Şimdi Ara

LOGITEC X-530 VE SES KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En sonunda gittim Logitec aldım sitedeki yorumlardan sonra.. Arkadaşlar Woofer'ın arkasındaki bass ayarından woofer'ı tam olarak kapatıyorum + media playerın equalizer ayarlarındaki bassları da sıfırlıyorum hala deli gibi bass veriyor ses açamıyorum resmen.. Gerçi eskisine göre bayağı bi düşüyorda bass. Babam diğer odadan geliyor şunun woofer'ını biraz kapat diye.. Bunu normalleştirmenin yolu yok mu? Aşşağıdaki komşu gelecek diye korkuyorum..

Bir de arada bi çıt pıt ses geliyor onu yoketmenin yolu var mı?

En son olarak ise ses kartı almayı düşünüyorum tabikide... Pahalı olmucak 100 - 120 milyondan fazla para verebileceğimi zannetmiyorum. Bir de ses kartı önerisinde bulunursanız çok iyi olcak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FataLTRageDy -- 3 Nisan 2006; 0:57:00 >

• Hayırlı olsun..Ben olsam garantili 2.el audigy 2 zs alırdım..Forumun 2.el bölümünü incelersen bu kartı 2.el bulabilirsin..Bütçen uyar ve seni memnun eder kardeşim..Şüphen olmasın..Kolay gelsin..
  • On-board ses kartı kullanıyorsanız bir de burdaki ses ayarlarından bulabilirseniz ve varsa tabii bass ses ayarını kısmanızı öneririm.
    Normalde wmp dan ve x530un sub'ından bass sesi kısınca artık rahatsız etmemesi gerekir.
    Ses kartı olarak da @sedatss arkadaşımın söylediklerine aynen katılıyorum..
  • Tamam buradan alalım 2. el bi Audgy 2 ZS ama satan yok.. Varsa da direk satılıyor gördüğüm kadarıyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FataLTRageDy -- 3 Nisan 2006; 3:12:41 >
  • walla arkadasım tam bnm sormak istediğim soruyu sormuşsun teşekkürler. arkadaslar bende aldım X-530 ama gümbür gümbür bass werio bide bnm bi sorunum war santrallerden birinden hiç ses alamıyorum o hoparlörün kablosunu başka bi girişe takdığımda o hoparlör ses werio ama kendi siyah renkte olan yerine takdığımda ses wermio filmlerde bile bende ana onboard ses kartı kullanıyorum kullandığı ana kart ise Asus P4P800-X bu konuda bilgisi olan arkadaslardan cidden bi yardım bekliyorum sizce aletdemi sorun yoksa bnm ses kartımı desteklemio (bu arada anakartın kutusunun üstünde ses kartımın 6kanallı olduğunu okudum) yardım ederseniz cok sevincem şimdiden teşekkürler ii calışmalar
  • Audgy 2 ZS pcmcia satan varsa görusebılırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeaDMasH

walla arkadasım tam bnm sormak istediğim soruyu sormuşsun teşekkürler. arkadaslar bende aldım X-530 ama gümbür gümbür bass werio bide bnm bi sorunum war santrallerden birinden hiç ses alamıyorum o hoparlörün kablosunu başka bi girişe takdığımda o hoparlör ses werio ama kendi siyah renkte olan yerine takdığımda ses wermio filmlerde bile bende ana onboard ses kartı kullanıyorum kullandığı ana kart ise Asus P4P800-X bu konuda bilgisi olan arkadaslardan cidden bi yardım bekliyorum sizce aletdemi sorun yoksa bnm ses kartımı desteklemio (bu arada anakartın kutusunun üstünde ses kartımın 6kanallı olduğunu okudum) yardım ederseniz cok sevincem şimdiden teşekkürler ii calışmalar

aynı sorun bende de var ses kart var ama orta uydudan ses yok

quote:

uydudan ses kısıyorsan o ses logitech lerde hep mevcut yani ses ayarını hep orta seviyeye yakın bırak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ehckelem

quote:

Orjinalden alıntı: HeaDMasH

walla arkadasım tam bnm sormak istediğim soruyu sormuşsun teşekkürler. arkadaslar bende aldım X-530 ama gümbür gümbür bass werio bide bnm bi sorunum war santrallerden birinden hiç ses alamıyorum o hoparlörün kablosunu başka bi girişe takdığımda o hoparlör ses werio ama kendi siyah renkte olan yerine takdığımda ses wermio filmlerde bile bende ana onboard ses kartı kullanıyorum kullandığı ana kart ise Asus P4P800-X bu konuda bilgisi olan arkadaslardan cidden bi yardım bekliyorum sizce aletdemi sorun yoksa bnm ses kartımı desteklemio (bu arada anakartın kutusunun üstünde ses kartımın 6kanallı olduğunu okudum) yardım ederseniz cok sevincem şimdiden teşekkürler ii calışmalar

aynı sorun bende de var ses kart var ama orta uydudan ses yok

quote:

uydudan ses kısıyorsan o ses logitech lerde hep mevcut yani ses ayarını hep orta seviyeye yakın bırak.

ee ne yapjaz arkadasım bu sorunu cözmek gerek ya

• arkadaşlar bende creative audigy 2 zs ses kartı ve logitech x-530 ses sistemi var.benim sorunum şu;
    netten indirdiğim 5.1 veya creative in dvd sindeki 5.1 kayıtlı müzikleri creative in media source playerı
    kullanarak 5.1 olarak dinleyebiliyorum.ama PowerDVD de DVD film izlerken sanırım 5.1 alamıyorum.
    sanırım diyorum çünkü bidiğime göre 5.1 DVD filmde konuşmalar sadece centerdan gelir.
    ama bende konuşmalar diğer uydulardanda geliyor.şimdi ben gerçekten 5.1 DVD film izlemiş oluyormuyum?
    PowerDVD nin audio ayarlarına baktım orada sterio gözüküyordu bende onu 6 channel yaptım.
    sizce şimdi düzelmişmidir?
    birde creativenin EAX consol bölümünden CSS ayarları var ordanda Sterio surround ı seçili

arkadaşlar sizden ricam bu audigy 2 zs ve logitech x-530 ürünlerini beraber kullanan arkadaşlardan
    gerekli tüm ayarları öğrenebilir miyim?ve DVD filmlerde hangi proğramı kullanmalıyım sizce?

• cmss de ilk seçenek işaretli olacak programdan 5.1 i seçeceksin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.