Şimdi Ara

Logitech Dfgt Almayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar driving force gt direksiyon setini almayı düşünüyorum En ucuz sanalmarketim.com da buldum Ben genelde mağazadan alışveriş yaparım sitelere pek güvenmem ama arada ciddi fiyat farkı var ne dersiniz herhangi bir sorun çıkarır mı? 2 sene garantisi var ürün sorun çıkarınca nereye gönderecem bu konuda hiç bir bilgim yok maalesef yoksa 30 40 tl fazla verip vatandan mı almalıyım? cevaplarsanız sevinirim yarın almayı düşünüyorm Birde kargo ücreti var mı? yoksa site karşılıyor mu? varsa zaten siteden almaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esettt -- 26 Ekim 2012; 16:17:12 >

• Site guvenilirdir alisveris yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün Vatanda İnidirimle 285 Oluyordu Ama Uçurmuşlar Fiyatı Yine Çaktırmadan İlla Mağazadan Alıcam Diyosanız Gold'da da Fiyat Uygunhttp://www.gold.com.tr/U111787/Logitech-Driving-Force-Gt-Ps3-Direksiyon
  • Hocam güvenilir olduğunu kullanıcılarda yazmış ama herhangi bir sorun çıkarsa nasıl yollayacağım firmaya ayrıca gold firmasını pek sevmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: esettt

Hocam güvenilir olduğunu kullanıcılarda yazmış ama herhangi bir sorun çıkarsa nasıl yollayacağım firmaya ayrıca gold firmasını pek sevmiyorum

Sende Herşeye Bir Sorun Buluyorsun Bence Direksiyonda Bir Sorun Çıkarsa Direk Logitech İle İrtibata Geç Çok İyi Bir Satış Sonrası Hizmetleri Var.Sorun Çıkarmadan Yardımcı Olurlar Ama Sen Banane Ben Onuda İstemem Diyorsan İlk Önce Sorununu Mail veya Telefon Yoluyla Anlatacaksın Sanalmarketim'e Gönderin Derlerse Kargo İle Adreslerine Göndereceksin.
  • Kargolayip gonderirsin sorun olmaz musteri hizmetleride iyi diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşeye sorun bulmakla alakası yok bi ürün alıyosun sonra sorun çıkıncada uğraşıyorsun daha önce başıma geldiği için soruyorum marketten pirinç almıyoruz sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esettt -- 26 Ekim 2012; 17:17:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech G230 alsam mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: esettt

herşeye sorun bulmakla alakası yok bi ürün alıyosun sonra sorun çıkıncada uğraşıyorsun daha önce başıma geldiği için soruyorum marketten pirinç almıyoruz sonuçta

Öylesine Söyledim Zaten Ama Sonuna Felan Koymadığım İçin Ciddiye Almışsın Heralde.Hayırlı olsun Şimdiden Bu Arada 2. El Fiyatlarına da Bakabilirsin Forumdan..

• 2.el düşünmüyorum hocam fiyatı 100 tl indircez ama bir problem olsa ne yapacaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.