Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapma be çok üzüldüm o zaman be Technics im.Bunu öyle bir olayı yok olmasınada pek imkan yok yüzeyi micro üçgenler ile kaplıymış.
    Bu arada senin konunun yeri değişmiş ben yazarken bir baktım noluyo silinmiş yada taşınmış falan yazısını görünce bu konu silinirmi diye şok oldum kısa bir anlık
    inceleme kısmına layık görülmüş Benim incelemede gider inşallah

Revoltec GamePad Precision Pro İncelemesi için buraya tıklayın

• quote:

Orjinalden alıntı: shady08

sapıtmaları şöyle açıklayayım.Bilgisayar açıldığında karşıma bir pencere çıkıyor "communication manager" ile ilgili bir update dosyası ama ilerlemiyor daha sonra kapanıyor ve yeniden açılıyor bunu 10 saniyede bir yaptığı için bir işlem yaparken bir anda masaüstüne dönüyorum çözümüde sürekli cancel'a tıklamak ama bu sadece anlık çözüm bilgisayarı tekrar açınca sorun yine baş gösteriyor.

Şimdi o zaman msconfig yazıp çalıştıra açılan yerden başlangıçta bulunan bu programı kapatıyorsun logitech in yada diğer itunesunda bir update programı var ise onu kapatıyorsun ve yeniden başlatıyorsun zaten o sana yeniden başlatmalısın der.Bi dene bakalım
  • Arkadalar bu mx3200 ün mouse un top unu sağ sol yapınca çın çın diye sesler geliyo hafif böyle..sorun yok acayip memnunum fakat neden böyle bi sesi var merka ettim.. zilmi takmışlar mouse a
  • Bende o tarz bir ses çıkmıyor yani daha doğrusu çıkan sese ses denirmi bilmem kıp kıp diye çok duyulmaz bir ses var çın çın değil
  • puhahahaha kıp kıp neya koptum
    quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Bende o tarz bir ses çıkmıyor yani daha doğrusu çıkan sese ses denirmi bilmem kıp kıp diye çok duyulmaz bir ses var çın çın değil
  • Aslında tıp tıp da diyebiliriz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: shady08

sapıtmaları şöyle açıklayayım.Bilgisayar açıldığında karşıma bir pencere çıkıyor "communication manager" ile ilgili bir update dosyası ama ilerlemiyor daha sonra kapanıyor ve yeniden açılıyor bunu 10 saniyede bir yaptığı için bir işlem yaparken bir anda masaüstüne dönüyorum çözümüde sürekli cancel'a tıklamak ama bu sadece anlık çözüm bilgisayarı tekrar açınca sorun yine baş gösteriyor.

Şimdi o zaman msconfig yazıp çalıştıra açılan yerden başlangıçta bulunan bu programı kapatıyorsun logitech in yada diğer itunesunda bir update programı var ise onu kapatıyorsun ve yeniden başlatıyorsun zaten o sana yeniden başlatmalısın der.Bi dene bakalım

Cevap biraz geç oldu kusura bakma bu da işe yaramadı.Kapatsam dahi bilgisayar yeniden başladığında bu update yine çıkıyor.

• setime yarım bardak şekerli çay döktüm...içini açtım,sıvı dove sabunla gobürte gobürte yıkadım.sonra seti tekrar vidaladım.(kuruttuktan sonra...hatta öyle çay dökülünce öyle bir refleksle klavyeyi çevirdimki odanın heryeri çay olmuştu)..fakat setin tuşları biraz sertleşti...mesela shift tuşunun ortasına basmayınca tuş takılıyor,yani yanlarından sürtünüyor..aynı şey space hariç tüm tuşlarda var.naapsam ki yaww

• alıcan güzel bir temizleme spreyi.. açıcan yine içini sıkıcan bir güzel içine dışına tuşlara ve alttaki slikon malzemeye özel ilgi göstereceksin tabi...sonra afiyetle kullanmaya devam ediceksin...nezamana kadar.. bidahaki çay molasına kadar
    quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

setime yarım bardak şekerli çay döktüm...içini açtım,sıvı dove sabunla gobürte gobürte yıkadım.sonra seti tekrar vidaladım.(kuruttuktan sonra...hatta öyle çay dökülünce öyle bir refleksle klavyeyi çevirdimki odanın heryeri çay olmuştu)..fakat setin tuşları biraz sertleşti...mesela shift tuşunun ortasına basmayınca tuş takılıyor,yani yanlarından sürtünüyor..aynı şey space hariç tüm tuşlarda var.naapsam ki yaww

• çok ilginç bir şey,ama klavyenin içine (şeffaf devre plakasına ve silikon tuş altlığına) bir damla sızma olmadı...çayın bir kısmı o büyük deliklerin arka taraftan aktı,bir kısmı tuşların altında kaldı,bir kısmı da klavyeyi deli gücü ile savurmam sonucu perdede ve duvarlarda kaldı...ama şu tuşalrın sertleşme sebebini anlayamadım,mesela shift tuşunun tam ortasına basamazsam tuş takılıyormuş hissi veriyor..acaba vidaları mı çok sıktım diycem ama tuş takımlarının olduğu yeri açmadım.neyse ben belki pimpirik yapıyom.(neyse bu sayede klavye gıcır gıcır oldu)
  • quote:

Bende o tarz bir ses çıkmıyor yani daha doğrusu çıkan sese ses denirmi bilmem kıp kıp diye çok duyulmaz bir ses var çın çın değil

• Ama öyle
  • oyun oynayınca 2 haftada bitti mouse un pili. gp nin şarj eilebilir pilinden taktım. acaba şarj edilebilir piller kısa ömürlü mü oluyor mouse ta?
    yoksa normal midir?
    windows xp kullanıyorum. ama firmware güncellemesi için platform vista görünüyor.
    xp yi seçince firmware yerine setpoint güncellemesi çıkıyor.
    xp de firmware güncellemesi yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 19 Kasım 2007; 12:38:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

oyun oynayınca 2 haftada bitti mouse un pili. gp nin şarj eilebilir pilinden taktım. acaba şarj edilebilir piller kısa ömürlü mü oluyor mouse ta?
    yoksa normal midir?
    windows xp kullanıyorum. ama firmware güncellemesi için platform vista görünüyor.

2 haftada nasıl biter?acaba sendeki pillerde mi sorun var?ben kutusundan çıkan piller ile tam 2 ay kullandım.üstelik mouse un kapatma tuşu olduğunu bile bilmiyordum,sabah akşam açık yani.kaldı ki şarzlı piller normal pillere göre birkaç kat daha fazla dayanır.
  • kapatma tuşumu var mouseun
    kanaute fw için önce xp seçip ardından aşağıdaki firmware linkine basmalısınız..
    mutlaka güncelleyin fwsini..
    mouse 2 hafta az gitmiş piller..
    şarjedilebilir pillerde marka alın..saçma sapan bilinmedik markalar 2800ma de olsa 1500lük markalı bir pil çok daha dayanıklı oluyor..tecrübeme sabittir
    quote:

quote:

oyun oynayınca 2 haftada bitti mouse un pili. gp nin şarj eilebilir pilinden taktım. acaba şarj edilebilir piller kısa ömürlü mü oluyor mouse ta?
    yoksa normal midir?

2 haftada nasıl biter?acaba sendeki pillerde mi sorun var?ben kutusundan çıkan piller ile tam 2 ay kullandım.üstelik mouse un kapatma tuşu olduğunu bile bilmiyordum,sabah akşam açık yani.kaldı ki şarzlı piller normal pillere göre birkaç kat daha fazla dayanır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

kapatma tuşumu var mouseun
    kanaute fw için önce xp seçip ardından aşağıdaki firmware linkine basmalısınız..
    şarjedilebilir pillerde marka alın..saçma sapan bilinmedik markalar 2800ma de olsa 1500lük markalı bir pil çok daha dayanıklı oluyor..tecrübeme sabittir
    quote:

quote:

yoksa normal midir?

evet mouse u kapatabiliyoruz,ben de bi arkadaşa bilgi vermek için araştırırken tesadüfen buldum..mouse un alıcıyla frekansını yakalamasını sağlayan ,mouse un altında bulunan kırmızı tuşu basılı tutunca mouse kapanıyor,aynı işlemi bi daha yapınca açılıyor.bu arada GP pillerini tavsiye ederim.diğer markalara göre fiyatları daha uygun,ve değerleri gerçek.

• bu çok özel bir bilgi
    teşekkürler pil ömrü direk enaz 2kat artar artık
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

kapatma tuşumu var mouseun
    quote:

quote:

yoksa normal midir?

evet mouse u kapatabiliyoruz,ben de bi arkadaşa bilgi vermek için araştırırken tesadüfen buldum..mouse un alıcıyla frekansını yakalamasını sağlayan ,mouse un altında bulunan kırmızı tuşu basılı tutunca mouse kapanıyor,aynı işlemi bi daha yapınca açılıyor.bu arada GP pillerini tavsiye ederim.diğer markalara göre fiyatları daha uygun,ve değerleri gerçek.

• ne demek,senin sayende tanıdık bu klavyeyi..ben burda yazdım diye hatırlıyordum,demek unutmuşum...
  • estafurullah hocam...Sanırım şuana kadar bu setle ilgili en güzel buluş bu fonksiyon olacak
    ilk sayfaya ekliyorum...pil süresi en az 2 kat artacak dediğim gibi.. ayrıca mouseun ömrünüde etkileyecektir bu..
    quote:

ne demek,senin sayende tanıdık bu klavyeyi..ben burda yazdım diye hatırlıyordum,demek unutmuşum...
  • Technics im sen mouse un kapandığını bilmiyormuydun ? Bende biliyorsun diye hiç yazmadım ben sürekli kapatıyorum ondan demekki uzun gidiyor benimkisi
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.