Şimdi Ara

LOGİTECH DRIVING FORCE GT STAND YAPIMI (EXPLAT) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
7.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen gerçi daha rahat olanını yap. Benim konuştuklarım hep teori üzerinden ve optimum koşullar altında geçerli. El işi olduğu için fazla yorma kendini. Keşke U harfi şeklinde tek parça olsaydı o kısım çok güzel olurdu
  • Aslında alt kısımın ağırlığıyla oynama yapmayıp direksiyonun sabitlendiği standın çubuğunu hafifletecek bir çözüm bularak da devrilme riskini ortadan kaldırabilirsin. Tabii bunu maliyeti yükseltmeden ve mukavemetini düşürmeden yapmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backslider
    Aslında alt kısımın ağırlığıyla oynama yapmayıp direksiyonun sabitlendiği standın çubuğunu hafifletecek bir çözüm bularak da devrilme riskini ortadan kaldırabilirsin. Tabii bunu maliyeti yükseltmeden ve mukavemetini düşürmeden yapmak lazım.

Doğru fakat o çubuk zaten dike yakın olduğu için ağır olması pek önemli değil. Sarsilmayi engelleyebilir.
  • arkadaşlar bu akşam ürünü eve getirmeye calışacam şu şekilde GT direksiyonu bağlayıp nasıl bir tepki verdiğini görmek istiyorum eyer sürücünü üstüne yıkılma yaparsa o zmn yeni bir çalışma yapacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuzunoglu

quote:

Aslında alt kısımın ağırlığıyla oynama yapmayıp direksiyonun sabitlendiği standın çubuğunu hafifletecek bir çözüm bularak da devrilme riskini ortadan kaldırabilirsin. Tabii bunu maliyeti yükseltmeden ve mukavemetini düşürmeden yapmak lazım.

Doğru fakat o çubuk zaten dike yakın olduğu için ağır olması pek önemli değil. Sarsilmayi engelleyebilir.

Dike yakın duruyor, ama ağırlık merkezini kendi tarafına ve yerden yukarı doğru çektiği için ağır malzeme kullanıldığında kullanıcı tarafından kendine doğru uygulanan kuvvetlerle devrilme riskini arttırıyor. Gemilerdeki gibi ağırlık merkezinin mümkün olduğu kadar tabana yakın olması lazım dengede durması ve devrilmemesi için. Ama ağır malzeme kullanılması dediğin gibi force feedbackin standı titretmesini engelleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backslider -- 23 Eylül 2010; 15:31:06 >

• arkadaşlar bir ağırlık çalışması yaptım ya ürüne ağırlık vermeden böyle kullanılacak yada arkaya bir ayırlık verilerek kullanılacak onuda ilerleyen günlerde göreceğiz

LOGİTECH DRIVING FORCE GT STAND YAPIMI (EXPLAT)

• ürünü direksiyon ile test ettim herhangi bir aksama yok üründe ama alt ayakları uzun yapmışım malum resimlerde de göreceksiniz onu biraz kısaltmam lazım. üründe herhangi bir yıkılma söz konusa da değil nerdeyse 90 derece kullanılmakta o yüzden ağırlık koymaya gerek yok gibi geliyor bana

• Ellerine sağlık. Alet temiz bir ortama girince kişilik değiştirmiş resmen, adama benzemiş. Yalnız o plastik ayaklıklardan arka tarafa da bulabilirsen iyi olur, öyle çıplak durursa parke falan çizebilir.

Arka ayaklara uzayıp kısalma ayarını o yüzden ekle demiştik zaten. Herkes araba koltuğu gibi kendi boyuna göre ayarlar.

Yalnız şu son resimlerde gözüme çok güzel gözüktü. Driving Force GT direksiyon setim olsaydı alırdım.
  • quote:

Ellerine sağlık. Alet temiz bir ortama girince kişilik değiştirmiş resmen, adama benzemiş. Yalnız o plastik ayaklıklardan arka tarafa da bulabilirsen iyi olur, öyle çıplak durursa parke falan çizebilir.

Arka ayaklara uzayıp kısalma ayarını o yüzden ekle demiştik zaten. Herkes araba koltuğu gibi kendi boyuna göre ayarlar.

Yalnız şu son resimlerde gözüme çok güzel gözüktü. Driving Force GT direksiyon setim olsaydı alırdım.

teşekkür ederim
    o plastik ayaklar bir yerden numune geldi denemk için aldım laminatta kayacakmı die gercek ebatları gelecek yakında
    olsunbe ben yapimde olmadı alırsın bir DFGT

• Çok güzel olmuş elinize sağlık şimdi adresi veriyorum lütfen acilen kargolayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Çok güzel olmuş elinize sağlık şimdi adresi veriyorum lütfen acilen kargolayın

inşallah o günlerde gelir
  • Sayın @explat,

Öncelikle böyle bir düşünce ile yola çıktığınız için tebrik ediyorum sizi. Ürün gerçekten de çok güzel görünüyor.
    Ben de Logitech Forumla Force Ex var, aşağıda görebilirsiniz, bu pedal takımını sizin ürününüze monte etmek mümkün olur mu sizce?

Bir de, bu sorum direk sizin ürünüzle de değil aslında Wheel Stand Pro'yu da izlerken videolarda aklıma geldi, aşağıda belirttiğim kısım,
    kullanım sırasında sıkıntı yaratmıyor mu, ve o uzun çubuk?

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Sayın @explat,

Öncelikle böyle bir düşünce ile yola çıktığınız için tebrik ediyorum sizi. Ürün gerçekten de çok güzel görünüyor.
    Ben de Logitech Forumla Force Ex var, aşağıda görebilirsiniz, bu pedal takımını sizin ürününüze monte etmek mümkün olur mu sizce?

Bir de, bu sorum direk sizin ürünüzle de değil aslında Wheel Stand Pro'yu da izlerken videolarda aklıma geldi, aşağıda belirttiğim kısım,
    kullanım sırasında sıkıntı yaratmıyor mu, ve o uzun çubuk?

Saygılar.

eyer ölçülerini fotoğrafla beraber gönderirseniz bana ben bir baka bilirm ama fotolar bir metre yardımı ile çekerseniz bakabilirim
    ortadaki kısım sanmıyorum herhangi bir sıkıntı yaratsın zaten sürüş esnasında onu hissetmiyorsunz bile

• Ok en kısa sürede metre ile görünebilen fotoları ileteceğim. Bu arada youtube'da bakınırken şu tasarım da hoşuma gitti şahsen.

http://www.youtube.com/watch?v=89HHP7BsUl8&feature=player_embedded

• quote:

Ok en kısa sürede metre ile görünebilen fotoları ileteceğim. Bu arada youtube'da bakınırken şu tasarım da hoşuma gitti şahsen.

http://www.youtube.com/watch?v=89HHP7BsUl8&feature=player_embedded

sizden bekliyorum resimleri
    buarada bu üründe tabi bir çözüm ama brz derme çatma olmş gibi geldi bana fazla bir fonksiyonu yok açıkcası

• peki sayın explat,

Pedalları yerleştirdiğimiz, sizin uzun oldu biraz dediğiniz kısıma nasıl sabitliyorsunuz bu tasarımda, yani oturacak kişinin bacak boyuna göre belki de uzun olması daha mı iyi olur acaba, tabii bu çerevede ileri geri alarak sabitlemesi gerekecek.
  • quote:

peki sayın explat,

Pedalları yerleştirdiğimiz, sizin uzun oldu biraz dediğiniz kısıma nasıl sabitliyorsunuz bu tasarımda, yani oturacak kişinin bacak boyuna göre belki de uzun olması daha mı iyi olur acaba, tabii bu çerevede ileri geri alarak sabitlemesi gerekecek.

ileri geri sabitleme işini ilerleyen günlerde göreceksiniz o zmn olmuş diyeceksiniz
    uzun boylu biri içinde direksiyonun boyu ayarlandığı için orasını uzun olmasına gerek yok acıkcası
  • ilgi ile takip etmekteyim tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

ilgi ile takip etmekteyim tebrikler

teşekkür ederim yakın zamanda son işlemlere gireşeceğim son hali fotolarınıda gönderirim
  • Girişiminiz için sizi tebrik ediyorum. Bence çalışmalarınız bilgi paylaşımı sayesinde, iyi gidiyor. Alt ayakların ayarlana bilir olması daha iyi olur diye düşünüyorum. Benim boyum 1,84 mesela bacaklar uzun, mesafe kişiye göre değişir. Son halini sabırsızlıkla bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.