Şimdi Ara

.::LOGITECH DRIVING FORCE GT KULLANANLAR KULÜBÜ ::. (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.414
Cevap
72
Favori
316.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkrüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemyeni

Merhaba,

Oğlum Driving Force GT almak istiyor ancak MAcbook a uyumlu olup olmadığını bir türlü bulamadık. Sizin bu konu hakkında bir bilginiz var mı?

Benim İmac hem mac os hem windows
    Windows da gayet başarılı çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü ikinci el olarak almayı düşünüyorum. Test etme imkanım olursa nelere dikkat etmeliyim? Bir de hangi seviyedeki ürüne ne kadar verilir bu zamanda? Bilgi ve tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
  • Necati Sözer N kullanıcısına yanıt
    Pedal i kontrol etmeni oneririm kronik sorunu olan kendi kendine paz fren yapiyor ona dikkat et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FH3 için direksiyona çok da gerek yok bence. Arcade oyun sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz cihazı olan varsa ikinci el alacağım
  • Direksiyon çok mu sesli?
  • almayı değermi arkadaşlar ürünü şuan zevk alırmıyım birde yeni hangi oyunlara desteği var
  • İzmir içi uygun fiyata DFGT isteyen pm'den ulaşsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu direksiyonun bir sesi var, matkabı hani denemek için hafif hafif çevirirsiniz ya aynı onun gibi ses çıkıyor, çözümü var mıdır? Sahura kadar oynayayım diyorum, sanki evde kazı çalışması var. gürültü olmasın diye viraj dönmüyorum artık...

Var mı çözümü? G27 falan da böyle mi?

• JackkerL kullanıcısına yanıt
    Benim dfgt de en gürültü çıkardığı kısım hiç açı vermediğiniz zaman düz giderken oluyordu özellikle yoldaki tümsekleri ffb vermeye çalışırken. Onun dışında direksiyonu döndürürken falan zaten gürültüli dişli sisteminden dolayı ama o sesin çok sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi eni çıldırtan ffb deadzone bölgesinde çıkardığı sesler.

• Scheissenberg kullanıcısına yanıt
    Hocam ffb bende de çok sıkıntı, kaza falan yaptığımda kırılacak gibi oluyordu. Kapattım gitti. Bu dişli seslerinden dolayı da satıyorum direksiyonu zaten. Gerçek arabalarda böyle ses yok arkadaş neyin simülasyonu bu? Satın almak isteyen olursa yazabilir.
  • JackkerL kullanıcısına yanıt
    Simülasyon için, Thrustmaster ve Fanatec ürünlerine bakın. Logitechler kadar uygun degillerdir onu belirteyim. :)

• dirt 4 de kullanan var mı vibration ve feedback i aöamadım bir türlü. vites geçişleride ayarlanmıyor? çözen olursa paylaşsın..
  • arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım driving force gt ile şöyle bir sorunum var direksiyonu kurdum biraz oynadıktan sonra direksiyon sola dönük bir şekilde takılı kaldı sonra birdaha çalışmadı ortadaki ışığı yanıp sönüyor sorun sizce ne olabilir
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    sattım hocam, g27 aldım sessiz sessiz oynuyorum artık
  • Satılık 400 tl yi gecmicek temiz sorunsuz arıyorum.Satan arkadaşlarımız varsa özelden mesaj yazarlarsa sevinirim :)

edit:Alındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OĞUZ? -- 29 Haziran 2017; 1:57:47 >
  • 400 tlye mekanik arızalı THRUSTMASTER T300RS satılıktır dostlar. Düşüne irtibata gecebilir. İki adet pedal ve 2 adet T300 Standart Whell Add on ile beraber verilecektir.
  • Mekanik arızalı DFGT 250 Lira almak isteyen PM'den ulaşabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara civarı DFGT arıyorum. Elinde olanlar irtibata geçebilir.
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.