Şimdi Ara

Logitech DFGT için stand...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 100 tl yi geçmeyecek DFGT için stand arıyorum... En uygun nerde bulabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ohreyhan53

Merhaba Arkadaşlar

Ben 100 tl yi geçmeyecek DFGT için stand arıyorum... En uygun nerde bulabilirim?

ben en küçüğünden pc masası aldım 39 tl ye
    altınada 1 cm kalınlığında mdf plaka kaestirip vidaladım toplam maliyet 50 tl

•  Logitech DFGT için stand...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 23 Mart 2011; 10:33:23 >
  • geçen resim koyamadım konulmuyordu şimdi alttaki resimi koydum

Logitech DFGT için stand...
  • @Aybicin

@Cantosman
    Hocam daha küçük şeyler arıyorum ve katlanabilir olmalı yani anlayacağın bu iş için yapılmış olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

burdan bakabilirsin http://www.bilgisitesi.net/direksiyon-standi

Sağolun...
  • 220 TL verebilseydin Wheel Pro Stand tavsiye edecektim tam istediğin özelliklere sahip hiç yer kaplamıyor ama bütçeni aşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

220 TL verebilseydin Wheel Pro Stand tavsiye edecektim tam istediğin özelliklere sahip hiç yer kaplamıyor ama bütçeni aşıyor.

Onu bende biliyorum ama 220 tl değmez böyle birşey için
  • Mesajım bulunsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

220 TL verebilseydin Wheel Pro Stand tavsiye edecektim tam istediğin özelliklere sahip hiç yer kaplamıyor ama bütçeni aşıyor.

bu standı türkiyede satmıyorlarmı illa dışardanmı getirmek gerekiyor
    çünkü ben pc den hiç bir şey almıyorum almamda

ayrıca U_şen arkadaşımızın verdiği linkin standınında benim standımdan hiç farkı yok katlanmıyorki
  • whell pro stand TR'de olsa şu dakıka alacam fakat sadece yurtdısından getirilebiliyor sanırım :S
  • wheelstand pro'da ortadan direk indirmişler hoşuma gitmedi. direk engelinden dolayı frene sağ ayakla basamıyorsun. bir de çok küçük sağa sola devrilir gibi geldi benim gibi söför başına geçince birazdan bu bölüm altına kendi tasarımımı koyacağım. linki veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 24 Mart 2011; 20:40:43 >
  • Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar konuyu büyütelim...

@sisokkooo

evet dostum TR'de yok ve yurt dışından 220 tl gibi bi fiyata geliyor
  • http://forum.donanimhaber.com/m_47731192/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47731192

resimler forumda nedense çalışmıyor.affola artık link olarak koydum idare edin
  • Arkadaşlar bu konuda gördüğüm ürünü yaptırdım. KONU LİNKİ

60tl'ye yanında sarjlı tornavida ve kargo dahil satıyorum. Kredi kartına vade farksız 12 taksit ile sanalpazar.com üzerinden sorunsuzca alabilirsiniz.

ÜRÜN KONU SAYFASI

SATIN ALMA LİNKİ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.