Şimdi Ara

Logıtech audıostatıons uzaktan kumanda sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

gecenlerde Logıtech Audıostatıons express aldım elımde bulunan ıpod nano 16 gb ı sorunsuz uzerıne taktıgımda dınlemekteyım.

logıtech ses sıstemının ıcınden kumanda cıkmadı satan fırma sonradan kumandasını yolladı gelen kumanda calısmamakta
    kumandanın yenı olmasından dolayı bozuk olacagını dusunmuyorum
    acaba bu sısteme kumandayı tanıtmak ıcın yapmam gereken bır sey varmıdır

bılgı verecek arkadaslara sımdıden tesekkur ederım

• bende logitech audiostation kullanıyorum...kumandayı telefonundan kamerayı aç ve sensörü kameraya doğru tut ,herhangi bir düğmesine basarak cep telefonundan bak...beyaz bir ışık yanması lazım...eğer yanıyorsa sorun yok...çalışıyor...yanmıyorsa pilini değiştir...belki çok beklemişse pili bitmiş olabilir...oda bir çözüm olmazsa anla ki bozuktur...
  • ıyı gunler

oncelıkle msg nız ıcın tsk ler,

soyledıgınız tavsıyeyı gerceklestırdım her hangı bır ısık kamerada yanmadı( cep telefonu kamerasına tuttum)

pılı baska bır sıstemde denedım pıl alısıyor demekkı.. kumanda bozuk.....

benım esas merak ettıgım alınan bu urunu hıc bır ayarlama yapmadan dırekt calıstırabılmem gerektıgı sanırım sız hıc bır ayar yapmadan dırek tuttugunuzda kumanda ettımı ( ıpod nano nun ayarlarından kumandayı aktıve etmek gıbı bır seye gerek yok sanırım )
  • ben ipod touchta kullanıyorum...herhangi bir ayar yapmadım...kumandada pili boşalmasın diye plastik bir engel vardı...onu çekerek çıkartınca kullanmaya başlıyorsun...sen 2. el olarak mı aldın yoksa sıfır ürün mü?çünkü normalde kumanda içinden çıkmalıydı...ürün büyük bir olasılıkla açılmış veya kullanılmış olmalı...bence kumanda bozuk...zaman geçmeden değişimini iste...satan kişi bozuk diye ve senin içinde sormaz belki diye düşünmüşse kumandayı kutusunda göndermemiş olabilir...peşini bırakma hakkını ara derim...
  • urun bana ılk geldıgınde ıcınde kumandası yoktu satıcı unuttugunu soyleyıp arkadan yolladı. kumanda geldıgınde pılın altında olan ınce naylonu cıkardım

butun ugraslkarıma ragmen calıstıramadım. bu durumda kesınlıkle kumanda boızuk...

sızden ogrendıgım methodla butun kumandaları evde denedım hepsı kamerada ısık vermekte :)

hakkımı sonuna kadar arayacagım yardımlarınız ıcın tekrar tskler
  • yardımcı olabildiysem sevindim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.