Şimdi Ara

Logitech 2+1 vızırtı cızırtı nasıl giderilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar logitech marka bir 2+1 hoparlör sistemim var. Elektriğe takılıyken içindeki bobinden ses geliyor vızırtı şeklinde. Müzik dinlerkende sürekli bu böyle bunu nasıl giderebilirim? Uzun süredir böyle kafam patlıcak artık

• quote:

Orijinalden alıntı: akif_seksekci

Arkadaşlar logitech marka bir 2+1 hoparlör sistemim var. Elektriğe takılıyken içindeki bobinden ses geliyor vızırtı şeklinde. Müzik dinlerkende sürekli bu böyle bunu nasıl giderebilirim? Uzun süredir böyle kafam patlıcak artık

kafam patlıcak

Topraklamada bi sorun olabilir baktınmı ?
  • O nick'i değiştirirsen cevap gelir.
  • nickten nasıl bir anlam çıkarttınız bilmiyorum ama bir ara haluk bilginer'in oynadığı bir dizide basketbolcu bir gence taktığı lakaptı sek sek ci.

topraklamaya da baktım. Farklı prizlerde de denedim değişen birşey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akif_seksekci -- 29 Nisan 2012; 21:09:54 >
  • quote:

nickten nasıl bir anlam çıkarttınız bilmiyorum ama bir ara haluk bilginer'in oynadığı bir dizide basketbolcu bir gence taktığı lakaptı sek sek ci.

ozaman jaka bak pcye giren
  • quote:

nickten nasıl bir anlam çıkarttınız bilmiyorum ama bir ara haluk bilginer'in oynadığı bir dizide basketbolcu bir gence taktığı lakaptı sek sek ci.

ozaman jaka bak pcye giren
  • jackda sıkıntı yok hocam baktım orayada. zaten jackı takmadan prize direkt bağlayınca ses çıkmaya başlıyor. Biraz söktüm inceledim transformatörden geliyor ses. Acaba transformatörün elektrik girişine çıkışına bişi takıp yapamazmıyız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fallout 4 Ses Kayması Sorunu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de var aynı sorun ya nasıl düzeltcez
  • arkadaşım peki başka aletler taktığındada aynı sorun mevcut mu ona göre ses kartından sorun olabilir
  • Logitech 2+1 demişsn peki modeli nedir s220 veya z serisi ?
  • evet s220
  • quote:

evet s220

Garanti varsa gönderin..
  • quote:

evet s220

Ne zaman aldın ? garantiye yollayabilirsin eğer garanti süresi bitmiş ise bi tamirciye göstermekte fayda var

Hatırlataym aynı sorun bende vardı ben bilgisayara giren o turuncu kabloyu çıkardım tıısssss yapan bi ses vardı o gitti sende bi dene istersn
  • garantisi bitti :) Bende turuncu kablo yok:) Bu serinin ilklerinden o yüzden garantisi bitti nitekim:) Teşekkürler sanırım tek başımıza bişi yapamayacağız tamirci amcaların kollarına bırakayım ses sistemini. Tşeşekkürler tekrardan yardımlarınız için
  • Aynı sorun bende de var elektrik trafosu gibi ses geliyor 5+1 sistemden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.