Şimdi Ara

Logitech Dünyası / Fanatikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
181
Cevap
0
Favori
12.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türkiye'de logitech ürünleriyle ilgili bilgi paylaşımının, en yeni ürünlerinin özelliklerinin ve fiyatlarının bulunabileceği bir yer açmak istedim. Ben de logitech fanatiği ve kullanıcısı olarak bazen bulamadığım ya da nerden bulacağım konularında yardım almak istiyorum.
    HEPİNİZİ BURAYA VE YORUM YAZMAYA BEKLİYORUM.
    TEŞEKÜRLER.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logitech tutkunları -- 8 Haziran 2006; 17:11:18 >

• Logitech G15'in klavyesi sadece ingilizce mi??? Zaten oyun amaçlı bir klavye olduğu için bunu sorun etmeye gerek yok mu?
  • aynen klavye ingilizce
    senin de dediğin gibi oyun amaçlı olduğu için ingilizce klavye ya da tr klavye olsun farketmez.
    Umuyoruz logitech ileride tr sini de ürettir.
  • şu anda kullandığım mouse klavye ve ses sistemi hepsi logitech.

daha iyisi yok bence.
  • İthalatçi hizlisistem sanirim. türkçe olabilmesi için çok adetli ithal etmeleri gerekiyor çok talebe göre ilerde türkçe de gelebilir bu ürünler... imzamdaki ürünlerini kullanıyorum çok memnunum.
  • logitech g15 klavyeyi almak isteyen arkadaşlar olursa
    şuan için en ucuz yer sanalmarketim.com gözükmekte
    bilginize
  • bencede güsel Şeyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yattara 61

şu anda kullandığım mouse klavye ve ses sistemi hepsi logitech.

daha iyisi yok bence.

Bu gibi parçalarda dünyanın en iyi markasıdır
  • Logitech LX500 klavye-mouse ve Logitech Cordless Rumblepad II gamepad var bende ikisinden de çok memnunum
  • logitech g5 faresini kullanıyorum daha ii yok
  • Birkaç gün içinde sizlere logitechin en yeni ürünleriyle ilgili bilgi geçeceğimdir. Araştırayım da öyle boş boş olmaz tabiki.
  • oooooooooo süper olmuş vallaaaaaaaaaaaaa LOGITECH gibisi varmıııııııııı benim tüm Klavye mouse seti webcam veee ses sistemi hepsi logitech bitiyorum bu z5500 e daha ne olsun...Gerisi yalan abiijjiim
  • z5500 baba ürün valla
    ama pahalı yaaa bize bi kampanya falan yapsalarda alsak
  • o zaman z2300 olabilirsin 200 W RMS öneririm sana
  • logitech g1 mouse
    fena değilmiş kardeşlerim
    27 $ a ne alsaydım yani
    kullanan var mı başka
  • Gerçekten çok kaliteli bir marka fakat Türkiyede çok satılasına rahmen halen daha "Türkçe dil desteği" bulunmamakta...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BBB
    Gerçekten çok kaliteli bir marka fakat Türkiyede çok satılasına rahmen halen daha "Türkçe dil desteği" bulunmamakta...

"Türkçe dil desteği" ile ne kastettiğinizi öğrenebilir miyim...
    Logitech ürünleri gerçekten çok kaliteli dediğiniz gibi, bende 1 yıldır Rumlepad Gamepad i var , süper bir ürün gerçekten...
  • beyler bi ara x530 alacaktım ama tam olarak kalitesini bilmiyorum birde fiyatı kaç civarı???

bilen var mı?
  • Logitech ürünlerinin hemen hepsine vade farksız 5-6-10-12-15 taksit gibi seçeneklerle ya da indirimli nakit ödeme avantajlarıylawww.sanalmarketim.com sitesinden sahip olabilirsiniz...

Türkiye'de sadecewww.sanalmarketim.com 'da olan Logitech G1 Gaming Mouse bunlardan sadece biri...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.