Yakın zamanda bir ses sistemi alacağım.. Creative ve Logitec üzerinde duruyorum. Logitec z 2300 ün 2+1 olmasının bir dezavantajı olup olmadığını merak ediyorum.Ama 200 watt RMS olması gerçekten çok hoş.Eğer kullanan arkadaşlar var ise yardımlarınızı ve görüşlerinizi alabilir miyim ?
stffy arkadaş z2300 modeli ben evde bir hafta kadar denedim. Bence 200 watt değer kesinlikle abartılmış bir değer değil. Sesi sonuna kadar açsan bile bozulmuyor. Tek hatası uzaktan kumandası yok. Kablolu kumanda kullanmışlar. Oyun ve filmlerde çok doyurucu. Ancak müzik dinlerken çok bas vuruyor. Bası sonuna kadar kıssan bile yinede rahatsız ediyor. işçilik çok iyi. oyun film diyorsan z2300, müzik diyorsan creative i trigue 3600 tercih senin. z2300 alırsan dikkatli taşı. çok ağır. ben belimi incittim selamlar.
dostum soyle kucuk bir odan varsa yeterde artar bi urun, bende alacagim bundan arastirmistim ozelllike subw.. zaten z5500 ile ayni.. param yok 5500 icin diyorsan bu siddetle tavisye edilir ve alinir taksitle...
bu ay LOGİTEC Z -2300 alacak olan visor
Benim gözümde iyi bir ses kartıyla kullanıldığında en güçlü ve kaliteli 2.1 set z2300. Forumda armagaan z2300 kullanıyor, daha iyi bilgi verebilir.
@visor dostum sen o kucuk odaya bence X-230 al cünkü Z-2300 ewi inletebilen bir set ben Audigy 2 zs ile kullanıorum gayet de güzel ses werior ancak denildigi gibi müzik dinlerken bass fazla oluyor ama bunu ses kartından "Acoustic" efektini secip midlerini canlandırıp basıda kumandadan %75 civarı yapınca gayet güzel bir sekilde halledebiliorsun bu set hakkında merak ettigin herseyi hiç çekinmeden sorabilirsin
Sevgili Armağan , kullandığın Z 2300 ü ben de almayı düşünüyorum.Ayrıca bu tip bir sistemin muadili , yani aynı özellikleri taşıyan başka bir marka yok..Ayrıca kullandığın ses kartı nedir? Ne kadar bi maliyeti olabilir?Sen toplam kaça aldın?Ve herhengi bi sorunu var mı?Mesela Z5500 ü hiç dinledin mi? 200WATT gerçekten hissediliyor mu?
Çok soru oldu Kusura bakma :)
İlginize çok Teşekkürler Tüm Arkadaşlar....
kesinlikle x230 önermem. Uydular aşırı tiz veriyor. Sub çok yetersiz. Birader almış 104 YTL. para vermiş kesinlikle o parayı hak etmiyor. Bence x230 Logitech firmasına hiç yakışmayan bir ürün. 104 YTL. ye başka markalarda çok daha iyisi bulunabilir. Z2300 yada İtrigue 3600 bence en iyi 2.1 speaker bunlar. slm.
Ben zaten Z 2300 ÜN ÜZERİNDE DURUYORUM.. RMS 200 watt olması çok ayrı bir özellik.. Creative in 2+1 olup 200 watt olan bir ürünü yok. Ayrıca bu sisteme en iyi ses kartı ne olabilir.Ama tabii fiyat performansı da iyi olmalı..
onboard ses kartı ile dene iyi sonuç alırsın. eğenmezsen creative live 5.1 hatta daha ucuz ama creative ses ksrtı iş görür.
ben z-2300den önce z-5500 kullandım ondan ikisini de kıyaslayabilirim isterseniz ses kartı olarak Z-5500 için almıs oldugum Audigy 2 zs yi kullanıorum cok da memnunum Saygılarımla...
armagaan attan inip , beygire binmissin ha
ben z-2300den önce z-5500 arasindaki farklar nedir?
kablolar ne kadar uzun/? ses kartina giden kac kablo var ? mp3 playera baglamamiz icin gereken kablo ayri mi yoksases kartina giden kablolarini mi kallaniyoruz?
z-5500ün standart kabloları: arkalar:5m önler:3m center:5m Z-2300ün standart kabloları önler(baska kolon yok):3m
Z-5500de analog baglarsan 3 kablo gidio digitalde tek kablo ile kimbilir kac katı kaliteli ses alıosun Z-2300de tek kablo gidior
Z-5500ü mp3 playere stero cıkıstan baglarsın yani aynı kablolarla baglayabilirsin Z-2300ü tek kablo cıktıgı için stero olan her kaynaga baglayabilirsin
tipe bak ya bi konudan cıkıo digerine girio sonuc aynı hep boş laflar insan bari destekli atıp 3600 der
Arkadaşlar 200 watt olması gerçekten diğer modellerden ayrılan bir özellik.. Ses kartıyla beraber ne kadara mal olur? İnternetten önerebileceğiniz bir yer var mı?
walla ses kartına göre degişir ama ben live 24 bit (en fazla) alınmalı derim ikisi birlikte 360ytl(z-2300) 50 ytl civarı live 24 bit olmak üzere pazarlıkla 400 ytlye filan alınabilir
bendee war z2300.oda kucukse harbı bass manyagı oluyosun 1 gunde aldıgım bassı 2 ayda almıyodum ben :D.ses cok kalıte.sesı yuzde 30 yapıp bı candys shop caldır anlarsın ne demek ıstedıgımı.ben en fazla yuzde 50 fln actım hıc bozulma yoktu.bılmıorum ılerısını.paranın alabılecegı en ıyı 2+1 lerden o fıyat aralıgında.gercı bose fln dınlemedım ama...oyunlarda fln super oluyor ozellıkle savas oyunlarında.nfsmw cıksın bakalım nolacak :).370 mılyon cok para ama guzel set.
x-230 e kötü diyen arkadaşım bana o fiyata daha yeni teknolojide ve daha iyi bir set göster ve bu seti neden karaladığını daha net açıkla...çok fazla tiz veren bi set kötü olarak nitelendirilecekse bütün i-trigueler berbat o zaman...Araştırın bilgi sahibi olun öyle buraya yorum yazın, tamam SES olayı da rölatif bir kavramdır ama genel kabul görmüş bazı şeyler vardır ve bunları istisnalar değiştirmez aynen sende olduğu gibi....
x230u biraderin bilgisayarında denedik. Çok kötü sonuç aldık. Birkaç gün sonra ben evde kendi bilgisayarımda denedim. Sözlerimi geri alıyorum. Gerçekten çok güzel bas ve tiz veriyor. Biraderin ses kartında bir sorun var herhalde sesler çok kötüydü. Ben z230u işyerinde hala kullanıyorum kısık seste bile çok tatlı bas vuruyor. Özür.
quote:
Orjinalden alıntı: omer11
x230u biraderin bilgisayarında denedik. Çok kötü sonuç aldık. Birkaç gün sonra ben evde kendi bilgisayarımda denedim. Sözlerimi geri alıyorum. Gerçekten çok güzel bas ve tiz veriyor. Biraderin ses kartında bir sorun var herhalde sesler çok kötüydü. Ben z230u işyerinde hala kullanıyorum kısık seste bile çok tatlı bas vuruyor. Özür.
x230 yerine yanlışlıkla z230 yazmışım.Buseti dinledikçe hayranlığım artıyordu. Gelen giden bayıldı. En sonunda daireden bir arkadaş x230a el koydu. Git kendine başka al benim vaktim yok dedi. 100YTL ye 12 taksite Ankara carrefour dan almıştım. İnşallah vardır. Yenisini alacağım İşyerinde sesi fazla açamıyorum. Çok kısık düzeyde bile harika ses veriyor. f/p mükemmel. Yüksek sesde dinlemedim. Ama laptopun onboart ses kartıyla bile o ufacık şeyler harika.