Anywhere Mouse MX, Logitech markasının fare ürün serisine tamamen uygun bir ürün ve yuvarlak köşe hatları ile mat bir yüzeye sahip. Solak kullaıcılar da simetrik şeklinden ötürü kullanımda sorun yaşamayacaklardır. Kullanılan materyaller sayesinde üst kalite izlenimi yaratılmış. Mouse tuşlarının ve kısayol tuşlarının kullanımıda kolaşlaştırılarak, fare yüzeyinin kullanıcıya en iyi deneyimi yaşatması için çalışılmış.
Özellikler:
Darkfield Laser alıcısından burada özellikle bahsetmek istiyoruz. Çünkü bu alıcı sayesinde tozlu ve kirli alanlarda bile kullanım mümkün olmakta. Kutunun üzerinde bahsedilen diğer avantajlardan biride birleşik alıcı, yani tek bir alıcı ile sadece fareyi değil diğer Logitech klavye veya cihazlarını kontrol etmeniz mümkün. Bu sayede tek bir alıcı ile birden fazla cihazı kolayca kontrol edebiliyorsunuz.
Dahili sürücüler sayesinde Windows ve Mac OS işletim sistemleri altında kolayca konfigrasyon işlemlerini yapabiliyorsunuz.
Sonuç:
Artıları
Neredeyse tüm yüzeylerde çalışıyor
Bir pil seti ile çok uzun kullanım süresi
Değştirilebilir fare tekeri
Tasarım ve işcilik
Yüksek kalite fare çantası
Tek bir pil ile bile kullanılabilmekte
Eksileri
2 pille artan ağırlık
Kablolu kullanımın olmayışı
Orta fare tuşunun bulunmayışı
Fotoğraflar:
guzel bir urun logıtech fanıyım bunuda belırteyım .mausenın ayaklarının asınması ılerıde sıze problem cıkarmaz umarım.bu yuzden mause padsız kullanmamakta fayda var.Hayırlı olsun
Teşekkür ederim hocam. Ve mausepad olarak ne tavsiye edersiniz acaba?
Güzel bir mouse ve güzel bir inceleme olmuş.Özellikle lap top kullanıcıları için harika bir ürün.Logitech kalitesini tartışmaya bile gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
Güzel bir mouse ve güzel bir inceleme olmuş.Özellikle lap top kullanıcıları için harika bir ürün.Logitech kalitesini tartışmaya bile gerek yok.
Teşekkür ederim hocam.
İnceleme güzel olmuş.Çok şık bir fare.Benim ilgimi daha çok Logitech Performance Mx (Darkfield) Mouse çekmişti.
quote:
Orijinalden alıntı: fruko07
İnceleme güzel olmuş.Çok şık bir fare.Benim ilgimi daha çok Logitech Performance Mx (Darkfield) Mouse çekmişti.
Öncelikle beğenmenize sevindim, teşekkür ederim. Dediğiniz model de gayet kaliteli bir ürün.