Şimdi Ara

Logitech Dünyası / Fanatikleri (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
12.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Speaker mouse klavye webcam komple logitech ve çok memnunum
  • Forever Logitech
  • LOGITECH - MX REVOLUTION

Hastayım Bu Fareyi Kullanmaya
    Notebookda bile kullanıyorum
    Nere gitsem Yanımda

Genel itibariyle Logitechden memnunum Lakin s510 beni Hayal Kırıklığına uğratmıştı zira 1 hafta içinde klavyenin harflerinin yazıları silinmişti
    Neyse ki Penta ürünü kısa sürede değiştirdi.
    Sistemi kaptırınca Klavyeyide başka bir yere verdim
    Şimdi Çok klas bir Klavye arıyorum (MX Revulationu Kullanmaya devam edicem )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 28 Eylül 2007; 10:35:55 >

• arkadaşlar ben de yeni bir klavye mouse seti almayı düşünüyorum. şu anda aklımda EX110 var. bu klavye mouse seti hakkında bilgi verirseniz sevinirim. merak ettiğim noktalardan bir tanesi bu alet pille mi çalışıyo?
  • Gayet hoş bir set özellikler klavyesi güzel.Evet pille çalışıyor.Şık bir set fiyat olarakta MX serisine göre uygundur
  • Ben de g5'in görünümüne hasta oldum.
    Kullananlardan,almayı düşünenlerden tavsiyelerini bekliyorum.
    Teşekkürler.

Bu arada bu iki canavarın farkı ne?
     Logitech Dünyası / Fanatikleri
     Logitech Dünyası / Fanatikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaba -- 30 Eylül 2007; 23:00:31 >

• İlk resim feyk diğeri gerçek
  • Peki bu fareyi şu anda sipariş etmek istesem nereyi önerirsiniz?Link verebilir misiniz?
  • biraz geç bir cevap oluyor ama ben sanalmarketim.com'u öneririm sana bir bak istersen
  • bende 2 gün önce MX3200 aldım arkadaşlar... parasını sonuna kadar hakediyor.. ürün kalite kokuyor...
  • bende eski logitech mx300 mouse kullanıyom. biliyorum biraz eski ama üstüne tanımam.
  • g5 mouse kullanıyorum geldiğinde g15v2 klavye alıcam tam süper olacak.
  • Bugün logitech rumblepad 2 feedback gamepad aldım klavyem uzun zamandır classik keyboard 200 ve şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım
  • Kullandığım Logitech ürünleri:
    ---------------------------------------

S510
    LX710
    VX Revolution
    VX Nano
    V220
    G9
    G15 v1
    G15 v2
    G25
    Cordless RumblePad II
    Z-5400
    Z-10
    QuickCam Fusion
    Harmony 525 Remote
    Cordless Number Pad for Notebooks

hehe kesin daha ufak tefek şeyler vardır da unutmuşumdur kısaca tam bir logitech fanatiğiyim. helal walla adamlara. kullandığım onca üründen de kesinlikle hiç birinden şikayetim olmamıştır. cidden mükemmel ürünleri var logitech'in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mene -- 16 Kasım 2008; 23:42:41 >
  • ahanda bi tane daha ekledim koleksiyona dün itibariyle Logitech Z-10 da listede yerini aldı ehuehue
  • g15 almak isteyen arkadaşlar size şu anda piyasada bulabileceğiniz en ucuz ve en çabuk teslimatı yapabilecek olan yeri sanalmarketim.com u tavsiye edebilirim. Banka havalesine %6 indirimleri var yani peşin alımlarda. Kargoya da istisnasız o gün verirler yarın elinizde. Türkçe karakter olmaması pek sorun değil zaten el alışkanlığı olan arkadaşlar fazla zorlanmadan alışıyorlar.
  • Bende de Logitech EX110 KABLOSUZ DESKTOP SET,Wave KLAVYE ve X-530 var.Hepsinden çok memnunum.
  • Çevre birimi olarak daha kalitelisine rastlamadım.. Tebrikler Logitech!

Fiyatlarıda biraz daha makul hale gelse çok iyi olacak. Logitech don bile alırım yani o zaman
  • yaq arkadaşlar bunların avrupa fiyatları falan süper aslında bi inceleyin isterseniz....

http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/&cl=us,en&page=1&filter=0&sort=0
  • benim g7 im de çift tıklama problemi baş gösterdi.3 kere servise yollamak zorunda kalsamda sonunda sorunumu anlatmayı başardım.ellerinde g7 olmadığı için g5 gönderelim dediler bende kabul ettim.mouse a kablo taktık düzeldi diyelim çift tıklayıp saç baş yoldurmasındansa böylesi daha iyi sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.