,mesela DVD-COMBo ve S-VHS , Komponent özellikleri varmıdır bu modelde.Google'a yazıyorum özellikleri hakkında bilgiye ulaşamıyorum.

Loewe Planus 4670 ZW modeli hakkında

• Dvd-Combo ve komponent yok, S-VHS ve Scart var diye biliyorum.
  • Geçmişte satın aldırdığım ve bildiğim bir CRT dir!

1999/2000 Modeldir bunlar(Planus/Calida/Cantus/Vitros/Xelos)

Bir yerlerden bulun da almakmı istiyorsun veya neden sormaktasın??

++
    Süper bir CRT dir,zaten adı üstüne "LOEWE" daha iyisi bu alemde yok!(CRT olarak)
    Başka bir alemde varmı bilemem orasını gari

Bana göre tek eksiği Component port tur,ama o yıllarda comp-port pek olmazdı yada hiç olmazdı gibi diyebilirim!
    Ancak SD/DVD de illa comp.olmasıda gerekmez,kaldıki bu CRT nin resim kalitesi inanılmaz güzeldir
    s-VHS den de bağlasan,Composite den de bağlasan pek bir şey farketmez ama DVD yi buna kalite bir Scart kablo
    ile AV2 den bağladınmı,çıkan manzarayı Pio bile veremez!!

28"(70cm) 100Hzdir resim temizliği/netliği ve doğru resim üretim performansı,bugün hiç bir panel tip PDP/TFT-LCD lerde
    yoktur!!

Geçmişte çok pahalı(her zamanki Loewe fiyatı gibi)idi bunlar dolayısıyla çok az satılırdı ve ya bileni yada meraklısı
    veya prof.kullanıcıları bunları alırdı!!

Bulursan ve DVD izleme hastalığın varsa ilacı bu CRT dir
    Bundan aldığın SD kalitesini zaten hiç bir panelden,Pio dahil;alamazsın!!

Ve Audio kaliteside inanılmaz güzeldir

Ama bugüne göre gözümüz büyük ekran panellere alıştığımız için ekran büyüklüğü sana ufak gelebilir!!
    neticede 28" tir bu model!!(4670)

Kısaca herşeyiyle çok ciddi güzeldir ve neditece LOEWE dir

Bugünde bu herifler bugün de LCD de bir numaralı kaliteli panel üreticisidir

Cip/Daire parasına panel var bunlarda!!

++

Not;DVD izleme merakın varsa buna çok kalite bir Player alırsan,tadından yenmez!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 25 Şubat 2012; 15:07:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

Geçmişte satın aldırdığım ve bildiğim bir CRT dir!

1999/2000 Modeldir bunlar(Planus/Calida/Cantus/Vitros/Xelos)

Bir yerlerden bulun da almakmı istiyorsun veya neden sormaktasın??

++
    Süper bir CRT dir,zaten adı üstüne "LOEWE" daha iyisi bu alemde yok!(CRT olarak)
    Başka bir alemde varmı bilemem orasını gari

Bana göre tek eksiği Component port tur,ama o yıllarda comp-port pek olmazdı yada hiç olmazdı gibi diyebilirim!
    Ancak SD/DVD de illa comp.olmasıda gerekmez,kaldıki bu CRT nin resim kalitesi inanılmaz güzeldir
    s-VHS den de bağlasan,Composite den de bağlasan pek bir şey farketmez ama DVD yi buna kalite bir Scart kablo
    ile AV2 den bağladınmı,çıkan manzarayı Pio bile veremez!!

28"(70cm) 100Hzdir resim temizliği/netliği ve doğru resim üretim performansı,bugün hiç bir panel tip PDP/TFT-LCD lerde
    yoktur!!

Geçmişte çok pahalı(her zamanki Loewe fiyatı gibi)idi bunlar dolayısıyla çok az satılırdı ve ya bileni yada meraklısı
    veya prof.kullanıcıları bunları alırdı!!

Bulursan ve DVD izleme hastalığın varsa ilacı bu CRT dir
    Bundan aldığın SD kalitesini zaten hiç bir panelden,Pio dahil;alamazsın!!

Ve Audio kaliteside inanılmaz güzeldir

Ama bugüne göre gözümüz büyük ekran panellere alıştığımız için ekran büyüklüğü sana ufak gelebilir!!
    neticede 28" tir bu model!!(4670)

Kısaca herşeyiyle çok ciddi güzeldir ve neditece LOEWE dir

Bugünde bu herifler bugün de LCD de bir numaralı kaliteli panel üreticisidir

Cip/Daire parasına panel var bunlarda!!

++

Not;DVD izleme merakın varsa buna çok kalite bir Player alırsan,tadından yenmez!

Albani,oncelikle cok tesekkur ederim,cunku forumda inanilmaz zaman ve emek ayirip insanlarin sorularina ayrintili cevaplar yaziyorsun,bilgini dusunceni tecrubelerini paylasiyorsun.Forumu çok sık takip eden ama pek yazmayan biri olarak bu tesekkuru herkes adinada yapmak isterdim.Gercekten foruma katkin çok fazla ve bence çok faydali.
    Bir yakinima crt tv alacagim,2.el bir tv dukkaninda loewe planus 4670ZW modeli gordum,kendinden ayakli.Adam bunda dvd-cd combo ve compozit ozelligi var,ayrica S-VHS ozelligide var dedi.7 yil kullanilmis,sorunsuz dedi,250 liraya satiyor.Birde loewe aventos 3981 ve 3772 modelleri de varmis ama 100 lira pahali olur dedi.Aventos modelleri dahami iyidir.Birde sony trinitron KV75Q... gibi bir tv gosterdi,daha fazla ozellik var dedi,ama daha ucuz,200 lira sony.Adam kalite ayni,hatta sony goruntusu ozelligi daha iyidir dedi,ama loewe pahaliya geliyor elimize yoksa fark yok dedi.Ne onerirsiniz,Planus4670zw mi,Aventos mu,Sony Trinitron KV75Q serisimi.
    Hepsi sorunsuz,parasi farketmez.Dukkanda 100 lirayada sony ve philips var,ama bu yazdiklarim sifir sorunluymus,ve sifir gibiymis.

• Albani usta,4670 zw planus çift tunerlimi acaba.Tv nin kac saat omru kaldigini nasil anlariz.Bu loewe tuplu tv lerin ozelliklerini yazan bir site link bulamadim o kadar arastirdim.
  • Neredeyse 12/13 sene geçtiği için vede çok az satıldığı v.s sebeblerden bende unuttum haliyle bir çok şeyini bu meretin

DVD-Combo lu bazı CRT ler o zaman çıkmıştı ama kesinlikle tavsiye etmem

yaw DVDPlayer dediğin kaç paralık bir şey,iyisi pahalı ise ki değildir! 50/100 kağıda çok güzel DP ler vardır,takılma
    böyle ayrıntılara!
    S-VHS yide neden durmadan soruyorsun anlamadım bunada gerek veya RGB/Composite de gerek yok sadece Scart
    ile bağlacaksın OK dir

Bunların o zaman kendi Stand türü ayak/masa tarzı üniteleri vardı,böyle olursa daha iyidir

Normalde o zamanki CRT lerde sadece Analog Tuner olurdu ve benim gördüklerim böyleydi!
    Digital Tunerli olanlarıda var ama hangi modelde vardı veya hangi seride şimdi unuttum,buda
    çok önemli değildir bizde o zaman Receiver bağlamıştık!

Yalnız şunu hemen belirteyim,bu TV nin ne Sony nede o yılların son nesil dünyadaki en baba CRT seçilen Tosh
    veya Sharp ile mukayesesi yapılır!!! Loewe çok farklı kulvarda bir paneldir!! ayıp olur sonra bunu Sony mony
    ile mukayese edersen

Loewenin o yıllardaki tüm CRT leri süperdir!!! o Latince isimli modellerine takılmayın!

++
    Ömür konusu ise CRT lerde bir sabit standardı yoktur Loewe lerin 30 sene giden CRT leri bile vardır!
    ama diğer Markalarda da olabilir,örneğin benim Sony CRT 1987 Modeldir ve hala süper resim veriyor

Bunlar normalde 50bin saat Tüp ömrü vardır(renk düşmesi olmadan)ama çoğu bu sürenin yarısı kadar anca gider
    ama şansa veya Serisine veya kalitesine göre örneğin bendeki Sony ise 120/130bin saati çoktan bulmuştur

Ama 3/5 senede ölen tüplerde vardır,Loewe ler ise kalitenin ta kendisidir,yani hiç bir TV bundan daha kaliteli değildir
    ve 5/10 senede ölen Loewe sanırım hiç duymadım!

Sony ler ise öyle değildir 90 ların başlarından itibaren Sony CRT tüpleri yan sanayiden alındı,o zaman Japonyada
    fason tüp yapan çok vardı! 70/80 lerin Trinitron tüpleri ile sonrakiler kalite açısından ciddi farklı idi!!

Loewe de böyle atraksiyonlar hiç olmadı,daha doğrusu olmaz çünkü bu herifler Alman yaw
    kafaları basmaz çakallık işlerine

++
    Ayrıca 200/300 kağıt paramı kardeşim,neyi düşünüyorsunuz onu anlamadım??

++
    Birde hatırladığım kadarıyla bu TV ler o zaman $ 4/5bin gibiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 25 Şubat 2012; 19:50:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.