Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel seçim..mx5000de dahil bence şuanda haala piyasadaki en iyi masaüstü kablosuz set..
    arkadaşlarında söylediği gibi setpoint'i kapatıp tekrar dene
    güle güle kullanman dileğiyle

quote:

Orjinalden alıntı: lithiumx

slm technics.. 01.12.2007 yani 2 gün önce weblebiden aldım setimi.. 2 günlük izlenimim çok iyi diyebilirim.. şunuda belirtmek isterim ki bu seti senin incelemeni okuduktan sonra almaya karar verdim..
    yanlız alınca senin paylaştığın şu firmware yüklemesini yapmaya çalıştım.. linkten dosyayı indirdim,rardan çıkardım.. daha sonra çalıştır dediğimde aşağıdaki resimde olan uyarı çıktı,iler dediğimde tepki vermiyor.. ben olayı çözemedim doğrusu.. ne yapmam gerekiyor,versiyonu nasıl yükseltebilirim?

• MX3200 den sonra ki en iyi set

Amma fanı oldum ya
  • hallettim arkadaşlar sağolun..

yanlız başka bi problem çıktı, 2 gündür (ters slaş ve soru işareti tuşu vede alt+üst tire tuşu) basılı kalıyor.. her basışta değil ama söyle yavaşça bastırınca takılıyor.. birka. defada "E" tuşu oldu.. ne yapayım bilmiyorum,şuan bi problem olmuyor ama bikaç ay sonra bunlar tamamen çöküp kalmasın??? cumartesi 7 gün dolacak,acaba hemen geri postalasam mı? WEBLEBİ den almıştım,mail attım gönderin bakalım yazmışlar teknik destek bölümünden.. şimdi yeni klavyeyi açıp dağıtmasınlar,sonra bu halinide ararım valla.. 7 gün dolmadan cayabiliyoruz,acaba caymak yerine yenisini istesem yollarmılar? oooff of.. ağız tadıyla kullanamadım daha..
    sizde oldumu böyle şeyler? cevaplarınıza göre yarın yollayacağım arkadaşlar..
  • Valla bana hiç olmadı ne abimdeki sette ne de benimkinde olmadı.Senin ki şanssızlık olmuş sanırım.Gönder yenisi ile değiştirilmesini talep et belkide değiştirirler
  • Ben de aldım sonunda geldi set. Oldukça güzel ilk bakışta. Ancak mouse' un tek kötü yanı dikkatimi çekti o da pilleri fazla ağırlık yapması. kaldırınca avuç içinde kalan kısım biraaz aşağı düşüyor daha ağır olduğu için. Gerçi zamanla alışılır :) Ele oturması gerçekten çok iyi bir de revoltec pad ile oldukça iyi uyum sağlıyor İncelemeyi yapan ve tavsiye eden arkadaşlara
  • Güle güle kullan hayırlısı olsun.Evet dediğin doğru hakkaten çok uyumlu oluyor ikisi
  • bugün weblebi ye geri yolladım ürünü,içine uzunca bir not vede tuşların basılı kaldığı sırada çektiğim birkaç fotoğraf da ekledim.. (bu arada ürünü kutusuna koyarken "R" tuşuda basılı kaldı) bu ne şanssızlıktır anlamadım! logitech böyle sorunlu ürün üretmez bilirdim,araya bir tane karıştı odan bana denk geldi galiba:)

umarım bu kontrol ve değiştirme işini fazla uzatmazlar,tam alıştım derken...
  • aynısı benim başıma geldi anında değiştirildi.. benim sadece e değil bütün tuşlarda olmuştu
    her nekadar logitechte olsa üretim yeri çinse o ürünlerin 1-2si sorunlu çıkabiliyor
    quote:

Orjinalden alıntı: lithiumx

hallettim arkadaşlar sağolun..

yanlız başka bi problem çıktı, 2 gündür (ters slaş ve soru işareti tuşu vede alt+üst tire tuşu) basılı kalıyor.. her basışta değil ama söyle yavaşça bastırınca takılıyor.. birka. defada "E" tuşu oldu.. ne yapayım bilmiyorum,şuan bi problem olmuyor ama bikaç ay sonra bunlar tamamen çöküp kalmasın??? cumartesi 7 gün dolacak,acaba hemen geri postalasam mı? WEBLEBİ den almıştım,mail attım gönderin bakalım yazmışlar teknik destek bölümünden.. şimdi yeni klavyeyi açıp dağıtmasınlar,sonra bu halinide ararım valla.. 7 gün dolmadan cayabiliyoruz,acaba caymak yerine yenisini istesem yollarmılar? oooff of.. ağız tadıyla kullanamadım daha..
    sizde oldumu böyle şeyler? cevaplarınıza göre yarın yollayacağım arkadaşlar..

• Allahtan hemen değiştiriyorlar...
  • Set Point 4.24 çıktı !!

http://logitech-louk.navisite.net/web/ftp/pub/techsupport/mouse/setpoint424.exe

1. Improved SetPoint Installer for missing keyboard or mouse tab issues.
    2. Faster SetPoint installation time.
    3. Bluetooth Connection Assistant (BCA) for troubleshooting/resolving Bluetooth connection issues.
    4. Logitech Bluetooth receiver firmware version 77 for MX5000 and diNovo Media Laser Desktop.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 7 Aralık 2007; 1:05:10 >

• Adamın biriside setpointi modlayarak menude aktif olmayan seçenekerinde seçilmesine izin vererek kullanılabilirliğini arttırmış şimdi denedim ve çok beğendim baya bir fonksiyon eklenmiş, programlama konusunda son noktaya ulaşılmış resmen..bir tek ev işleri atayamadım ben tuşlara merak eden deneyebilir sorumluluk kabul etmem

kurulumunu anlatayım dosyayı çekiyor ve set point üzerine kuruyosunuz sadece okadar...
    kaldırırkende pgm ekle kaldırdan kaldırabiliyorsunuz yine

SetPoint Uberoptions Mod

yüklemek için
    www.mstarmetro.net
    Die besten Seiten - mstarmetro.net |
    http://www.mstarmetro.net/~rlowens/uberInstall.exe

incele
    http://www.mstarmetro.net/~rlowens/uberOptions/

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 7 Aralık 2007; 2:01:49 >

• Süper haber hemen gidip kurmak lazım bakalım neler değişecek...

@Technics im _VoRTeX_ de baya bi modlamıştı programı.Onun aldığı MX620 nin daha doğrusu benim aldığım ama kullanamadığım mouse un setpointinde ne hikmetse double click yok.Yandaki tuşlardan birini double click yaptığından bir kaç kod değişikliğiyle double click i ekledi.Hatta bu adamın da yaptığı gibi istenilen herşeyi ekleyebilirsin yazılım o kadar serbest ki bu konuda.Logitech i bu yüzdende takdir etmek lazım
  • set pointin try ikonu değişti
    yardım dosyaları eklenmiş
    tab kaybolma sorunu ortadan kaldırılmış kısaca çokbüyük artıları yok ama güncel günceldir işte..
    doğru söylüyosun Merzah sp'nin esnekliği kullanıcıları için büyük avantaj...

quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Süper haber hemen gidip kurmak lazım bakalım neler değişecek...

@Technics im _VoRTeX_ de baya bi modlamıştı programı.Onun aldığı MX620 nin daha doğrusu benim aldığım ama kullanamadığım mouse un setpointinde ne hikmetse double click yok.Yandaki tuşlardan birini double click yaptığından bir kaç kod değişikliğiyle double click i ekledi.Hatta bu adamın da yaptığı gibi istenilen herşeyi ekleyebilirsin yazılım o kadar serbest ki bu konuda.Logitech i bu yüzdende takdir etmek lazım

• Evet esnekliği ve opensource olması çok güzel takdir ettim hakikaten.
    Bu arada yeni ikonu beğenmedim ben eskisi çok daha güzeldi şimdi onu değiştirmeyi deneyeceğim
  • SŞu setpointi ben de deneyeyim bi ara :)Hocam bir de bu lcd ekran renklenmiyor mu :D Işığı yok galiba dimi Bi de en gıcık olduğum şey caps lokc num lock ışıklarını koymamaları. İnsan üç ışık koymaya üşenirmi yaw
  • Yok ama o ışıkları koysalardı tasarım çok bozulurdu tüm karizması giderdi aletin.Hem sonra basınca ekranda görünüyor zaten ne gerek var ışığa.
    Lcd renklenmiyor ne yazık ki ne meraklısınız cıvıl cıvıl şeylere o ekran rankli olsa asaletmi kalır o klavyede
  • quote:

Orjinalden alıntı: htlr

SŞu setpointi ben de deneyeyim bi ara :)Hocam bir de bu lcd ekran renklenmiyor mu :D Işığı yok galiba dimi Bi de en gıcık olduğum şey caps lokc num lock ışıklarını koymamaları. İnsan üç ışık koymaya üşenirmi yaw

pil tüketimini arttırmasın diye koymamışlardır.saatlerce açık kalsa pek iyi olmaz.
  • Olsun ya yine de opsiyonel olarak koyulabilirdi. En azından caps lock vb. tuşlar için de lcd ekran tarzında bir ışıkladırma güzel giderdi. ben hep açıkmı kapalı mı diye basıp duruyorum caps locka :D
  • Benim hiç işim olmadı capslock ile zaten hep kapalı hiç sorun çıkarmadı yani.Demek ki logitech de benim gibi düşünmüş koymamış zaten koysalardı olmazdı belki ekranda olabilirdi ama gerekli değil bence.
  • arkadaşlar sonunda geldi setim.. geçen perşembe yollamıştım,bugün yeni bir adet set geldi.. bu sefer işi sıkı tutmuşlar sanırım çünkü kutunun bandı açılmış,belli.. herhalde tuşları denediler,aynı sorun olan bir seti yollamayı göze almadılar sanırım.. kutunun açıldığını farkettiğimde korktum acaba tamir ediptemi yolladılar dedim,eski setten aldığım seri no.su ile karşılartırdım farklıydı.. piller ve kurulum cd side orjinal ambalajındaydı..
    zaten tuşlarda canavar gibi,klavyede hiçbir sorun yok.. sadece bu gelen mause un tekerleği biraz tıkır tıkır ses çıkartıyor,diğerinde çıt yoktu.. ama olsun o kadarda önemli değil..

logitech servisine bi teşekkür maili atmayı düşünüyorum.. daha önce de kendi hatamla x-530 ses sistemimin amfi kartını yakmıştım,sorgusuz sualsiz kartı değiştirip geri yollamıştılar..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.