Şimdi Ara

logitech ex110 pil ömrü???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benimde klavye 750 ma 1 ayı geciyor ama mause 1300 ma şarjlı pille 2 hafta zor dayanıyor hatta işim bitince pilleri çıkarttıgım halde
    edit: adam konuyu2006 da acmış biz hala cevap yazıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadirr34 -- 22 Şubat 2009; 19:37:26 >
  • ex110nun içinden çıkan piller klavyeyi 5 ay 10gün kadar götürdü, şimdi şarjlı pil taktım.
  • bu tür şeylerde standart bir süre olmaz...kullanımdan kullanıma farklılık olur...kimi günde 12 saat pc başındadır, kimi 2 saat oturur...ama belirleyici olan süre değil kullanım zamanıdır...dolu dolu 2 saat oyun oynarsan çok daha kısa süredede bitirebilirsin pilleri...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2001

bende ex110 var klavyesi cok guzel fakat mouseden bende memnun degilim az once yine calismadi bende yedek mouseyi bagladim pillerini degistirdim yok kirmizi isik yanip hemen sonuyor ama calismiyor nedeni ne olabilir bozuldu bozulacak derken bozuldu mu acaba ? bu sete baska bir mouse alip kullanabilir miyiz logitech alici kullanmadan ?

aynı sorun bende de var mouse gitti yeni piller de taktım ama çalışmıyor
  • kullanımına göre değişir 3 haftaya kadar inebiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bayborean

Bende bu seti kullanmaya çalışıyorum ama malesef bir türlü pil beğenmiyor. Şarjlı pillerle uğraşıp duruyorum. en sonunda sallıycam gidicek herhalde.

Şarjlı pil kullanma normal pil kullan ve mümkünse duracell kullan.Bu setin pil ömrü klavyede 6 ay falan ama mouse için aynı şeyi söyleyemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: _mta_

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2001

bende ex110 var klavyesi cok guzel fakat mouseden bende memnun degilim az once yine calismadi bende yedek mouseyi bagladim pillerini degistirdim yok kirmizi isik yanip hemen sonuyor ama calismiyor nedeni ne olabilir bozuldu bozulacak derken bozuldu mu acaba ? bu sete baska bir mouse alip kullanabilir miyiz logitech alici kullanmadan ?

aynı sorun bende de var mouse gitti yeni piller de taktım ama çalışmıyor

Herhangi bir kablosuz fareyi ex110'un alıcısı ile kullanamazsın.Onların kendi alıcıları vardır.Bu arada Logitech'ten kablosuz set almak isteyenlere bir duyurum var.EX90,EX100 ve EX110 alacaksanız mouse için yedek piller bulundurun.Çünkü bu mouselarda on/off düğmesi yoktur ve altında optik ışığı yanar.Benim size tavsiyem S510 ve üzeri setleri almanız.Bu setlerde pil sorunu yaşamazsınız.

• ben mouse'a varta pro şarjlı pil taktım ama çalışmıyor, neden olabilir?
  • sorumun cevabını kendim buldum. 1500-2300 arası pilleri çalıştırıyormuş. pil alacak kişiler dikkat etsin buna.
  • quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

sorumun cevabını kendim buldum. 1500-2300 arası pilleri çalıştırıyormuş. pil alacak kişiler dikkat etsin buna.

1900lük sarjlı varta pil taktım yine çalıştırmadı mouse. klavyede varta 1000lik pil kullanıyorum sorun yok. logitech gibi bir marka nasıl böyle bir mouse yapmış anlamak mümkün degil.
  • beyler sıze tek bısey soyluyorum bu logıtechın ........ neden dersenız ıcındekı orjınal pıl 3 gun gıttı sonra babam 12 tane pıl aldı 3 mılyona onlarda 1er gun bıttı 6 gun yanı gıttık 2400mA jarjı pıl ve jarj cıhazı aldık en fazla 2-3 gun gıdıor bu ne dandık bı marka delirmek uzereyım SAKIN almayın Logitech marka gıdın bıt pazarından ucuza alın bundan almayın lanet olsun tek kelimeyle
  • duracell pillerle kılavye yarım yıl gidiyor
    mausede 2ila2.5 ay gidiyor bana pc sabah saat 7.30 da açılıyor akşam üstü 6-7 gibi kapanıyor.
  • ya benim sette sorun mu var :S klavye 1 2 ay gidior ama mouse 2 hafta anca dayanıyor duracelldede aynı 2 3 hafta en fazla
    ve mousem arızalı galiba :S sağ click yapıorum bazen tıklamıor bazen 2 kere tıklıor :S anlamıyorum sorun pil mi yoksa arızalımı ? sizlerdede aynı sorun varmı ?
  • bendeki klavye ilk aldığım piller ile nerdeyse 7ay kadar devam etti... maus için ise Duracell Ni-MH 2650amperlik pil aldım 2 haftada bir bitiyor (kullanıma göre süre kısalıp uzayabiliyor)
  • mouse'da gp'nin 1300mA'lık pillerini kullanıyorum. 7-10 gün arası gidiyo. klavyede ise 800mA'lik kullanıyorum oda 1 ayı geçkin gidiyor. ve çok sağlam klavye harbiden. 1 bardak kola döküldü 1 ay evvel ama sorunsuz çalışıyo hala. klavye ve mouse'da keşke pil ömrünü gösteren düzgün bi göstergesi olsa keşke diyorum. bir anda gelen pilin şarjı azaldı uyarısı beni deli ediyor
  • ARKADAŞLAR BEN EX110 LOGİTECH KULLANIYORUM GP PİL TAVSİYE EDİYORUM ISRARLA MAUSE DE TAM 48 GÜN DAYANIYO (GP 2700 MAH) KLAVYE DE İSTE (GP 1000 MAH) 83 GÜN HER EN AZ 3 SAAT PC AÇIYORUM DÜŞÜNÜN YANİ BAZEN 8-10 SAATE BİLE ÇIKIYOR.. ABARTMIYORUM VE TEST ETTİM EN İYİ PİL DURACELL DEN BİLE DAHA İYİ DİYYEBİLİRİM

AMA FİYATLARI PİLLERİN UÇUK TAM BİR KLAVYE MAUSE PARASI AMA ZEVKİNE DÜŞKÜN OLANLARA LOGİTECH DİYORUM

İYİ FORUMLAR.................
  • Herkes farklı mouse hakkında yorum yapmış gibi. Kimi diyor mouse'a 8-10 gün pil anca dayanıyor kimisi diyor 3 ayı rahat görüyorum.

Bende ya bu modeli ya da mk250 modelini almayı düşünüyorum, araştırmaya başlayınca ilk bu model gözüme çarptı, başka modelleride araştırmadım. Günde 10+ saat kullanılan bir bilgisayar, alacağım mouse yaklaşık 2 ay kullanım sağlamalı.
  • HOcam seti hala kullanmaktayım . bende çok uzun süre kullanıyorum . Fakat Duracell Pil ile 1 ay anca gidiyor. uzun süreli kullanmaya dayanmıyor . Eğer istersen seti sana satabilirim. mause sadece 2 ay kullandım ama klavyeyi hala kullanıyorum. Sana satmamın sebebi a4 tech seti aldım zaten ama onunda mause güzel klavye kötü =) anlayacagın klavye 10 üzerinden 10 ama mause 10 üzerinden 3 bile almaz. Eğer almak istersen resim çekip yollayabilirim PM den ulaşabilirsin bana.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.