Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürünün kendisini bilmem ama göründüğü gibi enter tuşu küçükse benim için sıfırdır. ben alışmışım pat küt vurmaya entera büyük olması şart:)
  • Enter tuşu büyük merak etme sadece resimlerinde küçük zaten küçük olsaydı bende almazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Technics,

Ben de lep topum için, cordless, lazer, kaliteli bir mouse bakıyorum, logitech v450 en iiyisi gibi benim için.

BU mouse hakkında bi bilgin var mı? Topici kirlettim kusura bakmayın.

Kesinlikle mükemmel bir mouse.Daha 2 hafta önce yeni aldık arkadaşa inanılmaz yüksek hassasiyetli ve her zeminde çalışıyor.Dongle çok ufak ve altına giriyor girince mouse kapanıyor pil çok uzun süre gidiyor bu sayede.MX3200 da ki mousedan daha güzel diyebilirim.Laptop için en iyisi.

tek kelime ile mükemmel

• mx 3200 klavyesini 5-6 aydır kullanan arkadaşlardan ricam sorumu yanıtlasınlar; Tuşların basılı kalma yani takılma durumu belli bir kullanım sonrasında da çıkabiliyor mu? Yoksa ilk başlarda belli olup kendini gösteren bir imalat hatası mı? Teşekkürler.
  • Arkadaşlar mx3200 ü bi arkadaşım kullanıyor bende çok beğendim almayı düşünüyorum ama fiyatı beni aşıyor biraz.Lx710 ve mx3000 arasında kaldım bu ikisinden hangisini tavsiye edersiniz yada kendimi zorlayıp mx3200 setimi almalıyım ? Tşkler..
  • MX3200 derim ben
  • Tşkler MerzahEkonomikticaret.com sitesinde uygun fiyatlı ve kredi kartıma vade farksız kampanya olduğunu gördüm,site hakkında bilgisi olan varmı önerirmisiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircim

mx 3200 klavyesini 5-6 aydır kullanan arkadaşlardan ricam sorumu yanıtlasınlar; Tuşların basılı kalma yani takılma durumu belli bir kullanım sonrasında da çıkabiliyor mu? Yoksa ilk başlarda belli olup kendini gösteren bir imalat hatası mı? Teşekkürler.

Kullanıp tavsiye eden arkadaşlar, sorumu yanıtlarsanız sevinirim.
  • takılı kalma idye bi şey olsa ilk anda anlarsınız.ben de takılı kalma diye bişey yok.yalnız bazen yön tuşlarında veya uzun boyutlu tuşlarda( örneğin shift,backspace,capslock) tam ortalarına basmayınca,yani kenarlarına basınca sürtünmeden dolayı rahatça basamıyorum.yani büyük tuşalra basarken tam ortalamak gerek.harf tuşalrı gibi küçük tuşlarda sorun yok.son derece rahat.(yön tuşaları -ok tuşları- hariç)
  • bununla ilgili logitech sitesine yazmıştım zamanında
    bu sıkıntıyı yaşayan sadece 1-2 kişi değil aslında...
    hani bende sana katılıyorum bir sorun olduğu konusunda aslında ama benimde bu olaydan dolayı işim aksamadı henüz..
    yani o kombinasyonu kullanacak bir ortamım olmadı
    quote:

Orjinalden alıntı: borealatis

ya konusu oldu hatta bundna öcneki sayfalarda keytest diye birşey indirdim bende denemek için yine forumdan bir arkadaş söylemişti....w
    a tuşlarına basarken aynı zamanda space tuşiuna basınca zıplayaiblir mu mesela???

edit: konuya ilişkin aldığım mesajı ekliyorum

Sounds like a hardware issue: "key blocking" is a problem that comes from using a matrix to scan the keys instead of discrete addressing of each key on the keyboard (which would require as many data lines into the keyboard's microcontroller as there are keys on the keyboard, so nobody does it).

Note that you can't press all three keys of DFG at the same time on most keyboards. ExtremeTech has a good description of how this works.

Also, the microcontroller in the keyboard has to remember the state of each key being pressed, and simpler keyboards can handle less keys pressed at once (even if those keys don't "block" each other).

You can use KeyScan to easily test key combos.

This should only apply to pressing at least 3 keys at once: are pressing any other key while pressing W and S? WAS block on my S510 keyboard.

Looks like a hardware issue for me. I would suggest contacting our helpline support for further assistance at the following numbers below :-

Customer Support
    United States 702-269-3457 Mon - Fri, 6am - 6pm PST
    Canada 416-207-2782 Mon - Fri, 6am - 6pm PST

If you are residing out of USA and Canada or bought the Logitech product from another country, please refer to link below for the contact details of the nearest Logitech Customer Support for more information:

http://www.logitech.com/contact

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 3 Ocak 2008; 13:08:12 >

• bazen bir takılı kalma durumu nadirende olsa sözkonusu sebep:
    Gözlemlediğim kadarı ile bu setler 2-3 üretim merkezinden geliyorlar ve ürünlerin bazılarında sorunla karşılaşılabiliyor..Buyüzden iyice deneyerek almak lazım seti..Gözden kaçmışsada ilk hafta iyice test edilerek arıza durumunda iade edilmeli...
    Bu set kablolu setleri havada karada tokatlar...
    g15 gibi kaba ve ingilizce değil..
    Mouse'u waveden daha iyi ...
    klavye görüntüsünüde ben şahsen mx5000den daha çok beğeniyorum..
    Kısaca şuanda alınacak top set budur.. Klavye mouse olayının şuan için ulaştığı son noktadır mx3200 ve 5000

quote:

quote:

mx 3200 klavyesini 5-6 aydır kullanan arkadaşlardan ricam sorumu yanıtlasınlar; Tuşların basılı kalma yani takılma durumu belli bir kullanım sonrasında da çıkabiliyor mu? Yoksa ilk başlarda belli olup kendini gösteren bir imalat hatası mı? Teşekkürler.

Kullanıp tavsiye eden arkadaşlar, sorumu yanıtlarsanız sevinirim.

• Öncellikle aranıza yeni katıldım

Dün arkadaşıma aldık.Ve çok güzel alet.Hemen eve gider gitmez açtık ve hemen kurduk.Şuan almak isteyen varsa bu cihazı hemen alsınlar düşünmeden
  • Yanıtlarınız için teşekkür ederim sn Technics ve trimaxsahinabi.
  • güle güle kullan hocam hoşgeldin
    quote:

Orjinalden alıntı: by_Gıvenchy1907

Öncellikle aranıza yeni katıldım

Dün arkadaşıma aldık.Ve çok güzel alet.Hemen eve gider gitmez açtık ve hemen kurduk.Şuan almak isteyen varsa bu cihazı hemen alsınlar düşünmeden

sende sağol hocam
    quote:

Yanıtlarınız için teşekkür ederim sn Technics ve trimaxsahinabi.

• 1. SORUM şu oalcak bende bu w,a + space basmıyor ve alalı 5 gün oldu ben bunu geri götürsem değiştiriler mi yani? yoksa hepsinde bu sorun mevcut mu....
    2.Sorum ise bu klavyenin mousenin detaylı kullanım kılavuzu ve özelliklerini yansıtan bir kaynak var mı?..(türkçe)
  • Tasarım olarak güzel bir set, almaya karar vermiştim ama klavyedeki bazı işlev bozuklukları canımı sıktı. Klavyedeki uzun tuşlar (space,shift vs) tam ortasına basılmadığında kenarlara sürtünmeden dolayı takılı kalma eğiliminde, bu durum benim işyerimde kullandığım 5-6 yıllık oem klavyemde bile yok. Ayrıca w,a+space kombinasyonunu algılamıyor olması da ilginç.
  • evet değiştirirler ilk soruna cevap vermeye çalaışmıştım yukarıda
    detaylı kullanım klavuzunun Türkçe si yok bildiğim kadarıyla
    quote:

1. SORUM şu oalcak bende bu w,a + space basmıyor ve alalı 5 gün oldu ben bunu geri götürsem değiştiriler mi yani? yoksa hepsinde bu sorun mevcut mu....
    2.Sorum ise bu klavyenin mousenin detaylı kullanım kılavuzu ve özelliklerini yansıtan bir kaynak var mı?..(türkçe)
  • sürtünme olayını ilk defa duyuyorum..bende öyle bir şey olmadı..
    sadece wsad değil space ile 7-8 tuşta yaşanıyor bu durum malesef
    quote:

Tasarım olarak güzel bir set, almaya karar vermiştim ama klavyedeki bazı işlev bozuklukları canımı sıktı. Klavyedeki uzun tuşlar (space,shift vs) tam ortasına basılmadığında kenarlara sürtünmeden dolayı takılı kalma eğiliminde, bu durum benim işyerimde kullandığım 5-6 yıllık oem klavyemde bile yok. Ayrıca w,a+space kombinasyonunu algılamıyor olması da ilginç.
  • Technics değiştiriler diyorsunda yani yeni alcağım mx3200 de de bu w,a - space kombinasyonu yine çalışmayacak mı yani bütün bu serilerde var mı bu problem??
  • yanlış kelime geri alırlar almak zorundalar demek istedim..
    1 haftayı geçirme sen yinede..
    yeni alacağın settede aynı sıkıntı olacaktır muhtemelen çünkü buraya yazılım koymuştuk sende biliyosun hemen herkes yapmıştı ve o sıkıntı yaşanmıştı
    quote:

Technics değiştiriler diyorsunda yani yeni alcağım mx3200 de de bu w,a - space kombinasyonu yine çalışmayacak mı yani bütün bu serilerde var mı bu problem??
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.