sıfır arac almak isteyenler bakabilir ilgileniyolarsa fakat bu fiyatlara ikinci el cok güzel araclar alınabilir...
Alınabilir ama km'si 100 bini çoktan geçmiş olur;en az 4-5 yıllık olur.Tamam onun kadar konforlu olamaz Logan ama en azından sıfır km ve dizel olmasının avantajı var.
Bir türlü sevemedim şu aracı hiç güzel gelmiyor bana.
Fiat albea'da ciddi bir makyaj istiyor.Fiat bir anda ortaya koyacak ama bakalım artık
quote:
Orjinalden alıntı: grrdn
aynen doğan şahin gibi bişey
ben bu arabayı iki bayide gördüm.satışa çıktı mı yaa????
quote:
Orjinalden alıntı: FBcoskunFB
quote:
Orjinalden alıntı: grrdn
aynen doğan şahin gibi bişey
çekici olmayabilir ama fiyatına göre oldukça iyi
Bence fena olmamış
logan fiyatına göre iyi sayılır
Şu anda piyasada satılan "alt sınıf" araçların arasında gayet önde giden bir otomobil olmaya aday. artı renault güvencesi altında... bence fiyatı da çok çok uygun.
Dün taxi yapmışlar yenisinden ,eskisinden daha hoş duruyodu.Ben inceledim fena araba diil.İki araç vardı ikisindede silecek kolunun dibindeki plastik yamuk duruyodu ikisinde de aynı yerden kıvrılmış yamuk duruyodu.
Bence tek eksiği direksiyon yükseklik ayarı sandero daki gibi olsa belki üst donanımlarında olur.Bu arada hala dacia.com.tr de yeni logan yok nasıl iş yapıyolar anlamak zor???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme