Şimdi Ara

Logan Makyajlandı.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: Amd5000

eski tipine göre çok daha iyi olmuş eskisi gerçekten ucuz oldugunu dışından çok belli ediyodu
  • görünüm biraz iyileşmiş ben daciayı kendi sınıfında beğeniyorun zaten
    ancak bu aracın ve albea nın hız sınırlarını aşacak şekilde kullanılmaması lazım
  • güzel görünüyor
  • sanırım seneye alacağım ben logandan. çok beğendim ben.
  • Sanderonun kokpiti çok güzel ve kaliteli olmuş sanırım logan bu makyajdan sonra satış rakamlarını artırır.Çünkü sanderonun konsolundaki kalite hissi baya artmış ve direksiyon mükemmel olmuş.

Dün logan 1.5 dci A.C. 21800, MCV 1.5 dci A.C 22400 fiyatlar izmir-ermat
  • bence dacia kendi sınıfında alınacak tek otomobil. fiyat olarak konuşuyorum bu paraya bu teknolojiyi sunan başka marka yok
  • Logan Süper Araba Makyajlı Daha ii
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkaaan06

Logan Makyajlandı....

Logan Makyajlandı....

Logan Makyajlandı....

Logan Makyajlandı....

Logan Makyajlandı....

Logan Makyajlandı....

Renault Grubu’nun kolay erişilebilir otomobililer üretme stratejisinin ilk ürünü olan Dacia Logan, dört yıl sonra gelen makyajla gönülleri yeniden fethetmeye hazırlanıyor.

Ruhunu 5 kapılı Dacia Sandero’dan alan makyajlı Logan, yeni ön ızgarası, ön tamponları ve geniş farları ile dikkat çekiyor. Aynı şekilde arka tasarımında da değişiklikler yapılan Logan’ın yeni arka tamponları, güncellenen arka lamba grubu ve aerodinamik arka bagaj kapağı ilk anda dikkat çeken tasarım öğeleri oluyor.

Renault/Dacia’nın tasarımcıları Logan’ın iç tasarımında da bazı değişikliklere gitmişler. Yani kapı içi panelleri ve yeni kumanda düğmelerine sahip olan güncel orta konsol bu değişikler içerisinde ilk göze çarpan detaylar oluyor.

Diğer taraftan Logan’ın şasisinde de bazı değişikliklere gidilmiş. Tekerlek açıklığı 7 mm arttırılan otomobilin yol tutuş kabiliyeti de arttırılmış. Pasif güvenlik donanımları da geliştirilen Logan’ın ön tarafındaki yeni petek yapılı konsolu çarpışma esnasında dizlerin daha az zarar görmesini sağlıyor. Logan’ın motor kaputunun altında ise bir değişiklik yok. Aynen eskiden olduğu gibi1.4 75HP, 1.6 90HP ve 1.6 16V 105HP benzinli ve 1.5 dCi 70HP ve 1.5 dCi 85HP dizel motorlar Logan’da görev yapmaya devam edecek.

Alıntıdır..arabam.com

ewet laguna II andırıyo farlar
    ::

Logan Makyajlandı....

• demek yeni clio buymuş
  • bir de cam acma dügmeleini kapı kollarınma koysalar tam süper olacak
    hala daha eski r9 lar gibi.
    oraya da makyaj yapsalardı keşke...

birde yolcu airbag bulunmayan modellerine o boşluğu kapatan küçük bi torpido gözü yapsalar kapaklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerz -- 19 Temmuz 2008; 4:47:59 >
  • bence güzel olmuş
  • Ne zaman satılacak bilen varmı renault fransa sayfalarında temmuz diyordu ama hala gelmedi.Satış tarihini bilen var mı ????

86 hp likleri de eylül de gelecek yazıyordu acaba gelir mi??
  • walla yılbaşında almak daha mantıklı sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yenerz

birde yolcu airbag bulunmayan modellerine o boşluğu kapatan küçük bi torpido gözü yapsalar kapaklı...

Mantıklı.Çünkü orası gerçekten çok biçimsiz duruyor.

Bir de bunlaın 85 hp'lik yeni dci motorluları sanırım yıl sonunadoğru gelicek ülkemize.
  • Arkadaşlar izmir-mais yeni logan satışına başlamış.85 hp liklerde gelmiş onlarda satışta.

Fiyatlar
    1.5 dci Klimalı Amb.Pack ............ 24600
    1.5 dci 86 hp 200 nm Laurette..... 27600
  • ŞAHTI ŞAHBAZ OLDU
  • Bir türlü beğenemiyorum bu aracı ayrıca resimlerde içi çok kalitesiz görünüyor.
  • bu tür maliyeti düşük araçlar ancak ve ancak ayakları yerden kesmek için kullanılır o kadar
  • belki ii bi araba olabilir piyasaya cikis sekli güzel olmadigindan kaybedio
  • quote:

Orjinalden alıntı: alfa-x

Arkadaşlar izmir-mais yeni logan satışına başlamış.85 hp liklerde gelmiş onlarda satışta.

Fiyatlar
    1.5 dci Klimalı Amb.Pack ............ 24600
    1.5 dci 86 hp 200 nm Laurette..... 27600

sıfır arac almak isteyenler bakabilir ilgileniyolarsa fakat bu fiyatlara ikinci el cok güzel araclar alınabilir...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.