Şimdi Ara

LOGİTEC Z -2300 hakkında tecrübe görüşlerinizi bekliyorum.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler yaklaşık 1 yıl önce forumdan bir arkadaşa 2300 aldırmıştım ama ozamanlar

Sistem Hizlisistemde bile 180 doalr artı kdv idi oda 275 ytl fln yapıyordu

Şimdi almış başını gitmiş ep center da gördüm 360 ytl istiyorlar

Nakit alıcam nerden alayım uygun fiatlı ?!?!?

Eksende 205 dolar artı kdv oda yapar 320 ytl ama 1 sene önce benim ark 275 e fln aldı nie wereyim fazla para dimi

2. olarak ise ben bu sisitemi laptop ta kullanıcam realtek yonga war

şimdilerde Altec lansing in gaming sisitemini kullanıyorum xa3021 (şu 2+1 war ya siyah bişi grili mirili)

Herneyse aslında bu yetiyorda alalım diorum sıkıldım renk olsun

sorulara geçelim

1- Standart ses kartım ile kullana bilirmiyim nede olsa stero her yere bağlıya bilirim ama werim düşermi ? (arkadaşımda laptopa kullanıyrodu ama onun ses kartı dandikti tam hatırlamıyorm ona external creative 5+1 aldık ilerdede kullanrı die sanırım zs fln dı onada bir 250 ytl fln werdik herneyse)

2- NERDEN ALAYIM UYGUN FİATLI ?!?! ?

Bu arada yarın arkadaşa gidicem benim laptopu takıcam orj ses kartı ile bakalım nasıl bişi olucak

• hemmmen söylüyorum sana koş al bitmeden. kadıköy yazıcıoğlu hızlı sistemden al naikt derse 290 a bile indiriyorlar. telefonla konuşma doğrudan git yüz yüze konuş
  • Konu açılalı çok olmuş bence şimdiye almış dinliyodur hoparlörü
  • bu yapılan yorumlar sadece onun için değil diğer z2300 arıyan arkadaşlar içinde yararlı olur.yani onun alıp almaması o kadarda önemli değil
  • Cevahir de EP center da kurulu halde z2300 var , merak edenler gidip dinleyebilir
  • evet cevahirde kurulu sadee z5500 yok ya. oradaki sistemi ben beğenmedim, ben orda gigayı dinlemeye çalışıyorum ordan biri x-230 a basıyor aynanda ses çıkıyor ve adam ordan şööle bi yorum yapıyor. obaa basslara bak beee. ( halbuki aynanda gigada çalışıyordu )
  • Beyler en ucuz nerde buluruz bu aleti

Nakit alıcam para peşin kırmızı peşin taksit istemiyorum

Birde laptopun ses kartı ile kullanıcam AC97 ile sorun olurmu ?

Arkadaş 5.1 creative ses kartı al şu en pahalı olanından external onla kullanıyor gittim benim laptopa taktım okadar fark ettirmedi ama

Ses kartı almak gerekirmi ? External ses kartı alırsam USB mi alayım PCIMC mi ?
  • usb den çok zor oluyor ya ayrıca bir aleti taşımak filan. sonucta laptop dediğin tut istediğin yere götür .ayrıca usb li bişey zor oluyor denedim ve bizzat gördüm. ama pcmcia olarak audigy 2 zs alabilirsin ( fiyatı biraz tuzlu ) o 7.1 bile desteklio ve thx sertifikası var ( galiba z2300 ünde vardı ) uyum olmuş olur yuksek performans alırsın.. tekrar söylüyorum pcmcia olayı çok büyük bir kolaylık istersen benim laptopn pcmcia slotuna soktuğum audigy 2 zs nin fotosunu çekerim kabaca görmüş olursun dışardan nası görünüo ve ne kadar pratik...
  • Ben aldım kurdum logitech imi walla memnunum bugun yarında birtane

audigy 2 zs pcmcia çakıcam ooo walla kebap gibi olucak
  • ben bu z2300'ü çok beğenmedim yaa , EP center da dinledim de paso bas veriyor bence müzik dinlemek için ideal değil ; çok güçlü ona laf yok da biraz fazla boğuk bir sesi vardı , gerçi ortam objektif bir yorum yapmaktan uzak hem çok gürültülü hem de kocaman bir alan ama mp3 player'ıma bir 2.1 almak istiyordum herhalde biraz bekleyip i-trigue L3800 alıcam bi gelsinde , bu arada @drahte kaça aldın aleti ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: civilcivil

ben bu z2300'ü çok beğenmedim yaa , EP center da dinledim de paso bas veriyor bence müzik dinlemek için ideal değil ; çok güçlü ona laf yok da biraz fazla boğuk bir sesi vardı , gerçi ortam objektif bir yorum yapmaktan uzak hem çok gürültülü hem de kocaman bir alan ama mp3 player'ıma bir 2.1 almak istiyordum herhalde biraz bekleyip i-trigue L3800 alıcam bi gelsinde , bu arada @drahte kaça aldın aleti ?

Komik bir fiata tanıdıktan aldım yani geçerliliği olmayan bir fiata aldım

Ama söle sölim 240 gibi bişi werdim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.