Şimdi Ara

LOGITECH DESTEK KONUSU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
60
Favori
45.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UPS kargo bilgileri benimlede paylaştılar ama ürün hollandadan geliyor gözüküyor.
  • numara nedir
  • G710 almayı düşünüyorum. Fakat tuş sesi konusu beni caydırıyor. Gerçekten sesli mi çalışıyor bu klavye? Ve bu 0 ring olayı nedir ne işe yarar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internete cherry mx blue yazın sesini dinleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

internete cherry mx blue yazın sesini dinleyin.

Daktilo yeniden dirilmiş bu nedir hocam

• o-ring de sesi azaltıyor bir nevi burada da görüldüğü üzere ;

https://www.youtube.com/watch?v=QWbQvEgWYWI
  • beyler yalvarıyorum artık, AÇLIK YAPMAYIN. eğer türkçe klavye aldıysanız bu tuşları istemenizin bi anlamı yok. bırakın şu aç gözlülüğü ya.
  • Amazondan klavyem cumartesi gelmişti, konu için teşekkür ederim hocam gönderileceği maili geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuş takımı geldi.
    G710+ olarak gönderiyorlar.

LOGITECH DESTEK KONUSU
  • Desteğe pazar günü yazmama rağmen hala dönüt gelmedi. Bekliyeyim mi ne yapayım bilmiyorum
  • Arkadaşlar kayıt no ne oluyor nerde yazıyor anlamadım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Tuş takımı geldi.
    G710+ olarak gönderiyorlar.

LOGITECH DESTEK KONUSU

Benimki de bugün geldi g710 nereye ne yazdınız siz hocam ?

• adamlar bizi muhatap alıp cevap bile vermediler 2 is gününde cevap verilecek yazıyor normalde...
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Hocam tuşları taktınız mı ?
  • Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt
    telefonla işinizi daha hızlı hallediyorlar hocam..ben bugun oglen aradım 18dk konsutk herşeyi hallettik telde..mailde geldi siparişiniz alınmıştır diye..missss...

ya şu tr tuşları takan arkadaşlar , enter tuşu nasıl oldu bi foto çekin de görelim merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

telefonla işinizi daha hızlı hallediyorlar hocam..ben bugun oglen aradım 18dk konsutk herşeyi hallettik telde..mailde geldi siparişiniz alınmıştır diye..missss...

ya şu tr tuşları takan arkadaşlar , enter tuşu nasıl oldu bi foto çekin de görelim merak ettim.

Mobilden aranıyor mu hocam
  • klavyenin arkasında 3 tane numara yazıyor 3 ünüde girdim seri numarısı kısmına hiç birini kabul etmedi
    hangisi nerde yazıyor seri numarası g701 inin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: opsladio

klavyenin arkasında 3 tane numara yazıyor 3 ünüde girdim seri numarısı kısmına hiç birini kabul etmedi
    hangisi nerde yazıyor seri numarası g701 inin ?

S/N yazan hocam. Benim ilk aldığımda kabul etmedi ertesi gün denediğimde kabul etti, ürün kayıtlara yavaş geçiyor sanırım
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Enter tuşunu merak ediyorum, bide kalitesi aynımı acaba ?
  • Arkadaşlar yeni vakit bulabildim.Şu an tuşları değiştirmeye başlıyorum.
    Kalite üzerindeki ile aynı.
    Ancak gördüğüm kadarıyla dizilişte ufak tefek değişiklikler var.Mesela sol shift ve enter benimkinden farklı.Onları nasıl yerleştireceğim bilemiyorum.
    Ayrıca o-ring dediğiniz şeyi de göremedim tuşlarda, birebir aynı görünüyorlar.

LOGITECH DESTEK KONUSU LOGITECH DESTEK KONUSU

Soldaki orijinal sağdaki yeni gelen.

Edit:Eski ve yeni tuşu denedim.Her ikisi de aynı sesi çıkarıyorlar.Galiba sadece Türkçe karakterleri değiştireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 8 Aralık 2015; 19:45:48 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.