Sağolun arkadaşlar, ben resimlere baktım sadece, elimde yok orada görememiştim
Al ben sana benim MX3200 den bi foto atayım içine dahada bi su serpilsin
sağolasın merzah
bu arada hakkaten farklıymış yükseklik ayarı da Yakında alıcam heralde bende bu aletten. Ha bu arada o bileklik kısmı plastik gibi bi şeymi yani yumuşak bi malzeme galiba dimi ?
sadece klavyesinden satın almamız mümkün değil mi acaba? ben x750 den memnunum
beyler dikkatli kullanın benim ilk sette o ayaklardn birisi elimde kalmıştı.. kırılması çok zor olmayan bir bölüm görünüşü güzelde olsa malesef biraz fazla hassas kullananların dikkatli olması lazım
quote:
Orjinalden alıntı: Merzah
Altına bakarsan var ve benim gördüğüm en karizma ve en net yükseltme
@htlr Öncelikle sorun değil başka bir fotosunuistersen söyle koyarım kafanda soru işareti kalmasın almışken iyi bir şey al tam senin kullanımına uygun olanı al .Bileklikte ki kısım evet yumuşak sayılabilecek bir kısım anti-bakteriyel terletmeyen ve yazı yazarken bileklerin havada asılı kalmayanlar için uygun bir zemin yapan bir bileklik kısmı.Bundan son derece memnunum olmassa olmaz bir yer bence.
@hanamichi üzgünüm ama sadece klavye satılmıyor mouse ile birlikte almalısın.Zaten o mouse u kullanınca ne x750 kalır ne a4 tech kalır söyleyeyim ben sana Ben şu saatten sonra başka bir marka yada başka bir tip mouse kullanmam kullanamam...
@Technics Sorma geçen benimde bi olay geldi başıma dedim kırıldı ama baktım ki hala sağlam nerdeyse tüm kuvvetimle klavyeye dayanmak zorunda kaldım sorma nasıl olduğunu dengemi kaybettim yapışırken yanlışlıkla klavyeye yaslandım bişey olmadı çok şükür.Düşmeyi tercih ederim
@ Merzah sonunda birini gözü kalacak setinde söylemedi deme.Bu kadar çok fotoğraf koymana gerek yok
Arkadaşlar ben microsoft 6000 v2 siyah klavye+mouse set almayı düşünüyordum. Foruma bir göz atayım dedim. Baktım MX3200 incelemesi var girdim ve hoşuma gitti ama bişey soracam. İçinde şarj cihazıyla pil veriyor mu veya kutu içeriği nedir tam olarak? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yok şarj cihazı vermiyor duracell piller çıkıyor sadece.Merak etme zaten gerek yok şahsen ben kullanmıyorum şarjlı pil falan bide onunla uğraşamam zaten baya baya bi gidiyo piller. Kutu içeriğinde klavye+mouse+usb alıcı+kitapçık+cd+piller+usb uzatma çıkıyor.
@*13* fotoğraf istiyorlar çekip koyuyorum setimde gözleri kalsın diye değil
quote:
Yok şarj cihazı vermiyor duracell piller çıkıyor sadece.Merak etme zaten gerek yok şahsen ben kullanmıyorum şarjlı pil falan bide onunla uğraşamam zaten baya baya bi gidiyo piller. Kutu içeriğinde klavye+mouse+usb alıcı+kitapçık+cd+piller+usb uzatma çıkıyor.
Cevap için teşekkür ederim. Yalnız bişey daha soracam. Resimlerde enter yarım görünüyo gerçekten de öyle mi? Yarım enterdan hiç hoşlanmam da.
enter bildiğiniz enter incelerden değil
quote:
Orjinalden alıntı: Ermeydan
quote:
Cevap için teşekkür ederim. Yalnız bişey daha soracam. Resimlerde enter yarım görünüyo gerçekten de öyle mi? Yarım enterdan hiç hoşlanmam da.
Çok şükür ki büyük enter ince enterlara aynen bende sinir oluyorum enter a shift muamelesi yapmayın kardeşim
Wave
Git o zaman kendine bi wave konusu aç burası MX3200 severler derneği pankart açar gibi wave yazıyo bide
kablolu set kullanamıyorum ben.. wave güzel bir ürün ama ben klavyemi değişmem ah bide ışıklı olsaydı
Demi ya bana da MX3200 klavyesi çok daha güzel geliyor kesinlikle değişmem wave ile
slm technics.. 01.12.2007 yani 2 gün önce weblebiden aldım setimi.. 2 günlük izlenimim çok iyi diyebilirim.. şunuda belirtmek isterim ki bu seti senin incelemeni okuduktan sonra almaya karar verdim.. yanlız alınca senin paylaştığın şu firmware yüklemesini yapmaya çalıştım.. linkten dosyayı indirdim,rardan çıkardım.. daha sonra çalıştır dediğimde aşağıdaki resimde olan uyarı çıktı,iler dediğimde tepki vermiyor.. ben olayı çözemedim doğrusu.. ne yapmam gerekiyor,versiyonu nasıl yükseltebilirim?
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
Mx3200 için Firmware Güncellemesi Çıktı... Kullananların Dikkatine !!!