Şimdi Ara

Logitech, PC ve konsollar için yeni direksiyon serisini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logitech, PC ve konsollar için yeni direksiyon serisini duyurdu
    Bu seri aynı zamanda İtalyan otomobil tasarımcısı MOMO ile yapılan bir işbirliğini de içeriyor. Milano merkezli MOMO markası profesyonel direksiyonlarıyla ünlü. Ortak cihazlar yarış ve araba simülatörleri için tasarlanmış.

Ayrıca Bkz.Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunları erişime açıldı

Logitech konumunu güçlendirmek istiyor

Logitech yarış direksiyonları özellikle premium segmentlerde piyasadaki en iyilerden biri olarak kabul ediliyor. Günümüzde Logitech G modelleri, yarış simülatörleri ve motor sporları meraklıları için önde gelen ürünler.

Logitech, PC ve konsollar için yeni direksiyon serisini duyurdu
    Logitech G Racing Series (RS) de bu konumu güçlendirmek için piyasaya sürüldü. Oyunculara son derece gerçekçi yarışlar için daha fazla çözüm ve tasarım sunmak üzere tasarlanmış bir ürün. Yeni seride iki yeni Logitech G RS Racing Wheel direksiyon tipi, montaj donanımı ve çeşitli aksesuarlar yer alıyor. Logitech G RS Serisi şu anda ön siparişe sunulmuş durumda ve 13 Ekim 2024 tarihinde gönderilmeye başlanacak.

Logitech G RS serisinde yer alan ürünlerin fiyatları ise şu şekilde:

RS Shifter & Handbrake (Vites ve El Freni Kombinasyonu): 149,99 dolar

RS Wheel Hub (Direksiyon Merkezi): PC için 129,99 USD, Xbox/PC için 149,99 dolar

RS Track Wheel ve RS Round Wheel (Direksiyonlar): Her biri 69,99 dolar

RS QR Adapter (Hızlı Çıkarılabilir Adaptör): 59,99 dolar

Kaynak:https://gamerant.com/logitech-racing-series-rs-gaming-steering-wheels/

• Sattığı fiyat bandında rakip ürünleri çok daha iyi, moza ve simagic ekosistemde coşturdu fanateci corsair satın aldı iyice güçlenecek, bu fiyatlarda logitech şansı yok 1000 dolara base+simit satıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thrustmaster'ın bu segmentteki modelleri ile rekabet edebilmek için yeni model diye düşünüyorum.

Moza'nın düz DD modelleri ile yarışmak için çok kaliteli bir üretim tasarım umarım yapmıştır yoksa gerçek sim oynayan kitle yine parası varsa yine zaten Moza'nın TDD modellerini seçecek. Fanatec kullanan kitleyi bu konudan tamamen bağımsız tutuyorum. O kesim oyun oynamıyor gerçek yarışlar için pratik yapıyor veya pilot eğitimi almak istiyor veya bu konuda kendini geliştirmek isteyen kitleye hitap ediyor. Fiyatlarıda ona göre ulaşılamaz seviyede oyun oynayan kitle için.

Gerçek sim oynayan kullanıcıların Logitech ile işi olmuyor çünkü bu güne kadar giriş seviyesindeki sim tanımını merak eden kullanıcı için ürün çıkartmaktan başka bir şey yapmadı

Bu arada haberdeki ; Logitech yarış direksiyonları özellikle premium segmentlerde piyasadaki en iyilerden biri olarak kabul ediliyor.

Logitech'in bundan haberi varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 21 Eylül 2024; 12:28:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Logitech 1 tane DD set çıkardı onu da piyasada ne gören var ne de duyan. Adı var sadece şimdi aramaya üşendim ben de unuttum adını Logitech, PC ve konsollar için yeni direksiyon serisini duyurdu 

İllaki alacaksam (üst seviye değil de giriş-orta için) Thrustmaster alırım.

Logitech bu piyasayı pek önemsemiyor bence.

• "Logitech yarış direksiyonları özellikle premium segmentlerde piyasadaki en iyilerden biri olarak kabul ediliyor." Hiç güleceğim yoktu. Logitech ve premium.

• Yeni ürünlerin gelmesi iyi bir şey ekosisteme katkısı oluyor her ürünün

• logitech urunleri cop ust model urunlerini bilemem ama giris seviye cihazlari cop..kablosuz klavye ve faresini satin aldim 1 metreden dogru duzgun cekmiyor bakin sadece 1 metre diyorum dandik inca klavye bile oyle degil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hibrit direksiyon göbeği güzel olmuş. F1 de yarış, EST de simit direksiyonu aynı sette.

• Nerde o eski g25 - g27 ler en son g923 aldım resmen oyuncak gibi geldi sattım direkt.

• dd11 in fiyat yok :) en merak edilen o aslinda 600 dolar bunları takacağınız base beyler piyasada dd olarak mozanın r5 inin debriyajli seti bile logitechin base sinden ucuz ama logitechin pro.dd11 base i 11nm tork üretiyor hiç azımsanacak bir güç degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 22 Eylül 2024; 11:12:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.