Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pekala bu akşam deneyip sonucu yazacağım.Umarım düzelir.

Teşekkürler Technics...
  • Arkadaşlar sorun Technics arkadaşımın dediği gibi Sliderdanmış.Onu kapattım ve o ses gitti.

Çok Teşekkürederim Technics...
  • Logitech Mx 3200 ü aldım yarın gelicek Tasarımı 4 4 lük ya süper bişey..İnşallah memnun kalırım çünkü daha önce hep kablolu kullanmıştım Bu arada vatandan aldım memnun kalmayınca iade olayı varmı? İade etmeyi düşünmüyorum bile fakat merak ettim.. Ambalajında yırtılma falan olduğu zaman bile değiştirirler mi ki?
  • Değiştirme olayını bilememde başlarda epey bi değişik gelecek hatta zorlanabilirsin bile.Bende ilk defa mx3200 ile kablosuz teknolojiye geçtim ve biraz zorlandım.Alışma süreci lazım
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Ben de bu klavyeden alacağım bugün, evde Bunun Bluetooth lu olanı var.

Klavyeden CD sürücüyü kontrol edecek bir fonksiyon tuşu atayabiliyor muyuz, zira ben imac kullanıyorum ve cd çıkarma tuşu yok...

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharmacist -- 1 Kasım 2007; 13:43:05 >
  • Bnim de merak ettigim mouse yani mx600 kaç dpi nette aradım bulamadım?..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

Bnim de merak ettigim mouse yani mx600 kaç dpi nette aradım bulamadım?..

Bana vatanda 1000dpi demişlerdi.
  • bunu bende merak ediyorum aslında enbaşından beri ne kutuda yazıyor ne sitesinde ama şu şekil bir tanım mevcut sitelerde
    http://testbericht.guenstiger.de/produkt/Logitech-Cordless-Desktop-MX-3000-354142.html
    Schnurlos-Set Maus: - MX600 Cordless Laser Mouse - 4,7 Megapixel dpi / Sekunde - Scrollrad für horizontalen und vertikalen

quote:

Orjinalden alıntı: shady08

quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

Bnim de merak ettigim mouse yani mx600 kaç dpi nette aradım bulamadım?..

Bana vatanda 1000dpi demişlerdi.

• quote:

Orjinalden alıntı: alitopal

Arkadaşlar sorun Technics arkadaşımın dediği gibi Sliderdanmış.Onu kapattım ve o ses gitti.

Çok Teşekkürederim Technics...
  • denemedim ama ufak bir makro ile yapılır o dediğin..
    quote:

Orjinalden alıntı: pharmacist

Arkadaşlar Merhaba,

Klavyeden CD sürücüyü kontrol edecek bir fonksiyon tuşu atayabiliyor muyuz, zira ben imac kullanıyorum ve cd çıkarma tuşu yok...

Teşekkür ederim.
  • Valla arkadaşım bu dediğiniz makro konusunda yardımcı olursanız minnetkar kalırım size.... Nasıl yapacağız.

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

denemedim ama ufak bir makro ile yapılır o dediğin..
    quote:

Arkadaşlar Merhaba,

Teşekkür ederim.

• Technics im buldum ben MX620 i hemde vatanbilgisayarda aldım hiç fena değil çok sevdim.Ama orda G7 yide gördüm acayip arada kaldım ne yalan söyliyim o kadar çekici geldiki anlatamam

http://forum.donanimhaber.com/m_18557728/tm.htm
  • hoca programlamadan anlamam ama anlayan birisine rica edersenki forumda çok var yapacaklardır 2dakikada yinede bulursam paylaşırım buradan
    yapılacak tek şey bilen birine cd open macrosu yazdırmalk
    quote:

Valla arkadaşım bu dediğiniz makro konusunda yardımcı olursanız minnetkar kalırım size.... Nasıl yapacağız.

• Technics im MX620 olmadı Autocadde deli ediyor çizim yapmak baya soru daha doğrusu pan yapmak.Çok üzüldüm sorma
    vatanda MX3200 ü de gördüm 620 alırken fiyat 150 gibi bir fiyat ne dersin fiyat nasıl ? Daha mantıklı bir tercih yok önümde mouse bulamadım istediğim gibi.MX3200 ün mouseu sonuçta panda bir sorun yapmıyor.MX 620 nin sorun metal olan scrollü revolution dan beridir gelen o tekerlek problem çıkarıyor.

Bu arada MX 620 ide benim kadar o mouse u çok isteyen bir arkadaşıma satıcam yarın götürüyorum.
  • Aldm mx3200 ama tek sewmedgm klavyenin altı yaglanmıs gbi duruo kamufkaj desenli gibi oldu..
  • sattınmı merzah.. nekadara verdin hayrlı olsun üzüldüm ona bir çözüm bulurduk biz aslında neyse...fiyatı biraz daha araştır..130 liraya almıştı birarkadaş bubaşlıkta...
    lostndumb hayrlı olsun arkadaşım..alkolsuz ıslakmendille sil 1-2 gün içerisinde daha iyi olur
  • sonunda kabloluları aratmıyo gerçekten ii bir adım...logitech işini biliyo
  • quote:

sattınmı merzah.. nekadara verdin hayrlı olsun üzüldüm ona bir çözüm bulurduk biz aslında neyse...fiyatı biraz daha araştır..130 liraya almıştı birarkadaş bubaşlıkta...
    lostndumb hayrlı olsun arkadaşım..alkolsuz ıslakmendille sil 1-2 gün içerisinde daha iyi olur

Benim kadar çok isteyen bi arkadaşıma sattım.Çözüm yok ne yazıkki o tekerlek autocadde olmuyor ne yazıkki dert oluyor rahat kullanım olmuyor.Neyse artık napalım zaten o kadar da farkları yok zaten.
    Vatandan alıcam Technics direk elden alıp çıkıcam 150 ye verirler herhalde aslında 130 da çok iyi fiyat nerden almıştı ? Bu arada izmirde varmı bildiğin o da önemli.
  • güzel ama böyle klavye ye gerek yok bence daha kullanımı rahat basit şeyler daha iyi geliyor bana.
  • vatan bornovada çankayadada hs var ben hs den aldım benimkini 2-3 ay önce 170liraya almıştım yanlış hatrlamıyosam
    quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

quote:

sattınmı merzah.. nekadara verdin hayrlı olsun üzüldüm ona bir çözüm bulurduk biz aslında neyse...fiyatı biraz daha araştır..130 liraya almıştı birarkadaş bubaşlıkta...

Benim kadar çok isteyen bi arkadaşıma sattım.Çözüm yok ne yazıkki o tekerlek autocadde olmuyor ne yazıkki dert oluyor rahat kullanım olmuyor.Neyse artık napalım zaten o kadar da farkları yok zaten.
    Vatandan alıcam Technics direk elden alıp çıkıcam 150 ye verirler herhalde aslında 130 da çok iyi fiyat nerden almıştı ? Bu arada izmirde varmı bildiğin o da önemli.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.