Şimdi Ara

Logitech Dünyası / Fanatikleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
12.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cholonya
    bu g15'in üzerindeki ekran ne işe yarıyo ya? ne gibi bilgiler görünüyo ki orda?? bana biraz gereksiz gibi geldi...

Logitech G15 Klayve üzerindeki Lcd monitörden birçok şey görülebiliyor.
    Bunlardan biri örneğin
    AMD LCD Keyboard Applet uygulaması ile aktifleştiriliyor.
    AMD Athlon™ 64, AMD Athlon 64 X2, AMD Turion™ 64, AMD Opteron™ ve AMD Sempron™ işlemcilerin tamamı destekleniyor bu yazılımla. Peki ne işe yarayacak bu yazılım derseniz;
    İşlemci ismi , L1 & L2 önbellek miktarı, voltaj ve çekirdek, bellek ve HyperTransport™ technology frekansı görülebiliyor...
    Amd işlemcili G15 kullanıcıları buradan indirebilirler...

G15 klavyenin desteklediği bir kaç yazılım daha var, bunlar Fraps by Beepa. G15 kullananlar buradan öğrenebilirler.

/>

G15 ekranıyla ilgili daha fazla bilgide burada mevcut...

• Klavye değil bu kaaarrdeşimmm...

Sandman Painkiller
  • MX-610 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz. Çok fazla fps oynamadığımdan kablosuz klavye sorun olmaz diye düşündüm. Hoşumada gitti alet. Alınır mı sizce yoksa 518 G3 daha mı iyidir?
  • MX-610 alınabilir bir mouse hem kablosuz hem lazer teknolojisi hem de logitech 3'ü birarada Eğer kablolu düşünürsen hemen hemen dizaynı aynı olan ve yeni gelen MX-400'ü de düşünebilirsin...Paran varsa kablolu G5, kablosuz da G7 çok başarılı...
  • Bi G15 de ben mi alsam diye düşünüyorum ya. Tavsiye ediyo musunuz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 17 Temmuz 2006; 13:54:36 >
  • logitech için kötü söz söyleyeni duymadım sanırım duymayacağım da. Ben gamepadlerin (geneli için) uçuş simülasyonlarında verimli yada ne bilim kullanışlı olup olmadığını sorcam. Joystick kullanmamın gerektiğini biliyorum ama mesela helikopter simülasyonu için sanki daha kullanışlı olucak gamepadler (iki mini joystick var ya ondan diyorum) Gamepad iyidir diosanız hemen bugün yarın kablosuz rumblepad i alıcam logitech in
  • ben kablolusunu kullanıyorum ama hiç helikopter oyununda denemedim. Araba yarış oyunlarında gayet başarılı. KAçırma hemen al şu anda kampanya da var kablolu ve kablosuz arasındaki fiyat farkı çok az

quote:

Orjinalden alıntı: shimoda

logitech için kötü söz söyleyeni duymadım sanırım duymayacağım da. Ben gamepadlerin (geneli için) uçuş simülasyonlarında verimli yada ne bilim kullanışlı olup olmadığını sorcam. Joystick kullanmamın gerektiğini biliyorum ama mesela helikopter simülasyonu için sanki daha kullanışlı olucak gamepadler (iki mini joystick var ya ondan diyorum) Gamepad iyidir diosanız hemen bugün yarın kablosuz rumblepad i alıcam logitech in

• G7 almak istiorum da nerden en ucuz bulurum acaba istanbuldaym ama netten de ucuz bulabilirsem alırım
  • saolasn bakıorm
  • ya varya resmen logitech aşığıyım psp kabım kulaklığım falan bile logitech daha ne olsun bu topic harika olmuş demek tek aşığı ben değilmişim
  • arkadaşlar benim tek eksiğim logitech joystick ben flight smilator için arıyorum yani bir uçak kaldırıp indirmek için en uygun kablolu veya koblosuz joystick hangisi??????
  • bir soru daha arkadaşlar ben ex110 klavye mouse set kullanıyorum fakat mouse pili çok az gidiyor hangi pili tavsiye edersiniz?hatta bu yüzden tüm seti değiştirmeyi düşünyor lazer bir set ile lcd ekranlı bluetooth ile kablosuz bir set var telefon ile falan senkronize olabilen bu setin özellikleri nelerdir fiatı çok pahalı da acaba almaya değer mi?
  • Logitech iyidir ya..
  • arkadaşlar, mx3000 aldım, tek kelimeyle mükemmel...

şöyle bir durum var; firefoxta linklere mouse'un scrollu ile tıkladığımda yeni sekmede açıyordu şu an olmuyor nedenini bilen yardım edebilecek biri var mı?
  • Güle güle kullanın, çok güzel bir set...

Gelelim sorununuza, aslında konumuz değil biliyorsunuz burada sadece logitech ürünlerini konuşuyoruz ama kısaca cevap vereyim firefox la ilgili olarak.
    Ayarlardan bağlantıları yeni pencerede aç ı aktifleştirmeniz gerekli.

quote:

Orjinalden alıntı: seroo
    arkadaşlar, mx3000 aldım, tek kelimeyle mükemmel...

şöyle bir durum var; firefoxta linklere mouse'un scrollu ile tıkladığımda yeni sekmede açıyordu şu an olmuyor nedenini bilen yardım edebilecek biri var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sandman Painkiller

Güle güle kullanın, çok güzel bir set...

Gelelim sorununuza, aslında konumuz değil biliyorsunuz burada sadece logitech ürünlerini konuşuyoruz ama kısaca cevap vereyim firefox la ilgili olarak.
    Ayarlardan bağlantıları yeni pencerede aç ı aktifleştirmeniz gerekli.

quote:

Orjinalden alıntı: seroo
    arkadaşlar, mx3000 aldım, tek kelimeyle mükemmel...

durum o şekilde değil, şöyle izah edeyim...hali hazırda önceki mouse'um ile bir link'e scroll ile tıkladığımda yeni sekmede açıyorken mx3000'in mouse'u ile tıkladığımda yanlızca "aşağı-yukarı ok mevzusu" çıkıyor...idi...önceki gün olayı çözdüm şöyle ki; logitech'in yazılımından mouse ayarlarında "3" numralı tuş(scroll) "universal scroll" olarak ayarlı onu "other" olarak ayarlayıp "seçenekler"(şu an tanımları tam olarak hatırlayamıyorum) kısmından da "generic button" olarak ayarlayınca eski haline geri döndü...yardımlar için de tekrar teşekkürler...saygılar...

• arkadaslar logitec yeni bi mouse cıkarmıs notebooklar için Logitech® V450 Laser Cordless Mouse bayagı guzel bisiye benziyo türkiyeye ne zaman gelir acaba
     Logitech Dünyası / Fanatikleri
  • Logitech® Cordless Desktop® MX™ 5000 Laser kullanan var mı?
  • Logitech® Cordless Desktop® MX™ 5000 Laser kullanan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.