siteyle umarım bir bağlantınız yoktur...bu tür bi siteye bulaşmak hiç de mantıklı değil.ihtiyacım varsa ,fiyat nerde uygunsa ordan alırım,ama kumar oynamam(sayısal lotoyu saymassak)
Bİ BAKIMA ŞANS OYUNU GİBİ HAKLISIN TAKİP EDERSEN ADAMLAR BURDAN COK UYGUNA ÜRÜN ALIYORLAR VE GİTTİ GİDİYORDAN SATIYORLAR MİLLET BU SİTEYİ KENDİNE İŞ EDİNMİŞ
arkadaşım kusura bakma ama yeni üye olmuşsun , 4-5 tane msj atmışsın, attığın msj lar da altiviti ile ilgili?insan ister istemez şüpheye düşüyor.eğer reklam amaçlı üye olduysan keşke yapmasaydın derim.
vallaha bilmiyordum.. çok iyi oldu öğrendiğim ama.. trimaxsahinabi diğer arkadaş reklam yapıyor gereken yapılacaktır mutlaka
quote:
Orjinalden alıntı: Merzah
Technics im sen mouse un kapandığını bilmiyormuydun ? Bende biliyorsun diye hiç yazmadım ben sürekli kapatıyorum ondan demekki uzun gidiyor benimkisi
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
vallaha bilmiyordum.. çok iyi oldu öğrendiğim ama.. trimaxsahinabi diğer arkadaş reklam yapıyor gereken yapılacaktır mutlaka
quote:
Technics im sen mouse un kapandığını bilmiyormuydun ? Bende biliyorsun diye hiç yazmadım ben sürekli kapatıyorum ondan demekki uzun gidiyor benimkisi
bakalım technics,yapacaklar mı gerekeni..geçenlerde hakaret eden birine aynı lafı iade ettim diye ben atıldım(7 gün) o kaldı sitede.(küpe takanlar topmuş da,ben de aynı lafı iade ettim.)
bakış açısı belli insanlarla onların anladığı şekilde konuşmak veya hiç boşuna enerji tüketmemek en mantıklısı.. geçmiş olsun ceza olayı için
quote:
Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi
quote:
quote:
bakalım technics,yapacaklar mı gerekeni..geçenlerde hakaret eden birine aynı lafı iade ettim diye ben atıldım(7 gün) o kaldı sitede.(küpe takanlar topmuş da,ben de aynı lafı iade ettim.)
valla bu bilgi gerçekten güzel oldu. kullanılmadığında kapatılması pil ve mouse ömrü açısından çok iyi. üstelik istenmeyen kişiler evde yokken geldiğinde mouseyi kullanamazla. aslında bide klavyede denemek lazım bunu oda kapatılıyorsa ki gerci digital saati felan var! o yüzden kapanmayabilir denemek lazım. set önümde değil şuan! bu arada mouseye iyice alıştım ilk başlarda çektiğim sıkıntı yok gibi bişey artık... mouse pad peşindeyim şimdi onada 30-40 ytl ayıramadım ditti daha neyse arkadaşlar herkese iyi günler dilerim :)
quote:
estafurullah hocam...Sanırım şuana kadar bu setle ilgili en güzel buluş bu fonksiyon olacak ilk sayfaya ekliyorum...pil süresi en az 2 kat artacak dediğim gibi.. ayrıca mouseun ömrünüde etkileyecektir bu..
quote:
ne demek,senin sayende tanıdık bu klavyeyi..ben burda yazdım diye hatırlıyordum,demek unutmuşum...
sinan vallaha istenmeyenlerin kullanamamasıda iyi fikirmiş klavyede denedim yemedi buarada
quote:
Orjinalden alıntı: sinan_54
valla bu bilgi gerçekten güzel oldu. kullanılmadığında kapatılması pil ve mouse ömrü açısından çok iyi. üstelik istenmeyen kişiler evde yokken geldiğinde mouseyi kullanamazla. aslında bide klavyede denemek lazım bunu oda kapatılıyorsa ki gerci digital saati felan var! o yüzden kapanmayabilir denemek lazım. set önümde değil şuan! bu arada mouseye iyice alıştım ilk başlarda çektiğim sıkıntı yok gibi bişey artık... mouse pad peşindeyim şimdi onada 30-40 ytl ayıramadım ditti daha neyse arkadaşlar herkese iyi günler dilerim :)
quote:
bakış açısı belli insanlarla onların anladığı şekilde konuşmak veya hiç boşuna enerji tüketmemek en mantıklısı.. geçmiş olsun ceza olayı için
quote:
quote:
quote:
sağol technics..klavyede kapama olayını ben de denemiştim,olmamıştı.zaten gerek de yok bence.4 aya yaklaştı sanırım daha bana mısın demedi.
Klavyede zaten pek gerekli değil maşşallah bitmiyorki pil ama mouseda baya iyi oluyor
evet zaten kapalı klavye biranlamda.. mouseta öyle değil sürekli action o kendi kendine
quote:
Klavyede zaten pek gerekli değil maşşallah bitmiyorki pil ama mouseda baya iyi oluyor
quote:
sinan vallaha istenmeyenlerin kullanamamasıda iyi fikirmiş klavyede denedim yemedi buarada
quote:
Orjinalden alıntı: sinan_54
iyi fikir tabi :) klavyede bende denedim şimdi olmadı. klavyede gerek yok ewt ama istenmeyen kullanımlar için olabilirdi. gerci receiver i yanıma alırım kullanılmasını istemediğimde
quote:
evet zaten kapalı klavye biranlamda.. mouseta öyle değil sürekli action o kendi kendine
quote:
Zaten mouse da kapanabiliyor onda da bir problem yok.Ben bazı geceler unutuyorum ama genelde kapatıyorum.Bu arada Technics im MX620 ile MX610 arasında en önemli farklardan birisi işte bu kapanma mevzusu.MX620 akıllı mouse olarak geçiyor biliyorsun nesi akıllı derken arkadaşla meğersem bu kapanma olayındanmış.Ama gerçektende akıllı nasıl oluyorsa kapatıyor ve dokunduğun andada açıyor acayip bir hız nasıl algılıyorsa anlamadım. Tabii bir farkda tekerleği ama o benim işime gelmiyor autocadde o tekerlek olmuyor.
Mrb
Bende yeni aldığım mx3200 le aranıza katılmış oldum arkadaşlar. Fakat bi sorum var eski klavyem logitech s510 onda öyle bir problemim yoktu ama mx3200 ün receiver ini takınca klavye pc acılırken bios a falan giremiyorum. yani pc açılmadan klavye çalışmıyor. del' e basıyorum ama sanki klavye çalışmıyor. Xp cdsini takıp açılışta baslatıyorum hani sorar ya önyükleme için bir tuşa basınız diye tuşlara basıyorum ama basılmamış gibi devam ediyor. nedir anlayamadım. ne yapabilirim bilgisi olan varsa lütfen söylesin. yada sizde deneyin.
Bios ayarlarında usb klavye ve usb mouse seceneklerini enable yapman gerekiyor..
quote:
Orjinalden alıntı: LostNdumb
Bios ayarlarında usb klavye ve usb mouse seceneklerini enable yapman gerekiyor..
+1453 bunu yapınca düzelir başka bir klavyeyle gerçi ben MX3200 ile yapabilmiştim ilk ekrana girmiştim aslında.Bende windows cd falan taktığımda çalışmıyordu o kadar bios dan o ayarı yapınca düzeldi zaten.
Evet arkadaslar düzeldi. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
yükseklik ayarı yok mu arkadaşlar bu klavyede ? Yoksa ben mi göremedim :)
var.
Altına bakarsan var ve benim gördüğüm en karizma ve en net yükseltme