Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet 2 aydan sonra uyarı veriyor ama bitmiyor az bitecek diyor 1 ay daha devam ediyor Klavye sanırım bitmeyecek
  • bende yeni aldım. gerçekten çok güzelmiş
    mouse un tekerleğini yukarı döndürürken tıkır tıkır ses çıkarması dışında bir sorun görmedim. bilerek mi öyle sesli yapmışlar yoksa bana mı böyle denk geldi bilmiyorum ama güzel ürün
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

bende yeni aldım. gerçekten çok güzelmiş
    mouse un tekerleğini yukarı döndürürken tıkır tıkır ses çıkarması dışında bir sorun görmedim. bilerek mi öyle sesli yapmışlar yoksa bana mı böyle denk geldi bilmiyorum ama güzel ürün

yok ürünün özelliği o...yukarı tıkır tıkır,aşşağı fısır fısır...
  • Bende ilerde bu ikisinden birsini almayı düşünüyorum.Sizce nasıl?Kullanan varsa görüşlerini bilmek isterim.

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!!

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!!

• bu seti salonda kullanmak için almayı düşünüyorum ,bazı arkadaşlar mesafe problemi var diyor.yaklaşık 5 metreden takılma gibi bir şey olurmu ?
    yani maksimium kaç metreden kullanılıyor bu set ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

quote:

bende yeni aldım. gerçekten çok güzelmiş

yok ürünün özelliği o...yukarı tıkır tıkır,aşşağı fısır fısır...

:)
    iyi o halde sorun yok
    tuşlar da amma sessiz ha. laptoptan bile daha kaliteli bence

• buna cevap verildi defalarca
    yeni alan arkadaşlara gayırlı olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: tyll

bu seti salonda kullanmak için almayı düşünüyorum ,bazı arkadaşlar mesafe problemi var diyor.yaklaşık 5 metreden takılma gibi bir şey olurmu ?
    yani maksimium kaç metreden kullanılıyor bu set ???
  • ya itiraf ediyorum açıkçası logitechin her tasarımı cezbediyor beni ve alasım geliyor mutlaka..
    performanslarıysa değişken güncel setleri almakta fayda var buyüzden..
    senin bu 2sette harika görünüyor ama benim aklım wavede o setlerden

quote:

Orjinalden alıntı: *13*

Bende ilerde bu ikisinden birsini almayı düşünüyorum.Sizce nasıl?Kullanan varsa görüşlerini bilmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 27 Eylül 2007; 20:54:52 >
  • bu wave acaba microsoft tan mı kopyalanmış yoksa bana mı öyle geliyor.eğer öyleyse logitech e yakıştıramadım
  • çok benziyor demi banada mm tuşları o seti hatrlattı ama yinede wave çok güzel geliyor bana
    quote:

bu wave acaba microsoft tan mı kopyalanmış yoksa bana mı öyle geliyor.eğer öyleyse logitech e yakıştıramadım
  • quote:

bu wave acaba microsoft tan mı kopyalanmış yoksa bana mı öyle geliyor.eğer öyleyse logitech e yakıştıramadım

Microsoftun Hangi modeli
    resim veya link verebilirmisiniz?
  • http://www.kageza.fr/images/ClavierSourisMicrosoftWireless.jpg
    http://images.digitalmedianet.com/2004/Week_19/3yb3r9r6/story/ms_desktop_elite.jpg
    quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

quote:

Microsoftun Hangi modeli

• Bence wave değil ama üstteki microsoft'un aynı şekildeki klavyesine aşırı benziyor. Wave bence orjinal bir tasarım olmuş. MS Desktop kullanıyordum daha önce, elite ile aynı tasarım, bence hiç benzemiyor wave ile. Eğer mouse'u Mx600 falan olsa, alınası bir klavye olmuş. Ama enter'ın küçük olmasına uyuz oluyorum.

Birde bir sorum olacak, benim incelememi nasıl kullanıcı incelemelerine taşıyabiliyorum yada taşıtabiliyorum? Orada başlık açamıyoruz çünkü ve sanırım kimse paylaşım yapmak istemiyor inceleme başlığında bari orada dursunda herkes okusun konu aşağılara kaymadan.
  • şimdi önemli bişey soracam
    bundan önce aldığım logitech in 115 ytl lik klavye mouse setinde tuşlar üzrindeki harfler silindiği için geri verdim fiyat farkını verip mx3200 aldım

mx3200 de silinmez inşallah. silinen oldu mu aramızda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

çok benziyor demi banada mm tuşları o seti hatrlattı ama yinede wave çok güzel geliyor bana
    quote:

Ben ikisinide denedim.Tuşlar inanılmaz güzel.O kadar rahat ki o an alasım geldi.Zaten param olsada böyle güzel bi klavya almam.Çünkü ben genelde klavlemi çok hor kullanırım.
  • quote:

http://www.kageza.fr/images/ClavierSourisMicrosoftWireless.jpg
    http://images.digitalmedianet.com/2004/Week_19/3yb3r9r6/story/ms_desktop_elite.jpg
    quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

quote:

Microsoftun Hangi modeli

Aslına bakarsanız ben hiç bir benzerlik göremedim.

Yoksa ben mi göremedim.....

• Ben bir tasarımcı olarak bu 2 ürünün birbirine çok yakın tasarımlar olduğunu söyleyebilirim..Elbette farklılıkları var 1e1 aynı seti koyacak halleri yok ama ana yapıları ve kullanım şekilleri andırıyor birbirini..
  • nasıl yani
    quote:

Orjinalden alıntı: Force_User
    Birde bir sorum olacak, benim incelememi nasıl kullanıcı incelemelerine taşıyabiliyorum yada taşıtabiliyorum? Orada başlık açamıyoruz çünkü ve sanırım kimse paylaşım yapmak istemiyor inceleme başlığında bari orada dursunda herkes okusun konu aşağılara kaymadan.
  • benim kullandığım setlerinde logitechin en çok logosu silindi klavyede harf silinmesine rastlamadım henüz..Busetide kullanmaya başlayalı 3-4 ay oldum bir sorun yok şuan için
    quote:

şimdi önemli bişey soracam
    bundan önce aldığım logitech in 115 ytl lik klavye mouse setinde tuşlar üzrindeki harfler silindiği için geri verdim fiyat farkını verip mx3200 aldım

mx3200 de silinmez inşallah. silinen oldu mu aramızda?
  • quote:

nasıl yani
    quote:

Orjinalden alıntı: Force_User

Hani kullanıcı incelemeleri diye bir başlık var ya oraya moderatörler taşıyor sanırım ama ulaşamıyorum. Oraya almak istiyorum, burada mesaj atmadıkça çok aşağılara düşüyor ondan istiyorum, daha rahat bulunabilsin falan diye. Bilmem oldu mu şimdi

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.