Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim için sorun olmadı daha çünkü 3 lü tuş kombinasyonu gerektiren bi oyun oynamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bwhiteshark

Test için nasıl birşey denediniz oyun ve burada belirtilen normalde paralı yazılım dışında hangi tuşlara bastığınızı nasıl tespit edeceksiniz? Distribütörü bir arayın bence CASPER binasında LOGOSOFT var onlar getiriyor diye biliyorum. Ürünün bu arada kutusunu açmak da bir dertmiş.

Saygılar .

Paralı bölüme girme, continue deyip devam et açılan ekranda yaptığın tuş kombinasyonları çalışırsa yeşil yanıyor,
    Ayrıca sen yazınca aklıma geldi, iade edicektim seti, mause koruyucusunu yırtmışsın olmaz dedi, töbe töbe ulan vakumlu yapmışlar nası çıkarıcaz onu ordan her türlü çakallığı düşünmüşler... Allah ım sen beni sınıyomusun

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

cevabı buradan iletirim mutlaka nevroo fazla sıkmayın canınızı bir çaresine bakılacaktır tahminim biraz sabredelim..

bwhiteshark nasıl başka bişey abi işte verdiğim uygulamayı çek bak gayet kolay denemesi için para vermene gerek yok yazılıma

quote:

Orjinalden alıntı: nevroo

Çocuk haklımı çıktı şimdi, çok enterasan.... space yerine herhangi bir tuş koyunca çalışıyor misal a+w+alt gibi, benim fikrim o zaman bu seride bi hata var, arkadaşımda mx3000 var denedim hiç bir problem yok o kombinasyon çalışıyor, bide ben grafikerim çoğunlukla mause dokunmadan kısayollarla çalışıyorum , fareyi de servise getirdiğimde düşürdüm zaten, zay oldu set... bi ara tutup duvara koyayım diyodum klavyeyi en son ona çıkıcak galiba....
    Technis logitech'den gelen cevabı paylaşırsan sevinirim

Valla kafaya taktığım klavye filan değil, hangi birini kafaya takayım zaten 10 senedir bilgisayar kullanıyorum, bugüne kadar alıp ta sorunsuz kullandığım bişey hatırlamıyorum (evet galiba problem bende)
    Sinirlendiğim aldığım cevap, her klavyede olabilir diyor adam, öle 3 tuşa basarsan çalışmaz tabi dedi insanı salak yerine koyan bi tavır var ya..., 10 milyonluk klavyeyle kombinasyonun alasını yapıyrum banamısın demiyo ... yine sinirlendim...

• muhahaha koparttın beni
    bu arada ben mouse u yırtmadan çıkarttım
    sonuna kadar haklısın ama kimsenin kafasına falan vurmadan sabret biraz daha

quote:

Valla kafaya taktığım klavye filan değil, hangi birini kafaya takayım zaten 10 senedir bilgisayar kullanıyorum, bugüne kadar alıp ta sorunsuz kullandığım bişey hatırlamıyorum (evet galiba problem bende)
    Sinirlendiğim aldığım cevap, her klavyede olabilir diyor adam, öle 3 tuşa basarsan çalışmaz tabi dedi insanı salak yerine koyan bi tavır var ya..., 10 milyonluk klavyeyle kombinasyonun alasını yapıyrum banamısın demiyo ... yine sinirlendim...

• quote:

muhahaha koparttın beni
    bu arada ben mouse u yırtmadan çıkarttım
    sonuna kadar haklısın ama kimsenin kafasına falan vurmadan sabret biraz daha

quote:

işte bende buna çok güldüm, çünkü o fareyi yırtmadan çıkar 50 YTL vericem demiştim çocuğa, biraz sinirle söylediğim için çocuk çok fazla uğraşmadı, az daha bide 50 lira girecekti demekki
    Sabır konusundada deniyorum ama plakam 53 bizde sigortalar 5 amper

• Bu sorunun sadece mx3200lerde değil genel bir gereklilik olduğu yazılı yabancı forumlarda..
    Bütün klavyelerde bu böyledir matrix codelamadan dolayı denmiş.. diğer klavyelerle kontrol etme imkanı olanlar deneyip buradan aktarırlarsa iyi olur
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bwhiteshark

Test için nasıl birşey denediniz oyun ve burada belirtilen normalde paralı yazılım dışında hangi tuşlara bastığınızı nasıl tespit edeceksiniz? Distribütörü bir arayın bence CASPER binasında LOGOSOFT var onlar getiriyor diye biliyorum. Ürünün bu arada kutusunu açmak da bir dertmiş.

Saygılar .

Paralı bölüme girme, continue deyip devam et açılan ekranda yaptığın tuş kombinasyonları çalışırsa yeşil yanıyor,
    Ayrıca sen yazınca aklıma geldi, iade edicektim seti, mause koruyucusunu yırtmışsın olmaz dedi, töbe töbe ulan vakumlu yapmışlar nası çıkarıcaz onu ordan her türlü çakallığı düşünmüşler... Allah ım sen beni sınıyomusun

Ben de aynı şekilde mouse u çıkarana kadar bi yerlerimden ter akmıştı...1 milim boşluksuz nasıl tıkmışlar o mouse oraya hayret..

• bu arada benim mouse uyarı verdi...kritik pil uyarısı...oysaki alalı daha sadece 2 ay oldu..bu normal mi?? bi de uyarıdan 2 dakka önce mouse u 45 cm den ince halıflekse düşürdüm...uyarı verince pillerin yerini değiştirdim...5 dakka sonra gene aynı uyarıyı verdi...sonra kendiliğinden uyarı gitti ve pil durumunda mouse için "good" yazıyor...bir kaç saattir good yazıyor...endişeliyim,dağıttıkmı acaba mouse u?
  • quote:

Bu sorunun sadece mx3200lerde değil genel bir gereklilik olduğu yazılı yabancı forumlarda..
    Bütün klavyelerde bu böyledir matrix codelamadan dolayı denmiş.. diğer klavyelerle kontrol etme imkanı olanlar deneyip buradan aktarırlarsa iyi olur

daha önce yazmıştım, böyle bir sorunla karşılaşınca arkadaşımda MX3000 var onda denedim herhangi bir problem yok, evde ve işyerindeki standart kablolu klavyelerde zaten böyle bir şey yok, bu güne kadar kullandığım klavyelerinde de böyle birşeyle karşılaşmamaıştım, şöyle bir şey olabilir senin verdiğin programda kablolunun da algılamadığı bazı üçlü kombinasyonlar var fakat, logitech gibi bir firmanın oyunlarda kullanılan (a,s,d,w) tuşlarıyla ilgili bir kısıtlama getirmesi affedilemez....
    Böylece distribütörden gelecek cevabıda öğrenmiş olduk... Neyse bizden çıkacak bi para varmış, bi yerde bi hata yapmışız demekki öyle düşünmek lazım, zira servise götürdüğümde 45 cm den halıya değil, 1,5 metreden betona çakılmıştı mouse

Bu arada konuyla alakalı değil ama elimde az kullanımış temiz MX3200 set var ilgilenen arkadaş varsa uyguna fiyata bırakırım

• hocam bu normal bir sonuç...
    2 ay sürekli kullanım için normal..
    bende 2ayda bitirdim ..
    şimde rechargeable pille kullanıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

bu arada benim mouse uyarı verdi...kritik pil uyarısı...oysaki alalı daha sadece 2 ay oldu..bu normal mi?? bi de uyarıdan 2 dakka önce mouse u 45 cm den ince halıflekse düşürdüm...uyarı verince pillerin yerini değiştirdim...5 dakka sonra gene aynı uyarıyı verdi...sonra kendiliğinden uyarı gitti ve pil durumunda mouse için "good" yazıyor...bir kaç saattir good yazıyor...endişeliyim,dağıttıkmı acaba mouse u?
  • vallaha sorun büyük bir sorun ve kabullenilemez bir durum ama benim için büyük bir önem teşkil etmiyor..kullandığım bir şey değil fazla..
    setine müşteri bulurum sen kaça satarsan söyle pmden bana

quote:

quote:

Bu sorunun sadece mx3200lerde değil genel bir gereklilik olduğu yazılı yabancı forumlarda..

daha önce yazmıştım, böyle bir sorunla karşılaşınca arkadaşımda MX3000 var onda denedim herhangi bir problem yok, evde ve işyerindeki standart kablolu klavyelerde zaten böyle bir şey yok, bu güne kadar kullandığım klavyelerinde de böyle birşeyle karşılaşmamaıştım, şöyle bir şey olabilir senin verdiğin programda kablolunun da algılamadığı bazı üçlü kombinasyonlar var fakat, logitech gibi bir firmanın oyunlarda kullanılan (a,s,d,w) tuşlarıyla ilgili bir kısıtlama getirmesi affedilemez....
    Böylece distribütörden gelecek cevabıda öğrenmiş olduk... Neyse bizden çıkacak bi para varmış, bi yerde bi hata yapmışız demekki öyle düşünmek lazım, zira servise götürdüğümde 45 cm den halıya değil, 1,5 metreden betona çakılmıştı mouse

Bu arada konuyla alakalı değil ama elimde az kullanımış temiz MX3200 set var ilgilenen arkadaş varsa uyguna fiyata bırakırım

• quote:

hocam bu normal bir sonuç...
    bende 2ayda bitirdim ..

quote:

bu arada benim mouse uyarı verdi...kritik pil uyarısı...oysaki alalı daha sadece 2 ay oldu..bu normal mi?? bi de uyarıdan 2 dakka önce mouse u 45 cm den ince halıflekse düşürdüm...uyarı verince pillerin yerini değiştirdim...5 dakka sonra gene aynı uyarıyı verdi...sonra kendiliğinden uyarı gitti ve pil durumunda mouse için "good" yazıyor...bir kaç saattir good yazıyor...endişeliyim,dağıttıkmı acaba mouse u?

sağol Technics içim rahatladı...2 gündür kritik pil uyarısı veriyor,ama hala da bitmedi

• son damlasına kadar affetme
    şu tuş olayının sonunu nereye bağlayacağız bakalım bu sıralar biraz yoğunum ama en kısa zamanda sonuçlandırıcam
    quote:

quote:

hocam bu normal bir sonuç...
    bende 2ayda bitirdim ..

quote:

sağol Technics içim rahatladı...2 gündür kritik pil uyarısı veriyor,ama hala da bitmedi

• aynı tus sorunu benım de basıma geldı ben de eksenden aldım ben de mouse un uzerındekı plastık yuzunden ıade edemedım tamamıyle aynı seyler pekı ne olacak sımdı yanı logıtech sorunu kabul mu etmıs duzeltecekler mı elımde mı kaldı bu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: crasah

aynı tus sorunu benım de basıma geldı ben de eksenden aldım ben de mouse un uzerındekı plastık yuzunden ıade edemedım tamamıyle aynı seyler pekı ne olacak sımdı yanı logıtech sorunu kabul mu etmıs duzeltecekler mı elımde mı kaldı bu ?

Ben eksene kabul ettirmeyince Distribütöre gönderin dedim, onlardan cevap bekliyoruz, ama bu bütün ürünlerde varsa değiştirmeleri pek olası gelmiyor, bi bahane uyduracaklar muhakkak zaten Technics yukarlarda bi yerlerde yazmıştı, onu diyecekler. ben pazartesi nereye göndermişler tam olarak öğreneyim mail göndericem, söyleyecek iki çift lafım var en azından

• Technics ben dayanamadım yine setime dönüş yapıcam.Acilen izmirde arıyorum seti umarım bulurum ve hemen alırım.Bu set daha doğrusu klavye insanda bağımlılık yapıyor.O fıtı fıtı yazışı o tasarımı o duruşu off off Tez zamanda istiyorum.Başlarım MX 620 ye o kadar para vericem bir de klavye arıcam bulamıcam adam gibi bişey sinir olucam sonra ayrıca 620 de daha az tuş var hem sonra arama tuşunda kocaman büyüteç simgesi varya geriekalılar için gibi ne öyle Bulduğum anda kavuşuyorum setime Haberin olsun istedim.
  • Aslında netten alışveriş yapmama sözü vermiştim kendi kendime ama bulamassam yapacak şansım yok netten alıcam.Gerçi netten alışverişte güvenimi hiç sarsmayan iki yer oldu.Exa.com.tr ve sanalmarketim.com hakkaten de çok hızlı kargo ve sözünde duran firmalar.reklam yapıyomuş gibi oluyor ama hakkaten de öyle.Eğer İzmirde bulamassam ki bulamaycağım izmirde neyi ne zaman bulduk ki sanki netten alma yolları göründü bana
  • güzel alet hayırlı olsun
  • bu wireless konusunda biraz cahilim ben. aldığım microsoft optic seti bağlantı sorunlarından dolayı değiştirdim. bu cihaz herhalde usb'den bluetooth'la çalışıyor. bağlantı sorunu yaşama riskim var mı aceba?
  • usb den alıcısını bağlıyorsun..yalnız bluetooth değil.ama amin ol en az bluetooth kadar kvvetli bi alıcısı var. ben kendi setim ile bilgisayarı odanın dışından bile yönetebiliyorum...gerçekten çok güçlü bi alıcı...sorun yaşamayacağına emin olabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.