Bildirim
Logitech Driving Force GT yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Feedback genelde oldukça ses çıkartır. Yani düşününce titreşimli joypad ler bile oldukça ses çıkartıyor. Bence youtube den bir kaç Logitech GT Feedback yazıp videoları izleyin, ona göre karar verin -
Bende de öyle yani normal. -
abi okadar ses cıkartıyorki bildigin akşam oyayamıyorum bildigin catapat traktör :) -
Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 1 ay G27 arayıp bulamadıktan sonra dün akşam gidip DFGT aldım. bir hevesle kurdum sistemi taktım ps3 e açtım GT6 yı. tüm butonlar ve pedallar çalışıyor ancak sağa sola dönmüyor. Ortadaki GT amblemi sürekli yanıp sönüyor. Seti fişe takınca bi kalibrasyon yapıyor 3 kere tam sağ tam sol. Oyun açılınca da aynısını yapıyor. ancak sonrasında direksiyonda tık yok... gödüğüm üzere çok tecrübeli arkadaşlar var burada. umarım yardımcı olursunuz. şimdiden teşekkürler. -
@amsgtromega
Hocam konsol bağlantı kablolarını kontrol edin
@ugurfenix
Feedback motoru çok iyidir direksiyonun.Özellikle pistin kenarlarındaki tırtıklı yerlere geldiğin zaman bardağı bile düşürür Çok kez başıma geldi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X