Auris kaput açılmıyor
Merhaba aracımı 10-15 gündür çalıştırmıyorum diye bugün yağına suyuna bakayım ardından çalıştırayım dedim.Kapı altındaki mandalı çektim kaputu üste attı.Kaput 2-3 cm açıldı.Ancak logonun oradaki mandala parmağı sokup ittirmeye çalıştığımda hiç hareket etmiyor.O mandal ne sağa ne sola hareket etmiyor biraz zorladım ancak işe yaramıyor kaputu tutan demir çıkmıyor neden olmuş olabilir
Bu ağırlık sorun yaratır mı?
Yaklaşık 1800 km yol gideceğiz araç 2017 Auris 3 kişiyiz.Valizlerle birlikte biz toplam 350-400 kg yapıyoruz sorun yaşatır mı?
Arkadaşlar bir araç alacağım aracın iki parça değişeni var sol ön çamurluk ve kaput.Ancak 5664 e mesaj atınca panoramik tavan camı 1 adet orijinal diye yazıyor.Satan amcada bilmiyordu.Aracın şase podye direklerine 3 defa baktırdım kimse tek bir kusur bulamadı.Direkleri söyledim ne bir kasma , işlem,boya ,ezik vs hiç bir şey yok.Bu tavan camı neden değişmiş olabilir.
2016 1.6 Auris Motor yağı
İlk 800 bin için kaç puan gerekir?
Kardeşim için BESYO düşünüyoruz.Bu sene 800 bin için kaç puan alınması gerekiyor
Aks kolu değişimi önemli mi?
Merhaba arkadaşlar tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın alacağım araçta aks kolu,arka porya,sağ salıncak ve amortisör değişmiş.Yetkiki servis de yapılmış kaza görüntülerini de ekleyeceğim sizce ileride bir sorun yaratır mı?
Çamurluk boyalı
Sizce bu kazalı araç alınır mı?
Araç alacağım çok anlamıyorum eski sahibi kazalı fotoğraflarını atmış tek kaza 30 bin hasar kaydı var.Bu araç 200 bin civarı hasarsızları 20 bin daha pahalı siz olsanız bunu alır mıydınız?
Sizce 200 bine hangisi alınır ?
Aracımı sattıktan sonra aklımda şuan için 3 araç var.Benim için otomatik vites olmazsa olmaz.
2017 1-2 parça değişen boyalı 50-60 bin km arası Honda Civic
2017 1.4 turbo Astra 30-40 bin hatasız dynamic paket alabilirim K kasa
2020 sıfır i20
Şuan aklımda bunlar var çevremde herkes sıfır araç alınır diyor ama birde size sormak istedim.En çok hoşuma giden Astra ama 1.4 t larda piston kırma kronik diyorlar o yüzden bilemiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim
Dava Açsak Kazanabilir miyiz?
Öğretmen bir arkadaşımın başına geçen hafta gelmiş akıl almak için onun adına ben yazıyorum. 2019 Ekim ayında aldığım aracı Auto Kale şubesinde ekspertize soktum sağ ön kapıya yarım parça lokalboyalı denildi güvendim dediklerine aldım. Şimdi aracımı satmaya çalıştığım zamanda yine aynı şubenize Auto Kale Ye alıcı aracı götürdü ve alırken boyalı dediğiniz kapıya bu sefer değişen denildi. Bunun üzerine satıcı araçtan vazgeçti ekspertiz yol gibi bütün masraflarını ben ödedim ve ayrıca aracım değer kaybına uğradı. Tüm bunlardan sonra Hyundai yetkili bayini aradığımda öğreniyorum ki sağ ön kapı 2017 yılının 2. Ayında serviste değiştirilmiş. Şimdi bu 2017'de değişen kapı nasıl 2019 da bana değişen olarak söylenmiyor ben burda hem masrafları ödedim hem değer kaybına uğratıldım.
Sizce Ekspertizi Ödemeli miyim?
Dün bir arkadaş aracımı almak için ekspertize soktu 2016 model dizel otomatik accent blue 60 binde aracım.Neyse araçta beklemediğim şekilde tubodan ses geliyor dedi ekspertiz.Adamda sen bana söylemedin ekspertiz parasını sen vereceksin diyor.Ancak ben bilgisayar mıyım aracın her şeyini nerden bilebilirim ki kaldı ki aracı bugün yetkili servisine götürdüm araçta hiçbir sorun yok dediler turbodan gerçekten anormal bir ses gelmiyor.Bozuk olsa ıslık şeklinde öter denildi.Ardından bir servise daha götürdüm aynı şekilde oda hiçbir sorun yok dedi artık ekspertizdeki adam neyi duydu anlamadım.Alıcı arkadaşa gel gösterelim masrafı neyse düşerim bak sorunda yokmuş diyorum kabul etmiyor ekspertiz parasını istiyor.Sizce benim mi ödemem gerekir?
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.068
İkinci El Bölümü Mesajları: 224
Konularının görüntülenme sayısı: 53.158 (Bu ay: 1.478)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 284 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar