Şimdi Ara

Logitech Dünyası / Fanatikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
12.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birazda içerik eklesen başlığa fena olmaz hani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Puraq

mx610 kullanıyorum. mouse umu çok seviyorum 3-4 ay oldu daha bu sabah pil zayıf uyarısı verdi

ya mx1000'i begendim cok guzel de ben daha kucuk bisey istiyorum laptop icin kullanicagimdan pratik bisi olsun istiyom o yuzden v400 ile v500 arasinda kaldim ama v500deki dokunmatik olayi nasildir nedir ona kafam takildi biraz bi de turuncu rengi var cok hos ikisinden birini alicam ama hala karar veremedim yaa

• quentin bence sen LOGITECH Kablosuz V400 Lazer Mouse al.
    Laser teknolojisini kullanıyor ve daha şık bir ürün. V500 de dokunmatik scrool ve tilt tuşlarına alışmak uzun sürebilir. Dış görünüm ve fiyat performans olarak kesinlikle Logitech V400 Laser Mouse...
     Logitech Dünyası / Fanatikleri
  • sanirim haklisin v400 mantikli ve yeni bi urun yeni teknoloji bu biraz daha agir basiyor ama v500de daha ince bi de hos renkleri var off yaa neyse v400 alicam sanirsam herkese tesekkurler oneri icin...
    quote:

Orjinalden alıntı: Sandman Painkiller

quentin bence sen LOGITECH Kablosuz V400 Lazer Mouse al.
    Laser teknolojisini kullanıyor ve daha şık bir ürün. V500 de dokunmatik scrool ve tilt tuşlarına alışmak uzun sürebilir. Dış görünüm ve fiyat performans olarak kesinlikle Logitech V400 Laser Mouse...

• Ya aklima gelmisken buraya logitec'in yeni urunlerini cikacaklari falan koyalim nedersiniz hos olmaz mi
  • Logitech ürünleri çok iyi.
  • Logitech XBOX 360 için axial-feedback teknolojisini kullanan Logitech Unveils DriveFX Wheel adında bir direksiyon çıkaracakmış...
  • lojitech in 21 game pad i 1 joy u bir g7 mousu ve birde g15 klavyesini kullanıyorum ürünleri çok kaliteli tavsiye ederiz az biraz fazal verin lojitechi alın derim
  • Gamepad konusunda bence LOGITECH 1 numara. Diğer markalardan da kullanma şansım oldu, zamanla harap duruma geliyor diğer markaların gamepad leri. Arkadaşlarımda diğer markalardan var ; aşağı yukarı aynı dönemde almamıza rağmen hala sapasağlam benim LOGITECH RUMPLEPAD II im...
  • bende klavyemin bozulmasını bekliyorum ama bozulmuyor işte ne yapalım bekliyorum bozulur bozulmaz alıcam bir tane kit süper olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerözkan -- 22 Haziran 2006; 16:18:50 >
  • Bu forumda böyle bir bölümün açılması Logitech Markasının Türkiye distribitörü LOGOSOFT AŞ. olarak bizi çok memnun etti. Logitech markasına göstermiş olduğunuz ilgi ve güven için hepinize teşekkür ederiz.

www.logosoft.com.tr
  • logitech ürünleri çok pahalı ama bunu biliyormusunuz çok kazık
  • ben logitech mediaplay mouselarindan kullaniyorum ama daha media play'im bile yok neden bi mousea bu kadar para verdigimi de anlamis degilim . mouse cok kaliteli ama pili cok cabuk bitiyor.
  • kardeşim Logitech media play mouse kullanırken dandik pil kullanmıyacaksın tabiiki az gider kaliteli pil kullan altı ay kullan derim.
  • sen sanki rus pillerinden kullanıyon gibi geldi bana
    kıy biraz paraya markalı alkalinli bir pil al
  • g1 mouse un resmini merak edenlere, ya bu mouse nekaddar güzelmiş
    haphafif, küpküçük, kupkullanışlı vs.

• logitech 5.1 505 rms z5500 modelini tek geçerim dünyada bilg. spk. olarak 2. sırada rmsde
  • quote:

Orjinalden alıntı: logitech tutkunları

g1 mouse un resmini merak edenlere, ya bu mouse nekaddar güzelmiş
    haphafif, küpküçük, kupkullanışlı vs.

şu an kullandığım mx 310 u satabilsem

ya mx 518 yada yukardaki G1 alırım.

ama mx 310 kime satacağım 50 dolarlık mouse
    kullanmaylada eskimez 5 sene garantisi var

• bende de media player mouse var her gören hayran kaldı çok işlevli bir mouse gerçekten.Üstelik 2 ay oldu daha pil bitmedi kullanıma göre değişir ama hergün kullanıyorum varta yada gp nin yüksek amperli olan pillerinini öneririm .Çok memnunum sonuçta LOGİTECH
  • Logitech LX500 kablosuz klavye + mause seti kullanıyorum...
    Ayrıca 3 Adet USB gamepad'im var üçüde Logitech
    en ufak bir sorunu bile yok çok memnunum herkese tafsiye ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.