Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Technics

sinan msn açamıyorum şuan buradan anlatıyorum..
    pointer acc low yada none da olsun dediğin gibi ayrıca pointer hızını çok yüksek kullanıyosun yarının bir altına düşür..bu ayarlar ideal..birde setinin, padinin ve ortamın bifotosunu at dilersen özelden atabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: sinan_54

movement bu şekilde...

pointer acceleration High ta olmayacak dersen onu yeni yaptım normalde low da idi sonuç değişmedi.

yok özel sorun değilde foto makinesi yok cep tel ile çektim kalite kötü yani. low yaptım ve hız konusunda da bi alt sekmeye getirdiğimde çok yavaşlıyor. ben hızlıya alıştım ama senin dediğin gibi ayarlarsam gerçektende çok yavaş oluyor. sanırım programsal bir problem bu!

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!!

• z5500ü mx3200lemi verdiler
    sinan benim verdiğim ayarı kullanmaya çalış sen..Birde lazerlerde altındaki malzeme farketmez denir fazla ama açık yüzeylerde sıkıntı olabiliyor bazen..Sen daha koyu bir pad al..alabiliyosan incelediğimiz padlerden al..alamıyosan ikeada 1 liralık padler var onlar şimdilik işini görür ama 2-3 ay ömrü var onlarında..Direk masanın üzerinde kullan bir öyle dene o elinin altındaki padden daha iş görür masan..tabi yüzeyi düzgünse..ayrıca standını yukarıda tutman iyi ama sen yinede onu bilgisayarmasanın klavye deliğinden geçirip klavyenin önüne koyup birde öyle dene..bunlara bak bakalım düzelme olacakmı..

quote:

yok özel sorun değilde foto makinesi yok cep tel ile çektim kalite kötü yani. low yaptım ve hız konusunda da bi alt sekmeye getirdiğimde çok yavaşlıyor. ben hızlıya alıştım ama senin dediğin gibi ayarlarsam gerçektende çok yavaş oluyor. sanırım programsal bir problem bu!

• quote:

z5500ü mx3200lemi verdiler
    sinan benim verdiğim ayarı kullanmaya çalış sen..Birde lazerlerde altındaki malzeme farketmez denir fazla ama açık yüzeylerde sıkıntı olabiliyor bazen..Sen daha koyu bir pad al..alabiliyosan incelediğimiz padlerden al..alamıyosan ikeada 1 liralık padler var onlar şimdilik işini görür ama 2-3 ay ömrü var onlarında..Direk masanın üzerinde kullan bir öyle dene o elinin altındaki padden daha iş görür masan..tabi yüzeyi düzgünse..ayrıca standını yukarıda tutman iyi ama sen yinede onu bilgisayarmasanın klavye deliğinden geçirip klavyenin önüne koyup birde öyle dene..bunlara bak bakalım düzelme olacakmı..

quote:

çok sinir oldum yaaa dediklerini yaptım sorun aynı devam. denetim masasındaki fare ayalarındaki işaretçi seçeneklerindeki işaretçinin hızı ortada idi onu sonuna getirdim ve setpointtekinike senin dediğin gibi ortanın altına aldım. aynı şey oldu sonuçta başka bir makineye takıp denemem lazım sorun mousedemi yoksa programsal bişimi var diye. mouseyi kullanmak iyice işkence oldu şimdi psikolojik olarakta ektilendim yaaa tamam artık

• quote:

quote:

z5500ü mx3200lemi verdiler

quote:

çok sinir oldum yaaa dediklerini yaptım sorun aynı devam. denetim masasındaki fare ayalarındaki işaretçi seçeneklerindeki işaretçinin hızı ortada idi onu sonuna getirdim ve setpointtekinike senin dediğin gibi ortanın altına aldım. aynı şey oldu sonuçta başka bir makineye takıp denemem lazım sorun mousedemi yoksa programsal bişimi var diye. mouseyi kullanmak iyice işkence oldu şimdi psikolojik olarakta ektilendim yaaa tamam artık

Başka makinada da aynı sıkıntı var benim laptopta denedim ben.Bence bizim mouseta bir sorun olabilir :(

• ayrıca ne mousta nede klavyede pil durum ışıklarım yanmıyor
  • sürekli yansa pil dayanmazdı inan :) bitime yakın kırmızı yanar üst led, birde pil taktığında doluysa yeşil yanar..
    sinan sıkıntının geçmemesi donanımsal bir sorun gibi veyada senin hızlı kullanmaya alışkın olmandan kaynaklanıyorda olabilir..O hız olayını birara bende denedim baktım isabet oranım düştü hemen düşürdüm...

quote:

Orjinalden alıntı: komoli

ayrıca ne mousta nede klavyede pil durum ışıklarım yanmıyor
  • Sanırım mousepadin üstü naylon senin ondan da kaynaklanabili.Açık renkli yüzeylerde sorun oluyor @Technics in dediği gibi bende aynı problemi yaşadım.ikeadan aldığımız aptal bir siyah masa vardı gayet iyi çalışıyorduki masanın üzerindeki boya atmaya başladı ve sarı bir yüzey çıktı.İşte ikea kalitesi (!) O sarı zeminde takılmalar yapıyordu.Artık masa yüzeyine güvenemk istemediğim için mousepad alıyorum şimdi revoltecin artık her lazer mouseda güvenle kullanabileceğim.
  • arkadaşlar sorun mousenin hızlı veya yavaş ayarlanması değil. microsoft bir mouse buldum kablolu bağladım gayet güzel yani söyle açıklayayım sanki tamamen kendi parçam gibi ne yaptırmak istiyorsam onu yaptırabiliyorum! ama logitechte tepkiler istediğim gibi değil. valla mouseyi kullanıyorken beynimi yoruyor. tamam çok hoş çok akıcı ama tepkiler isteiğim gibi değil! normalde bi hamle yaptığımda olacağını düşündüğüm bi hareket tam aksine olmuyor, özellikle ince bir noktaya mesela bir butona göneldiğimde tutturmakta zorlanıyorum. mouseyi başka bir makineye bağladım ilk başlarda sanki daha iyi gibi geldi. moralim biiraz düzeldi. tamam dedim işletim sisteminden kaynaklanıyor bir format atayım düzelir dedim ama onda da kullandıkca tepkilerin istediğim gibi olmadığını gördüm. benim makineye göre iyi oda sanırım monitör boyundan kaynaklanıyor benimki 22" o bilgisayar 17" idi! gerçi ne alakası var bilemicem ama öyle yorumlardım işte. bi arkadaşım da microsofttan logitech mouse geçti aynı model değil ama sanırım mx100 mü neydi neyse ona sordum ilk zamanlar bende zorlandım diyor. tamamen alışma meselesi diyor ama ne bileyim benim canımı sıktı. şuan 2 mouse bağlı makineye microsoft u elime alınca çok rahatlıyorum ama logitechte ne bileyim yaa kötülemek niyetinde değilim ama sanırım alışkanlıklarla ilgili sonuçta 3-4 sene microsoft kullandım. bide NOVA WINNER GAMER MOUSE PAD i sipariş edecem ay başında tavsiyenizmidir Technics bey? belki daha iyi sonuç alırım inşallah alırım bi mouse pad e 26ytl verip sonuç aynı olursa iyice sinir olurum sanırım. durum böyle keşke sizlerin makinelerini test etme şansım olsaydı belki tamamen psikolojiktir. belki hepsi aynıdır ama benim alışkanlıklarımdan böyle oluyordur. antalyada mx3200 kullanan varsa beni bi evine misafir etsin seti aldığım yerlede konuştum başka bilgisayarda dene iyice test et sorun olduğunu gerçekten düşünüyorsan yollayalım bi baksınlar dedi. ama zannetmiyorum mousenin donanımsal bir sorunu olacağını! zaten yollasam teknik servis mis gibi çalışıyor bu alet der geri yollarlar eminim! neyse işte böyle arkadaşlar. klavyeden açayip memnunum hiç bir şeye değişmem ama mouse böyle dert oldu bana! lazer mouse dedik bağrımıza bastık ilginiz için teşekkürler arkadaşlar.... böyle sorun yaşayan başka biri varsa lütfen yazsın. eğer tamamen donanımsal ağrıza olduğunu öğrensem zaten sorun değil değiştirtirim. neyse destan yazdım bende naparsınız gerildim iyice.....

• sinan,ben evde bulduğum eski bir mouse pad ile kullanmaya başladım biraz düzelme var gibi.daha iyi bir mouse pad almayı düşünüyorum.belki dahada iyileşir,bakalım.Ama alışma meseleside doğru.Biraz sabredip logitech'i kullan.hatta monitörde biraz antrenman yap
  • sinan senin için yorum yapamıyorum daha fazla, bence o set senin kullanımına uygun değil hiçbirşey senin konforundan önemli değil, sat gitsin başka bir seti dene bence
    quote:

arkadaşlar sorun mousenin hızlı veya yavaş ayarlanması değil. microsoft bir mouse buldum kablolu bağladım gayet güzel yani söyle açıklayayım sanki tamamen kendi parçam gibi ne yaptırmak istiyorsam onu yaptırabiliyorum! ama logitechte tepkiler istediğim gibi değil. valla mouseyi kullanıyorken beynimi yoruyor. tamam çok hoş çok akıcı ama tepkiler isteiğim gibi değil! normalde bi hamle yaptığımda olacağını düşündüğüm bi hareket tam aksine olmuyor, özellikle ince bir noktaya mesela bir butona göneldiğimde tutturmakta zorlanıyorum. mouseyi başka bir makineye bağladım ilk başlarda sanki daha iyi gibi geldi. moralim biiraz düzeldi. ..................................................

• Laser setler ilk başlarda alışkanlıklarımızı çok zorluyor ama alışıncada laserdan vazgeçemez oluyoruz.Senin sorunda bu anladığım kadarıyla.Normal mouselara alıştığın için oluyor.Mesela benim makinaya oturan bir insanda seninle ayı tepkileri veriyor.Çok akıcı ama hareketi kontrol etmesi çok zor diyorlar.Technics in dediği gibi sen sat onu bak bi müşteride var hem üst kısımda birisi arıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Laser setler ilk başlarda alışkanlıklarımızı çok zorluyor ama alışıncada laserdan vazgeçemez oluyoruz.Senin sorunda bu anladığım kadarıyla.Normal mouselara alıştığın için oluyor.Mesela benim makinaya oturan bir insanda seninle ayı tepkileri veriyor.Çok akıcı ama hareketi kontrol etmesi çok zor diyorlar.Technics in dediği gibi sen sat onu bak bi müşteride var hem üst kısımda birisi arıyor.

yok klavyeden vazgeçmem satmam seti mouseyede alışacam artık! haklısnız arkadaşlar aybaşında bide extrem bi mousepad alacam artık alışır giderim. herkesin ilgisi için teşekkürler.... iyi geceler...

• arkadaşlar 24 saat oyun oynandığını düşünün.Bu setin mousunun pil ömrü en az ne kadar gider.kaç ay kullanan kişiler var.onlardan bilgi edinmek istiyorum. bide bu mousu tek olarak alamaz mıyız?
  • 2,5 ay gitti benimki..tek mouse konusunda sana merzah referans olabilir mx620 var çünkü ve onuda şuan merzah araştırıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: gokhan96

arkadaşlar 24 saat oyun oynandığını düşünün.Bu setin mousunun pil ömrü en az ne kadar gider.kaç ay kullanan kişiler var.onlardan bilgi edinmek istiyorum. bide bu mousu tek olarak alamaz mıyız?
  • yaw bişi sorucam sace klavyeyi nasıl alabilirim mouse olarak bence g9 almak daha mantıklı klavye çok güzel tek satılgığı bi yer varmıdır teşekkürler
  • Bulamazsın..Klavyesi tek satılmıyor, kimsede tek satmaz, mouse u kullanamaz çünkü tek başına
    quote:

Orjinalden alıntı: surkentli_aslan

yaw bişi sorucam sace klavyeyi nasıl alabilirim mouse olarak bence g9 almak daha mantıklı klavye çok güzel tek satılgığı bi yer varmıdır teşekkürler
  • Yaklaşık 2 aydır MX3200 kullanıyorum ve kesinlikle çok memnunum.Rahatlığı,yumuşak ve ses çıkarmayan tuşları,mouse un hassasiyeti ve eldeki rahatlığı gibi özellikleri ile diğerlerinden çok farklı olduğu kanaatindeyim.

Yalnız 2 aydır ne yaptıysam çözemediğim bir sorun var ve en sonunda bu sorunu sizle paylaşmak istedim.

Klavyeden durup dururken bip bip sesleri geliyor.Hiç dokunmadığımda bile bunu yapıyor.Nasıl bip bip sesleri diye sorarsanız; Hani 2-3 tuşa aynı bastığımızda çıkan bip sesleri var ya heh işte buda onların aynısı

Eğer böyle bir sorunla karşılaşmış ve sorunu çözmüş arkadaşım varsa lütfen yardım etsin.Çünkü inanılmaz rahatsız ediyor.

Bu arada İşletim sistemim XP dir.Aslında XP evolotion'dır.Hani kendiliğinden kurulan sistemler var ya

• alitopal hocam slider sesinden bahsediyosun, nasılsa xp kullandığın için ondan faydalanmıyosun ozaman ilk sayfaya bakarak kapatabilirsin klavyenin sliderını
    quote:

Orjinalden alıntı: alitopal

Yaklaşık 2 aydır MX3200 kullanıyorum ve kesinlikle çok memnunum.Rahatlığı,yumuşak ve ses çıkarmayan tuşları,mouse un hassasiyeti ve eldeki rahatlığı gibi özellikleri ile diğerlerinden çok farklı olduğu kanaatindeyim.

Yalnız 2 aydır ne yaptıysam çözemediğim bir sorun var ve en sonunda bu sorunu sizle paylaşmak istedim.

Klavyeden durup dururken bip bip sesleri geliyor.Hiç dokunmadığımda bile bunu yapıyor.Nasıl bip bip sesleri diye sorarsanız; Hani 2-3 tuşa aynı bastığımızda çıkan bip sesleri var ya heh işte buda onların aynısı

Eğer böyle bir sorunla karşılaşmış ve sorunu çözmüş arkadaşım varsa lütfen yardım etsin.Çünkü inanılmaz rahatsız ediyor.

Bu arada İşletim sistemim XP dir.Aslında XP evolotion'dır.Hani kendiliğinden kurulan sistemler var ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 31 Ekim 2007; 18:16:22 >

• Orjinalden alıntı: Technics

alitopal hocam slider sesinden bahsediyosun, nasılsa xp kullandığın için ondan faydalanmıyosun ozaman ilk sayfaya bakarak kapatabilirsin klavyenin sliderını

@Technics teşekkürederim.

fakat Slider sesi dediğin nedir?Daha doğrusu Slider nedir?Eminim ki işe yarayan birşeydir bu slider fakat neden durup dururken bip bip sesi çıkarsın?Dikkat edin lütfen ben hiç dokunmadığımda bile bu ses çıkıyor.

Tabii ki akşam dediğiniz şeyi deneyeceğim.

umarım olur.

Tekrar teşekkürederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitopal -- 31 Ekim 2007; 18:21:42 >
  • slider klavyenin solundaki kaydırma çubuğu, üzerinde hassas algılayıcılar var ve elin üzerinden geçince o sesler çıkar..klavyene uzak olduğun zamanlarda çıkması normal değil ama
    mutlaka dokunman lazım
    quote:

@Technics teşekkürederim.

fakat Slider sesi dediğin nedir?Daha doğrusu Slider nedir?Eminim ki işe yarayan birşeydir bu slider fakat neden durup dururken bip bip sesi çıkarsın?Dikkat edin lütfen ben hiç dokunmadığımda bile bu ses çıkıyor.

Tabii ki akşam dediğiniz şeyi deneyeceğim.

umarım olur.

Tekrar teşekkürederim..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.