Merhaba, forumda PM üzerinden ya da ilk sayfadaki mail adresinden ulaşabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Merhaba, forumda PM üzerinden ya da ilk sayfadaki mail adresinden ulaşabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Maalesef şuan için PS5 desteği yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba. Logitech Momo gimx ile bareber ps4 de çalışıyor mu ? Bilgisi olan var mı ? 2. el almayı düşünüyorum. |
Merhaba, evet çalışıyor fakat üzerinde az tuş olduğunu ve dönüş açısını hesaba katarak almanızı tavsiye ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Rica ederim Uğur hocam, güle güle kullan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
birkaç gün önce kendisinden adaptör satın aldım. oldukça ilgili ve güvenilir bir arkadaş. adaptör kendi el işçiliği ve tam profesyonel işi. baştan kendim yapabilir miyim diye düşünmüştüm ama işçiliği gördükten sonra fiyatın gayet uygun olduğunu söyleyebilirim. driving force gt ile gerekli ayarları yaptıktan sonra sorunsuz kullanabildim. buradan tekrar teşekkür ederim. |
Merhaba acaba ps5 destekli sürüm geldi mi? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mesajı şimdi gördüm, yorumunuz için ben teşekkür ederim. Güle güle kullanın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, henüz gelmedi ama üzerinde çalışılıyor. Bi engel çıkmazsa onun da geleceğini umuyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maalesef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 14 Kasım 2021; 13:54:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, G920'yi Pro da kullanabilirsiniz. PS4'te hepsi çalışıyor. Xbox konsolu için destek yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maalesef Xbox desteği şuan yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gimx forumunda G29 firmware ı üzerinden tx için tuş atamaları yapıp kullananlar olmuş. Elimde Thrustmaster olmadığı için config dosyası hazırlama şansım yok ama kendim çözebilirim derseniz adaptör hazırlayabilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |