Aks kolu değişimi önemli mi?
-
-
Serviste orijinal parça ile değişmiş ise bir sorun çıkmaz.
Bozulunca değişen parçalar bunlar. -
araba yolda düz gidebiliyorsa sorun olmaz.
-
hepsi sarf malzeme sayılır bir sorun olmaz. -
Arka tekerlekte ne aksı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: cormenArka tekerlekte ne aksı?
Faturada sağ arka aks kolu yazıyor
-
Araç arkadan çekişliyse arkada da aks olur, keza motordaki güç çekiş olan tekerlere aks aracılığıyla iletilir.
Evrak, yetkili servisin çıkardığı fatura olması sebebiyle yanlışlık olacağını düşünmüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GILMOURAraç arkadan çekişliyse arkada da aks olur, keza motordaki güç çekiş olan tekerlere aks aracılığıyla iletilir.
Evrak, yetkili servisin çıkardığı fatura olması sebebiyle yanlışlık olacağını düşünmüyorum.
Araç Civic 2018 model durum nedir bilmiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: GILMOURAraç arkadan çekişliyse arkada da aks olur, keza motordaki güç çekiş olan tekerlere aks aracılığıyla iletilir.
arkadan çekişli civic mi var? benim bildiğim yok...
-
arkada aks olmamakla birlikte aks kolu ne demek bilmiyorum, muhtemelen süspansiyonla ilgili bir parçadır. Bence önemi yok, fotoğraf ve servis kaydı olduğu sürece büyük sorun olmaz.
-
Arkadan çekişli civic olduğunu iddia etmedim sadece arkadan çekişli araçlarda arkada aks vardır açıklamasında bulundum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 27 Haziran 2021; 19:9:43 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: GILMOURArkadan çekişli civic olduğunu iddia etmedim sadece arkadan çekişli araçlarda arkada aks vardır açıklamasında bulundum.
tamam da bahsekonu araç civic.
@tosunoo alt takım ile alakalı bir parçadır, ben olsam servisi arayıp sorarım ne bu diye.
-
Başlıkta aracın marka-modeli belirtilmediği için dikkat etmedim, yukarıda yazılan “arka tekerlekte ne aksı?” sorusuna istinaden yazdım.
Ezcümle, araç yetkili serviste yapıldığı için arızalı parçaların birebir orijinali ile değişmesinden dolayı sorun olabileceğini ben de düşünmüyorum.
Bilindik bir yerde yapılan ekspertiz sonucunda alınabilir onayı ile değerlendirilebilir bir araç olduğu kanaatindeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 27 Haziran 2021; 19:59:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: emir.ksktamam da bahsekonu araç civic.
@tosunoo alt takım ile alakalı bir parçadır, ben olsam servisi arayıp sorarım ne bu diye.
Buda faturası arkadaşlar aks kolu yazıyor
-
hocam hasarda dert edecek bir şey yok bunlar zaten değişecekti iyi olmuş değişmiş. öften püften hasar kaydı olmuş ben olsam şahsen takmam bile. aks kolu da muhtemelen bilindik bir şeydir servis faturalı sıkıntı olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: GILMOURArkadan çekişli civic olduğunu iddia etmedim sadece arkadan çekişli araçlarda arkada aks vardır açıklamasında bulundum.
konu özelinde konuşuyoruz, yoksa benim arabamda da var arka aks. Arka aks sökmüşlüğüm de var ancak başlıkla alakası yok...
-
Önden çekişli araçta arkada hangi aks kolundan bahsediyorsunuz... Konu kuyu hikayesine dönmüş yine.
-
Konunun kuyu hikayesine dönmesinin sebebi, başlıkta marka model belirtilmemesi, jantın üzerindeki ambleme dikkat etmemem ve sizin genel bir ifadeyle “arka tekerlekte ne aksı” yazmanız. Yukarıda araç ile ilgili gerekli ayrıntılar verildikten sonra kuyu kapatıldı.
-
sadece fotoğrafa baktım. bu kazada bişey yok. alacaksan al . dükkan açan herkes de bunu yapar. yapamayan adam ustayım diye gezmesin ,kafasına bi poşet geçirip sessizce ölsün.
-
diğer konuda kesilip kalmış cevap vermemişsiniz. naptınız aracı aldınızmı bari.
Benzer içerikler
- lastiğe vida girmesi
- turbo yağ yakar mı
- clio 1.3 tce kronik sorunlar
- far neden buhar yapar
- 215 55 r16 hava basıncı
- superb fiyat
- 2024 en çok satan arabalar
- kia seltos
- suzuki jimny 5 kapı
- fiat topolino klima varmı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X