Şimdi Ara

Aks kolu değişimi önemli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın alacağım araçta aks kolu,arka porya,sağ salıncak ve amortisör değişmiş.Yetkiki servis de yapılmış kaza görüntülerini de ekleyeceğim sizce ileride bir sorun yaratır mı?

Çamurluk boyalı

• Serviste orijinal parça ile değişmiş ise bir sorun çıkmaz.

Bozulunca değişen parçalar bunlar.
  • araba yolda düz gidebiliyorsa sorun olmaz.

• hepsi sarf malzeme sayılır bir sorun olmaz.
  • Arka tekerlekte ne aksı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Arka tekerlekte ne aksı?

Faturada sağ arka aks kolu yazıyor

• tosunoo kullanıcısına yanıt

Araç arkadan çekişliyse arkada da aks olur, keza motordaki güç çekiş olan tekerlere aks aracılığıyla iletilir.

Evrak, yetkili servisin çıkardığı fatura olması sebebiyle yanlışlık olacağını düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GILMOUR

Araç arkadan çekişliyse arkada da aks olur, keza motordaki güç çekiş olan tekerlere aks aracılığıyla iletilir.

Evrak, yetkili servisin çıkardığı fatura olması sebebiyle yanlışlık olacağını düşünmüyorum.

Araç Civic 2018 model durum nedir bilmiyorum

• quote:

arkadan çekişli civic mi var? benim bildiğim yok...

• arkada aks olmamakla birlikte aks kolu ne demek bilmiyorum, muhtemelen süspansiyonla ilgili bir parçadır. Bence önemi yok, fotoğraf ve servis kaydı olduğu sürece büyük sorun olmaz.

• OzzY® O kullanıcısına yanıt

Arkadan çekişli civic olduğunu iddia etmedim sadece arkadan çekişli araçlarda arkada aks vardır açıklamasında bulundum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 27 Haziran 2021; 19:9:43 >

• quote:

Arkadan çekişli civic olduğunu iddia etmedim sadece arkadan çekişli araçlarda arkada aks vardır açıklamasında bulundum.

tamam da bahsekonu araç civic.

@tosunoo alt takım ile alakalı bir parçadır, ben olsam servisi arayıp sorarım ne bu diye.

• emir.ksk kullanıcısına yanıt

Başlıkta aracın marka-modeli belirtilmediği için dikkat etmedim, yukarıda yazılan “arka tekerlekte ne aksı?” sorusuna istinaden yazdım.

Ezcümle, araç yetkili serviste yapıldığı için arızalı parçaların birebir orijinali ile değişmesinden dolayı sorun olabileceğini ben de düşünmüyorum.

Bilindik bir yerde yapılan ekspertiz sonucunda alınabilir onayı ile değerlendirilebilir bir araç olduğu kanaatindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 27 Haziran 2021; 19:59:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

tamam da bahsekonu araç civic.

@tosunoo alt takım ile alakalı bir parçadır, ben olsam servisi arayıp sorarım ne bu diye.

Buda faturası arkadaşlar aks kolu yazıyor

• tosunoo kullanıcısına yanıt
    hocam hasarda dert edecek bir şey yok bunlar zaten değişecekti iyi olmuş değişmiş. öften püften hasar kaydı olmuş ben olsam şahsen takmam bile. aks kolu da muhtemelen bilindik bir şeydir servis faturalı sıkıntı olmaz.
  • quote:

konu özelinde konuşuyoruz, yoksa benim arabamda da var arka aks. Arka aks sökmüşlüğüm de var ancak başlıkla alakası yok...

• Önden çekişli araçta arkada hangi aks kolundan bahsediyorsunuz... Konu kuyu hikayesine dönmüş yine.

• cormen kullanıcısına yanıt

Konunun kuyu hikayesine dönmesinin sebebi, başlıkta marka model belirtilmemesi, jantın üzerindeki ambleme dikkat etmemem ve sizin genel bir ifadeyle “arka tekerlekte ne aksı” yazmanız. Yukarıda araç ile ilgili gerekli ayrıntılar verildikten sonra kuyu kapatıldı.

• sadece fotoğrafa baktım. bu kazada bişey yok. alacaksan al . dükkan açan herkes de bunu yapar. yapamayan adam ustayım diye gezmesin ,kafasına bi poşet geçirip sessizce ölsün.

• diğer konuda kesilip kalmış cevap vermemişsiniz. naptınız aracı aldınızmı bari.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.