Şimdi Ara

LOGİTECH DRIVING FORCE GT STAND YAPIMI (EXPLAT) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
7.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: usonay

Girişiminiz için sizi tebrik ediyorum. Bence çalışmalarınız bilgi paylaşımı sayesinde, iyi gidiyor. Alt ayakların ayarlana bilir olması daha iyi olur diye düşünüyorum. Benim boyum 1,84 mesela bacaklar uzun, mesafe kişiye göre değişir. Son halini sabırsızlıkla bekliyorum.

çok teşekkür ederim birinin bu işe el atması lazımdı
    alt asyakları ayarlı yapmayacağım nie derseniz malzeme ve işciliği arttırıyor. Ayarlı yapmamamın sebebide uzun boylular için direk siyonun aşağı yukarı hareket etmesi yeterli gördüm eyer çok sıkıntı çıkarsa artık ayarlı yapacaz zamanla ürün şuanda bitti gibi bişey tek eksik nokta zeminde kaymaması için aradığım malzeme oda yakın bir zamanda bulacam

• malzeme olarak aklıma ilk gelen şu araçlar için telefonu mıknatıs gibi tuttan malzeme oldu. İsterseniz onu düşünün ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: usonay

malzeme olarak aklıma ilk gelen şu araçlar için telefonu mıknatıs gibi tuttan malzeme oldu. İsterseniz onu düşünün ;)

o malzemeyi yuvarlak olara bulmak çok zor aslında mantıklı tabi ama içi boş yuvarlak yok piyasada
  • Hocam stand yapımı ne durumda,

Eğer yardım ya da ölçü gerekiyorsa haber edin, benim wheelstand incelemesine de bakabilirsiniz:
    http://forum.donanimhaber.com/m_43795365/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43795365
  • Bende çok merak edenlerden biriyim.Gezerken şans eseri bu başlığı buldum.Çok güzel gidiyormuş aslında.Ama neden durmuş gibi görünüyor.Yurtdışından almaktansa aşağı yukarı aynısı olan bir ürünü yurtiçinden almayı isterim elbette.Çalışmaların devam etmesini diliyorum.Umarım ortaya iyi birşey çıkmıştır ve uygun fiyatla alacak olan birçok kişi vardır.
  • çalışmalar ne alemde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: route666

çalışmalar ne alemde?

evet çalışmalar ne alemde?
  • bende merak ettim
  • arkadaşlar şuan olarak 4 adet ürün yapmış bulunmaktayım

http://forum.donanimhaber.com/m_48198979/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Arkadaşlar bu konuda gördüğüm ürünü yaptırdım. KONU LİNKİ

60tl'ye yanında sarjlı tornavida ve kargo dahil satıyorum. Kredi kartına vade farksız 12 taksit ile sanalpazar.com üzerinden sorunsuzca alabilirsiniz.

ÜRÜN KONU SAYFASI

SATIN ALMA LİNKİ

• s.a. arkadaslar kiskaclari aldim yarinda demirleri aliyorum pazartesi gunu yapiyorum standi detayli resimleri aticam g27 icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılı bir çalışma teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.