Şimdi Ara

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.456
Cevap
2
Favori
108.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seti 4-5 gundur kullanıyorum izlenimlerim klavyenin cok rahat ve kullanıslı oldugu fakat mouse g7 den kesinlikle daha hantal.kucuk hareketleri gec algılıyor bana cok yawasmıs gibi geldi o yuzden g7 kesinlikle bir oyun mouse u ve daha rahat her hareketime mukemmel tepki veriyor G7
  • @Technics MX620 nin pilinin 1 sene gittiğini biliyormuydun ? Arkadaşlar aletin pil durumu yerine baktık ve şu an 321 gün yazıyor yuh diyorum doğru olabilir sitesindede yazıyordu.Alet akıllı mouse pc kapandığında kendisini kapatıyor.Gerçekten çok kaliteli ama çizim de topu çok zorluyor o yüzden vatana gitmem lazım tez zamanda düşündüm taşındım alıcam setimi kavuşucam yeniden.
  • gördüm dumur oldum..
    süpermiş vallaha..365i geçtim
    100gün dayansın yeter
    hayrlısı olsun şimdiden ama 620yi çıkartmayacaktın elinden çözülürdü bişekilde.. gerçi yabancıya gitmemiş sanırım ama işte..

lostndumb ben mx1000 kullanmıştım enteresan ama bu mx610 daha iyi gelmişti bana haala öyle gelir ben çok memnunum mouseumdan
    buarada benim mouseun ortalama pil ömrü bir ay
    quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

@Technics MX620 nin pilinin 1 sene gittiğini biliyormuydun ? Arkadaşlar aletin pil durumu yerine baktık ve şu an 321 gün yazıyor yuh diyorum doğru olabilir sitesindede yazıyordu.Alet akıllı mouse pc kapandığında kendisini kapatıyor.Gerçekten çok kaliteli ama çizim de topu çok zorluyor o yüzden vatana gitmem lazım tez zamanda düşündüm taşındım alıcam setimi kavuşucam yeniden.

• Technics aldım bugün vatandan MX3200 ü yeniden setime sahibim
    Napalım 620 olmadı ama olsun bu mouse da çok çok iyi.Bu arada vatanda 169 ytl idi direk sanalmarketimde 150 dedim girdiler baktılar satış bilmemnesiyle görüştüler en sonunda iyi tamam bizde o paraya verelim dediler enteresan oldu baya
    Şimdi sıra mousepad e geldi onunda siparişini bugün vericem salıya elimde olur sanırım.Mouse daki hakimiyet baya artar herhalde masada kullanmaktansa ayrıca mouseun tabanını aşındırmamak lazım.

<< Logitech'Cordless MX3200LASER' >>Fw15 ÇIKTI!!

• Hayırlı olsun Merzah ım. Güle güle eskit.
  • Eyvallah vortex im sende 620 yi eskit bakalım
  • quote:

Technics aldım bugün vatandan MX3200 ü yeniden setime sahibim
    Napalım 620 olmadı ama olsun bu mouse da çok çok iyi.Bu arada vatanda 169 ytl idi direk sanalmarketimde 150 dedim girdiler baktılar satış bilmemnesiyle görüştüler en sonunda iyi tamam bizde o paraya verelim dediler enteresan oldu baya
    Şimdi sıra mousepad e geldi onunda siparişini bugün vericem salıya elimde olur sanırım.Mouse daki hakimiyet baya artar herhalde masada kullanmaktansa ayrıca mouseun tabanını aşındırmamak lazım.

Alışveriş yaparken beraber taklılalım Merzah

Bayağı ucuza ürünler alabiliriz

• zamanında indirimle 170e maletmiştim bende
    fiyatının 5-6 ayda inmemiş olması ne garip..
    demekki baya bi tutuldu set..
    hayrlı uğurlu olsun gerçektende özel bir set..görüntüsü bile yeter..Sizin ailede 2 oldu set sayısı

quote:

Technics aldım bugün vatandan MX3200 ü yeniden setime sahibim

• bugünlerde ışıklı setlere taktım kafayı ms8000 bekliyorum veyada logitechin çıkartacağı ışıklı bir cordless..
    bu adamlar neden haala gece aydınlatmalı cordless çıkartmadılar hayret ediyor insan
  • Olur valla *13* sen gel izmire takılırız ayıp ettin
    Ben bu şekilde anneme elektrikli süpürge almıştım philipsin anneler gününde.Dedim internette atıyorum 300 siz diyosunuz 350 olmaz ordan alırım daha iyi o zaman dedi satış bilmemnesiyle görüşmem lazım iyi dedim gitti geldi tamam beyfendi bizde o fiyattan verebiliyoruz o fiyattan aldım bide netten baktılar ama

Technics napacaksın ışıklı setleri bizim canavar gibi setimiz var onlar göz yorar yav ben setin klavyesine kıyamıyorum kirlencek diye sen diyosun ışıklı
  • Arkadaşlar iTunes 7.5'i yükledikten sonra logitech'in yazılımında bir sorun oluştu.İnternette araştırdım "Windows Installer CleanUp Utility" programı ile "Logitech Communication Manager" yazılımını temizlememiz gerekiyormuş.İşlemi yapınca sorun ortadan kalkıyormuş ama ben yazılımı silmek istemiyorum iletişim sorunu oluşur diye acaba daha başka nasıl bir yolla bu sorunu halledebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rattlehead -- 13 Kasım 2007; 20:44:56 >
  • Orjinalden alıntı: Technics

zamanında indirimle 170e maletmiştim bende
    fiyatının 5-6 ayda inmemiş olması ne garip..
    demekki baya bi tutuldu set..
    hayrlı uğurlu olsun gerçektende özel bir set..görüntüsü bile yeter..Sizin ailede 2 oldu set sayısı

Evet haklısın baya bi tuttu o kadar zaman geçti hala aynı paraya satacaklardı ama ben tabii sanalmarketimi örnek gösterince
    Hakkaten çu dediğin çok doğru görüntüsü yeter yaa.Kullanmaya kıyamıyorum klavyesini abiminki kirlendi mesela.
    Bu arada doğru valla ailede iki MX3200 birde yeğenlerimde MX3000 var arkadaşımda Internet pro desktop Bürodaki Levent abimizde LX300 komple Logitech olduk

• quote:

Orjinalden alıntı: shady08

Arkadaşlar iTunes 7.5'i yükledikten sonra logitech'in yazılımında bir sorun oluştu.İnternette araştırdım "Windows Installer CleanUp Utility" programı ile "Logitech Communication Manager" yazılımını temizlememiz gerekiyormuş.İşlemi yapınca sorun ortadan kalkıyormuş ama ben yazılımı silmek istemiyorum iletişim sorunu oluşur diye acaba daha başka nasıl bir yolla bu sorunu halledebiliriz.

Bir yanlışın olmasın SetPoint ile iTunes kullanıyorum hatta kullanan birkaç kişi daha biliyorum herhangi bir problem yok.
    Acaba başka bir yazılımlamı çakışıyor yada bir plugin den falanmı kaynaklanıyor.
  • karanlıkta çok iyi olur merzah.. şu set backlight olsaydı fenamı olurdu
    buarada düzelteyim seti ben hsden 160a almışım 4-5 ay önce sanırım nakit indirimi yapmışlardı faturada öyle yazıyo vallaha
    quote:

Technics napacaksın ışıklı setleri bizim canavar gibi setimiz var onlar göz yorar yav ben setin klavyesine kıyamıyorum kirlencek diye sen diyosun ışıklı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: shady08

Arkadaşlar iTunes 7.5'i yükledikten sonra logitech'in yazılımında bir sorun oluştu.İnternette araştırdım "Windows Installer CleanUp Utility" programı ile "Logitech Communication Manager" yazılımını temizlememiz gerekiyormuş.İşlemi yapınca sorun ortadan kalkıyormuş ama ben yazılımı silmek istemiyorum iletişim sorunu oluşur diye acaba daha başka nasıl bir yolla bu sorunu halledebiliriz.

Bir yanlışın olmasın SetPoint ile iTunes kullanıyorum hatta kullanan birkaç kişi daha biliyorum herhangi bir problem yok.
    Acaba başka bir yazılımlamı çakışıyor yada bir plugin den falanmı kaynaklanıyor.

ben problem olunca araştırdım yabancı bir sitede bir arkadaş demiş iTunes 7.5'i yükledikten sonra oluştu.Bende zaten akşam iTunes'u güncellemiştim sabah açınca problem vardı.İkimizde de iTunes yükledikten sonra oluşunca dedim heralde sorun iTunes

• Kapatıp açabileceksem tamam ama devamlı yanacaksa arltta cayır cayır o bozar işte.
    Ben baya iyi fiyata almışım desene o zaman zaten ne hikmetse bu set düşmüyor bu kadar zamanda indiği fiyata bak.
    Bu arada mousepad incelemesini gördünmü geldi revoltec
  • Hımm o zaman enteresan bir durum var @shady08 çünkü bende herhangi bir problem olmadan çalışıyor her ikiside.Şimdi bunu iyi araştırmak laızm yani neyi kurdun neyi kaldırdın o sıra yazılım olarak ve en önemlisi bu sapıtmalar nasıl ?
  • sapıtmaları şöyle açıklayayım.Bilgisayar açıldığında karşıma bir pencere çıkıyor "communication manager" ile ilgili bir update dosyası ama ilerlemiyor daha sonra kapanıyor ve yeniden açılıyor bunu 10 saniyede bir yaptığı için bir işlem yaparken bir anda masaüstüne dönüyorum çözümüde sürekli cancel'a tıklamak ama bu sadece anlık çözüm bilgisayarı tekrar açınca sorun yine baş gösteriyor.
  • burayada link koysana merak edenler buradanda ulaşırlar bakıyorum hemen..
    bu arada iyiki winner almamışsın cayır cayır ayaklarını yiyor mouseun
    quote:

Kapatıp açabileceksem tamam ama devamlı yanacaksa arltta cayır cayır o bozar işte.
    Ben baya iyi fiyata almışım desene o zaman zaten ne hikmetse bu set düşmüyor bu kadar zamanda indiği fiyata bak.
    Bu arada mousepad incelemesini gördünmü geldi revoltec
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.