Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam o konuda bilgim yok, varsın kalsın burada incelemen mutlaka ulaşır insanlar ver burayada link ne incelemesi bakalım.. hatta çok özelse imzana koy benim yaptığım gibi bu daha etkili olur sanırım
  • İmzamdaki Mx5000 incelemesi aslında o kadar önemli değil ama sadece pahalı bir alet olduğu için insanlar yanlış karar vermesin alırken diye paylaşmak istedim. Genede vereyim linki.http://forum.donanimhaber.com/m_17642412/mpage_1/key_//tm.htm#17642412

Bu arada MX5500 sanırım tam 3200 kullanıcılarının istediği tarzda birşey olacak, Mx3200 tasarımı ve MX5000 özellikleri birbirine kaynaştırılmış, hoşuma gitti açıkçası
  • mx5000 benim mx3200 almadan önce baya incelediğim bir set görsellik olarak mx3200 daha çok sevdim ben oyüzdende beklemedim.. Şuanda setime rakip gördüğüm tek set microsoftun 8000 serisi..Mouse u piyasada ama seti daha çıkmadı bildiğim kadarıyla gözü kapalı alınabilecek bir set oda
  • Microsoft'un seti bencede süper görünüyor, klavyenin aydınlatması olması çok büyük bir avantaj. Bluetooth kullanması zaten süper ama enter'ın küçük olması ve num pad olmaması benim açımdan dezavantaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Force -- 28 Eylül 2007; 19:24:15 >
  • düşünülen fiyatı şuanda çok yüksek ama tr ye geldiğinde uygun olursa fiyatki bence o set için 150-200 lira uygun.. almayı düşünebilirim..
    ama şuanki şartlarda mx3200den son derece memnunum
    quote:

Orjinalden alıntı: Force_User

Microsoft'un seti bencede süper görünüyor, klavyenin aydınlatması olması çok büyük bir avantaj. Bluetooth kullanması zaten süper ama enter'ın küçük olması ve num pad olmaması benim açımdan dezavantaj
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

düşünülen fiyatı şuanda çok yüksek ama tr ye geldiğinde uygun olursa fiyatki bence o set için 150-200 lira uygun.. almayı düşünebilirim..
    quote:

Microsoft'un seti bencede süper görünüyor, klavyenin aydınlatması olması çok büyük bir avantaj. Bluetooth kullanması zaten süper ama enter'ın küçük olması ve num pad olmaması benim açımdan dezavantaj

Vatan bilgisayar falan gene böyle bir yüzde 25 yaparsa bunuda alabilirim Bende memnunum ama birini evde birini yurtta kullanma durumum olabilir tabii Bakalım geldiğinde fikrim ne halde olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

bu wave acaba microsoft tan mı kopyalanmış yoksa bana mı öyle geliyor.eğer öyleyse logitech e yakıştıramadım

Microsoftun Hangi modeli
    resim veya link verebilirmisiniz?

http://www.maximumcpu.net/archives/323
  • ben bide vistaya geçmedim daha sorunlu olduğu için, Bir çok kullanıcı gibi sp bekliyoruz..İşte ozaman tadı çıkacak mx serisi logitechlerin, işte ozaman yaşanacak konforu bu kral aletlerin

quote:

quote:

düşünülen fiyatı şuanda çok yüksek ama tr ye geldiğinde uygun olursa fiyatki bence o set için 150-200 lira uygun.. almayı düşünebilirim..
    quote:

Vatan bilgisayar falan gene böyle bir yüzde 25 yaparsa bunuda alabilirim Bende memnunum ama birini evde birini yurtta kullanma durumum olabilir tabii Bakalım geldiğinde fikrim ne halde olur.

• bu arada bizim set "mx3200" pcnet in ağutos sayısında en iyi performans ödülü almış
  • quote:

ben bide vistaya geçmedim daha sorunlu olduğu için, Bir çok kullanıcı gibi sp bekliyoruz..İşte ozaman tadı çıkacak mx serisi logitechlerin, işte ozaman yaşanacak konforu bu kral aletlerin

quote:

quote:

quote:

Bende vistada yüklü xp'nin yanı sıra, kısayolların önemini ve mousedaki tuş sayısının önemini kullanan herkes anlar yani. En çok hoşuma giden mousedaki Flip tuşuyla 3 boyutlu program değişimi (win start ve tab ile yapılan) yapabilmek. Ekranlara yeni özellikler eklese keşke Logitech yazılım ile. Örneğin HDD durumu, sistem sıcaklığı (oda sıcaklığını gösteriyor sadece) ve Ram gibi sistem kaynaklarını gösterebilsin. Umarım yaparlar

• ağustos ayında mx3200e rakip gösterebileceğin kaç set vardı fiyat performans açısından trimax..
    rakipsizliğin ödülü oldu bu sanırım birazda..
    daha bolca ödül alacaktır 1kaç ay daha tahminim
    quote:

bu arada bizim set "mx3200" pcnet in ağutos sayısında en iyi performans ödülü almış
  • Peki benim söylediğim 2 setide baz alırsak bu setten hangisi daha iyi?Şahsen ben wave'e ayrı bir sempati duyuyorum.Fiyatı uygunsa almayı düşünebilirim.
  • 1
    quote:

ağustos ayında mx3200e rakip gösterebileceğin kaç set vardı fiyat performans açısından trimax..
    rakipsizliğin ödülü oldu bu sanırım birazda..
    daha bolca ödül alacaktır 1kaç ay daha tahminim
    quote:

bu arada bizim set "mx3200" pcnet in ağutos sayısında en iyi performans ödülü almış

son 1 ayda kaç set çıktı ki?(microsoft 8000 hariç)
  • önce mx3200 olmazsa wave alırdım ben
    quote:

Orjinalden alıntı: *13*

Peki benim söylediğim 2 setide baz alırsak bu setten hangisi daha iyi?Şahsen ben wave'e ayrı bir sempati duyuyorum.Fiyatı uygunsa almayı düşünebilirim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

bende yeni aldım. gerçekten çok güzelmiş
    mouse un tekerleğini yukarı döndürürken tıkır tıkır ses çıkarması dışında bir sorun görmedim. bilerek mi öyle sesli yapmışlar yoksa bana mı böyle denk geldi bilmiyorum ama güzel ürün

yok ürünün özelliği o...yukarı tıkır tıkır,aşşağı fısır fısır...

bende diodum valla yine sorunlusunu bulmuşuz yukarı çevirirken tıkır tıkır

• ben de yakın zaman içerisinde almayı düşüyorum bu MX3200 setini ama aklıma takılan bir kaç ufak soru var. yaklaşık olarak 4 ay gidiyormuş bunların pilleri. peki pilleri bitince ne yapacağız? yeni pil mi alacağız yedek pilleri var mı?
  • şarj edilebilir piller ve birde şarj makinesi alacağız..

quote:

Orjinalden alıntı: f33l_

ben de yakın zaman içerisinde almayı düşüyorum bu MX3200 setini ama aklıma takılan bir kaç ufak soru var. yaklaşık olarak 4 ay gidiyormuş bunların pilleri. peki pilleri bitince ne yapacağız? yeni pil mi alacağız yedek pilleri var mı?
  • arkadaşlar bugün bende bu setin sahibi oldum! geçenki yazımda sipariş verdim demiştim ama aldığım firma temin edemedi. daha doorusu türkiyede bulnmuyordu. bugün aldım ve şuan onunla yazıyorum gerci buna yazmak denirse :) çok sessiz ve sanki büyülü bir şeye basıyorum hissini veriyor :) abarttım mı bilmiyorum ama ms setten sonra bu harika ötesi. öncelikle Technics arkadaşın vermiş olduğu program update ve firewall updateleri yaptım. klavyenin fireeall updateini yaptım da 9 dan 12 ye çıkarttım ama bunu nerden doğrularım? yani firewall versiyonuna nerden bakıyorsunuz? birde updateden sonra sanki klavye üstündeki saat değişti.yani fonu koyu oldu yazılar beyaz. yani nasıl anlatayım bilmiyorum ama farklı geldi banamı öyle geliyor acaba?

tek kelime ile her kuruşunu hak eden bi alet. yavaş yavaş herşeyini çözüyorum! kullanması o kadar zevkliki saat 1 oldu yarın iş var hala kalkamıyorum başından! tasarım bişi mouse desen öyle ama en çok klavyeye bittim yaa

neyse aklıam gece gece fazla soru ve yazacak bişi gelmiyor arkadaşlar herkese tavsiyemdir.... şahane bi set

• Arkadaşım dünyanın en güzel en şık tasarımına sahip en performanslı seti bu daha ne diyim ki
    Bu arada kimi arkadaşlar inatla microsoft gibi bir markayla Logitech i kıyaslamışlar hatta daha iyi demişler hiçbir şey söyleyemiyorum çünkü şok geçiriyorum ve sadece gülüyorum
    Bir kaç saniye basılı tutunca kendisini kapatan bir klavyeden ne beklenirki ? Lütfen arkadaşalr göz var izan var testler var internet var araştırın görün yazılımda hiçbir şey başaramayan sürekli çuvallayan paracı firmanın mallarına iyi demeyin lütfen

• hocam güle güle kullan...20 günün nasıl geçti ?
    son firmware'i yaptıysan algılayıcının performansını çok daha iyileştirdiğin anlamına gelir bu..
    saat ile ilgili ben bir şey gözlemlemedim dediğin gibi..klavye ve mouse un görünüşü gerçektende muhteşem tek kelimeyle alalı kaç ay oldum üzerine tanımam haala..

quote:

Orjinalden alıntı: sinan_54

arkadaşlar bugün bende bu setin sahibi oldum! geçenki yazımda sipariş verdim demiştim ama aldığım firma temin edemedi. daha doorusu türkiyede bulnmuyordu. bugün aldım ve şuan onunla yazıyorum gerci buna yazmak denirse :) çok sessiz ve sanki büyülü bir şeye basıyorum hissini veriyor :) abarttım mı bilmiyorum ama ms setten sonra bu harika ötesi. öncelikle Technics arkadaşın vermiş olduğu program update ve firewall updateleri yaptım. klavyenin fireeall updateini yaptım da 9 dan 12 ye çıkarttım ama bunu nerden doğrularım? yani firewall versiyonuna nerden bakıyorsunuz? birde updateden sonra sanki klavye üstündeki saat değişti.yani fonu koyu oldu yazılar beyaz. yani nasıl anlatayım bilmiyorum ama farklı geldi banamı öyle geliyor acaba?

tek kelime ile her kuruşunu hak eden bi alet. yavaş yavaş herşeyini çözüyorum! kullanması o kadar zevkliki saat 1 oldu yarın iş var hala kalkamıyorum başından! tasarım bişi mouse desen öyle ama en çok klavyeye bittim yaa

neyse aklıam gece gece fazla soru ve yazacak bişi gelmiyor arkadaşlar herkese tavsiyemdir.... şahane bi set

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.