Şimdi Ara

logitech driving force gt needforspeed hot pursuit sorunu ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Netten indirdiğim NFS hotpursuit oyununa bende bulunan başlıkta belirttiğim logitech driving force gt model direksiyonumu tanıtamıyorum.Daha doğrusu controller sekmesine aygıtı görüyor fakat bütün hepsini boş yani ben kendim tek tek ayarlamam gerekiyor ki ekranda bi yaz çıkıyor ve ayar yapamıyorum. Sizlerde de bu gibi sorunu olan varmıdır ?

• Bende de aynı sorun var ne yapmak gerekir
  • Şu sırf bu sorun yüzünden sadece Shift oynuoyorum. Umarım çözen birileri vardır ve bizede nasıl yapıldığı hakkında bilgi verir.
  • atamak istediğin tuşlara basık tutunca sorun çözülüyo sanırım
  • gerçekten mi
  • Şöyle oluyor..

Giriyorsun ayarlara..dediğin yerde yani tuşların boş göründüğü ekran yani ordayken usb'yi çıkarıyorsun..sonra tekrar takıyorsun..Alet bi kendine geliyor..Artık tuşlarını atayabilirsin

Ama 2-3 yarış sonra zaten direksiyon kullanmayacaksın..Çünkü Arcade türü bir yarış olduğu için saçma bir olay olacak..Gamepad varsa onunla oynamanı öneririm..Direksiyon ile zevk vermeyen tek oyun diyebilirim NFSHP için..

Neyse iyi oyunlar...
  • Tears of ice dediklerini uygulamadım nedeni ise yazdığın son söz :D
    haklısın sanırm direksiyon ile oynanacak oyuna benzemiyor sanırım zaten sıkıldım oyundan.
    ben tekrardan Shift e dewam edeyim :D Tşkler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Labladore

Tears of ice dediklerini uygulamadım nedeni ise yazdığın son söz :D
    haklısın sanırm direksiyon ile oynanacak oyuna benzemiyor sanırım zaten sıkıldım oyundan.
    ben tekrardan Shift e dewam edeyim :D Tşkler..

Az önce bende shift'i kurdum, direksiyonla oynamanın gözünü seveyim dedim içimden Yinede kendi kararınızı verin derim aslında ama bence ve çoğu direksiyon kullanan kullanıcı yorumlarıda bu şekilde genelde..Sizde direksiyon ile oynayacağınız için shift'te ki direksiyon hissini asla alamayacaksınız bu oyunda..Ama biraz eğleneyim arcade tarzı kapışayım derseniz ki sonuçta bende de yüklü hot pursuit..Çıkarıyorum gamepad'imi onunla oynuyorum arada bir..Ama dediğim gibi direksiyonla oynamakmı ? Ihh ıhh

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.