Şimdi Ara

Logitech Dünyası / Fanatikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
12.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • logitech rumble pad 2, üzerine tanımam... ama bi türlü titreştiremiyprum pes oynarken, herhalde oyun desteklemiyor.
  • Fiyatı 95-100$ civari. Topiclerden arat istersen bayagi muhabbeti geçmişti. Ses kalitesi inspire5200, philips mms460 arasinda. Orta ve tiz sesler çok temiz ve berrak. Ama güçlü bas istiyorsan 5500

quote:

Orjinalden alıntı: Adembirdir

beyler bi ara x530 alacaktım ama tam olarak kalitesini bilmiyorum birde fiyatı kaç civarı???

bilen var mı?
  • @zekk
    +1
    cold fear diye bir oyunda kalp atışlarını filan veriyordu süperdi. Sanırım pes desteklemiyor bende de olmadi.
  • geçen hafta logitech 3d force joystick aldım, şimdilik herşey yolunda, beğendim!
  • Logitech Rumblepad 2 Titreşimli game padi PES 5 desteklemiyor...
    Kardeşimle karşılıklı aşağı yukarı her gece kapışıyoruz, ahh bi kıpraşsa diye bekliyoruz her oynadığımızda ama kıpraşmıyor. Neyse az kaldı PES 6 ın çıkmasına. Kıpraşıma titreşime destek verirler artık diye heyecanla bekliyorum PES 6 yı...
    Need For Speed Most Vanted da Logitech Rumblepad 2 Gamepad harika oluyor bu arada...

quote:

Orjinalden alıntı: zekk
    logitech rumble pad 2, üzerine tanımam... ama bi türlü titreştiremiyprum pes oynarken, herhalde oyun desteklemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sandman Painkiller -- 10 Haziran 2006; 15:03:35 >

• LX500 kullanıyorum..
    tek kelimeyle harika...
  • bende mx 610 ve z 5500 kullanıyorum

gayet memnunm
  • memnun olmayan yok sanıyorum
    ya biri cıksın şu modeli kötü desin kardeşimmmmm
    ne markaymış ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: bicikkus

memnun olmayan yok sanıyorum
    ya biri cıksın şu modeli kötü desin kardeşimmmmm
    ne markaymış ama

öyle biri çıkmayacak
  • ya hocam bana bi mouse onerin ya laptop icin alicam ama siz ne dersiniz ben v400 ile v500 arasinda kaldim sizce hangisi daha uygun olur bu arada logitec almamin sebebi daha iyisi olmamasi
  • v400 al fiyatları birbirine yakın v500 e göre biraz daha büyük ama laser olması bir avantaj
    . v500 de ise biraz daha fazla konfor var . Sola sağa scroll olayini dokunmatik yapmişlar. Ben denemiştim alışması biraz zor garip geliyor. ama kesinlikle daha ince ve el ergonomisine de önem vermişler istersen mouse un yüksekliğini de ayarlayabiliyorsun
    Ben biraz daha performansdan yanayimdir o yüzden v400 diyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: quentin

ya hocam bana bi mouse onerin ya laptop icin alicam ama siz ne dersiniz ben v400 ile v500 arasinda kaldim sizce hangisi daha uygun olur bu arada logitec almamin sebebi daha iyisi olmamasi

• @yattara 61
    +1
  • mx610 kullanıyorum. mouse umu çok seviyorum 3-4 ay oldu daha bu sabah pil zayıf uyarısı verdi
  • ben yeni g1 mouse aldım
    fiyat performans denen olaya tam uymakta
    tavsiye ederim
  • benim yeğenimde de logitech in MOMO denen bir direksiyonu var. valla hiç başından kalkmıyor, vitesi falan da var, bazen ben de oynuyorum gerçekten zevkli.
  • momoyu cok merak ediyorum bende bi oynayamadım
    size gelsem bende oynayabilir miyim acep?
  • yeğenime sormam lazım. ondan izin almalı.
  • bir logitech fanatiği paylaşmayı seven insandı.
    o yüzden sorun yapmaz o yeğenimiz.
  • ÇOK MU KOMİKKKKKKK. dermişim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.