Şimdi Ara

LOGITECH DRIVE FX KULLANICI İNCELEMESİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende bir direksiyon almak istiyorum bu aralar
    heralde alacağım direksiyon logitech olacak. sağol inceleme için
  • Kimse bahsetmemiş, yurtdışı fiyatını biliyorum da Türkiye'de fiyatı nedir ve nereden bulabiliriz?
  • Bende bu seti yaklaşık bir buçuk senedir kullanıyorum. Forumdan bir arkadaş vasıtasıyla almıştım. Öncelikle gayet kullanışlı olduğunu söylemeliyim. Direksiyonun Malzeme kalitesi gayet iyi. Fakat gaz ve fren kısmı daha iyi yapılabilirmiş. Oyunlardaki performansı ise çok iyi diyebilirim. Şu sıralar oynadığım dirt 2 oyununa ayrı bir zevk katıyor gerçekten. Wireless wheeli deneme şansım olmadığı için feedbacki hakkında bir yorumda bulunamaycağım. Araştırdığım ve deneyimlediğim kadarıyla feedback çok güçlü olmasa da yeterli denebilir. Bu seti yurt içinde bulmak hayli zor. Yurt dışından getirtme imkanı olanlar ve almayı düşünenler kaçırmasınlar. Zira forza 3 gibi baba bir similasyon gamepad ile bir yere kadar zevk verebilir.
  • @fel_x

Hocam yurt dışından getirteceksek; Logitech'in bu ürününü tercih etmektense, MS Wireless Wheel'i getirtiriz daha iyi Bende yurt içinden bulabildiğim takdirde alsammı diye düşünüyorum bu aleti(MS Wireless Wheel'in yurt içi fiyatı uçuk bildiğiniz gibi). Neyse bakalım Forza 3'le birlite alırız belki bizde bir tane
  • pudinkk isimli üye satıyor ürünü
    direk yurtdışından getirtip teslim ediyor. fiyatı 120tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 18 Eylül 2009; 2:50:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fustercluck

Kimse bahsetmemiş, yurtdışı fiyatını biliyorum da Türkiye'de fiyatı nedir ve nereden bulabiliriz?

Sanıyorum Türkiye'de resmi satışı yok bu ürünün ya da ben hiç görmedim. Konsol marketlerindede göremedim bu direksiyonu ve sanıyorum kullanan herkez bir şekilde yurtdışından getirtmiş.

Bu direksiyonun sadece PC için olanıda var resmi satışta ve fiyatı 120TL civarıdı yanılmıyorsam.
  • Parmaklarına sağlık harika bir inceleme olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14
    pudinkk isimli üye satıyor ürünü
    direk yurtdışından getirtip teslim ediyor. fiyatı 120tl

Hmm, Amazon.co.uk'de satıcı TR'ye gönderiyor fakat 3.2 kg olduğu için kargo parası kafadan £40. pudinkk'in fiyatı iyiymiş, elimde fazladan bir gitar set var onu satıp alıyım olmazsa.

İnceleme için ben de teşekkür ederim...
  • Müthiş bir inceleme olmuş. Ellerine, klavyene ve direksiyonuna sağlık diyelim
  • Tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Aslında benimde kafamı en çok kurcalayan force fb ile axial fb arasındaki fark. Yabancı sitelerde Drive Fx ile Ms Wireless Wheel'in kullanıcı karşılaştırmaları mevcut fakat yorumlardan yorumlardan aradaki farkı tam olarak anlayamıyorum
  • Xbox g25 desteklemiyor değilmi? G25im var yeni aldığım xboxımda kullanmak isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: margornn

Xbox g25 desteklemiyor değilmi? G25im var yeni aldığım xboxımda kullanmak isterdim

maalesef
    ne g25 ne de momo destekliyor
  • Yeni konu açmak istemedim. Bu ürünü almak istiyorum ama sıfır bulmak çok zor galiba. İkinci el de olsa bulabileceğim bir yer var mı? Almanya dan ya da online satış yapan sitelerden alabilirim. Bu konuda bilgisi olanlar benimle paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.
  • güncel
  • istanbul içinden satmak isteyen varsa alabilirim..
  • horrrrrrttttt zart zurt  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.