Bildirim
logitech ex110 pil ömrü????
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hiç kimse logitech ex 110 kullanmıyomuuu yaaaaawww??? -
ben yeni aldım valla klavye ile yazmaya daha alışamadım yerleri eskisinden çok farkı msnde falan çok yanlış yazıyorum ama güzel bir klavyequote:
Orijinalden alıntı: tekbir
hiç kimse logitech ex 110 kullanmıyomuuu yaaaaawww??? -
Bende bu seti kullanmaya çalışıyorum ama malesef bir türlü pil beğenmiyor. Şarjlı pillerle uğraşıp duruyorum. en sonunda sallıycam gidicek herhalde.quote:
Orijinalden alıntı: taxonera
ben yeni aldım valla klavye ile yazmaya daha alışamadım yerleri eskisinden çok farkı msnde falan çok yanlış yazıyorum ama güzel bir klavye
Alıntıları Göster -
arkadaşım 5 ay falan gidiyo. ben ex100 kullanıyom birbirinin hemen hemen aynısı. ex110 un dış görünümü daha şık sadece.başka hiçbir fark yok.quote:
Orijinalden alıntı: Bayborean
Bende bu seti kullanmaya çalışıyorum ama malesef bir türlü pil beğenmiyor. Şarjlı pillerle uğraşıp duruyorum. en sonunda sallıycam gidicek herhalde.
Alıntıları Göster -
Ben de klavye+fare setimi 1 hafta önce aldım.Şu ana kadar herhangi bir pil sorunuyla karşılaşmadım. Şaka bir yana klavyeden ve fareden gayet memnunum.Yaklaşık 2 metre mesafeden kullanabiliyorsunuz.Görünümü çok şık,yazımı da çok rahat kesinlikle tavsiye ederim.Tuşları algılamada herhangi gecikmeyle karşılaşmadım.Tekken oynarken gayet iyi bir tepki süresine sahipti.quote:
Orijinalden alıntı: configsYs
arkadaşım 5 ay falan gidiyo. ben ex100 kullanıyom birbirinin hemen hemen aynısı. ex110 un dış görünümü daha şık sadece.başka hiçbir fark yok.
Alıntıları Göster
-
Beyler başka logitech ex110 kullanan varsa pil ömrü hakkında sağlam birşeyler söyleyebilir mi?Yabancı forumlarda 1 ay falan diyorlar.Ex100 kullanan arkadaş 5-6 ay demiş ama model farklı belki yine de bir farklılık olur.quote:
Orijinalden alıntı: erci541
Ben de klavye+fare setimi 1 hafta önce aldım.Şu ana kadar herhangi bir pil sorunuyla karşılaşmadım. Şaka bir yana klavyeden ve fareden gayet memnunum.Yaklaşık 2 metre mesafeden kullanabiliyorsunuz.Görünümü çok şık,yazımı da çok rahat kesinlikle tavsiye ederim.Tuşları algılamada herhangi gecikmeyle karşılaşmadım.Tekken oynarken gayet iyi bir tepki süresine sahipti.
Alıntıları Göster
-
Mouse pili 3 ay klavye pili ise 5 ayı geçkin kullandım gerçi benim kullandığım model EX100 dü ama EX110 da sonuçta aynı tek farkı daha slim olması.
ama ben içinden çıkan piller ile kullanmıştım büyük ihtimal ile duracell gibi bir pil ile süre uzar. -
bu klavye takımını yaklaşık 25 gündür kullanıyorum. mouse ile beraber gelen duracell marka 2 adet kalem pil 25 gün içinde bitti. belki de bu klavye takımının tek eksiği mouse un kullanılmadığı zamanlarda optik ışığının kapatılamaması. çünkü devamlı yanan kırmızı ışık kanımca pillerin en büyük düşmanı.quote:
Orijinalden alıntı: semptamonaria
Mouse pili 3 ay klavye pili ise 5 ayı geçkin kullandım gerçi benim kullandığım model EX100 dü ama EX110 da sonuçta aynı tek farkı daha slim olması.
ama ben içinden çıkan piller ile kullanmıştım büyük ihtimal ile duracell gibi bir pil ile süre uzar. -
ben oyun oynarken sinirle vurdum ve alttaki yükseltici klipslerden biri kırıldı. ne yapcaım ben şimdi.quote:
Orijinalden alıntı: QamiQaze
bu klavye takımını yaklaşık 25 gündür kullanıyorum. mouse ile beraber gelen duracell marka 2 adet kalem pil 25 gün içinde bitti. belki de bu klavye takımının tek eksiği mouse un kullanılmadığı zamanlarda optik ışığının kapatılamaması. çünkü devamlı yanan kırmızı ışık kanımca pillerin en büyük düşmanı.
Alıntıları Göster
bu klavyeyi alacak arkadaşlara tavsiyem şu olur. ara (space) tuşu biraz dandik. kenardan basılmıyor tutukluk yapıyor. tuşları çok iyi değil ama malzeme olarak kaliteli. mause a gelince iyi alglıyor ama 2 tane kalem pille baya bir ağır oluyor. özellikle oyunlarda pek iyi olmuyor. ama dediğim gibi algılama sorunu yaşamadım. cod2 oynuyorum ve bir yamğu olmadı. tek avantajı kablosus olması yoksa kablolu olsa 10 milyon vermem
-
bu arada dün mause nin pili biti. kendi içinden çıkan duracell piller 1 ay gitti. bir arkadaş 6 ay gidiyor demiş ama demekki kullanım farkı var. çok mu hırpalıyorum nequote:
Orijinalden alıntı: irfanyus
ben oyun oynarken sinirle vurdum ve alttaki yükseltici klipslerden biri kırıldı. ne yapcaım ben şimdi.
bu klavyeyi alacak arkadaşlara tavsiyem şu olur. ara (space) tuşu biraz dandik. kenardan basılmıyor tutukluk yapıyor. tuşları çok iyi değil ama malzeme olarak kaliteli. mause a gelince iyi alglıyor ama 2 tane kalem pille baya bir ağır oluyor. özellikle oyunlarda pek iyi olmuyor. ama dediğim gibi algılama sorunu yaşamadım. cod2 oynuyorum ve bir yamğu olmadı. tek avantajı kablosus olması yoksa kablolu olsa 10 milyon vermem
Alıntıları Göster
-
Ex110 bir seneden fazla oldu kullanalı.quote:
Orijinalden alıntı: irfanyus
bu arada dün mause nin pili biti. kendi içinden çıkan duracell piller 1 ay gitti. bir arkadaş 6 ay gidiyor demiş ama demekki kullanım farkı var. çok mu hırpalıyorum ne
Alıntıları Göster
klavye pili çok uzun gidiyor 3 -4 ay ama mause 1 ay bile sürmüyor bazen. Nedeni çok kullanıyor olmam heralde. Zaten daha kullanmıyorum sürekli pil değiştirmekten sıkıldım ve a4tech kablosuz mause aldım rahatladım. Set güzel fakat mause işe yaramaz
-
bende ex110 var klavyesi cok guzel fakat mouseden bende memnun degilim az once yine calismadi bende yedek mouseyi bagladim pillerini degistirdim yok kirmizi isik yanip hemen sonuyor ama calismiyor nedeni ne olabilir bozuldu bozulacak derken bozuldu mu acaba ? bu sete baska bir mouse alip kullanabilir miyiz logitech alici kullanmadan ?quote:
Orijinalden alıntı: djpontul
Ex110 bir seneden fazla oldu kullanalı.
klavye pili çok uzun gidiyor 3 -4 ay ama mause 1 ay bile sürmüyor bazen. Nedeni çok kullanıyor olmam heralde. Zaten daha kullanmıyorum sürekli pil değiştirmekten sıkıldım ve a4tech kablosuz mause aldım rahatladım. Set güzel fakat mause işe yaramaz
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: djpontul
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: djpontul
dostum a4 kablosuz mouseden memnun musun ? ve 3-4 metre menzili olan wireless mouse var mi cogu 1m .
teşekkürler. saygilar.
-
logitech in bende klavyesinin pil ömrümden memnunum ama mouse çok kısa 1ay bile gitmedi..quote:
Orijinalden alıntı: mehmet2001quote:
Orjinalden alıntı: djpontul
dostum a4 kablosuz mouseden memnun musun ? ve 3-4 metre menzili olan wireless mouse var mi cogu 1m .
teşekkürler. saygilar.
Alıntıları Göster
-
Mouse'u kullanmıyorum(ergonomi sıfır) klavye için ise günde en az 8 saat açık kalan bir pc de 4 aydır devam ediyor içindeki piller, hala da atlama-takılma yok.quote:
Orijinalden alıntı: B J K
logitech in bende klavyesinin pil ömrümden memnunum ama mouse çok kısa 1ay bile gitmedi..
Alıntıları Göster -
quote:
Orjinalden alıntı: tekbir
logitech ex 110 un pil ömrü hakkında bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mii??
Kardeşim teknik olarak 6ay pil ömrü var ama farede on/off düğmesi olmadığı için fare daha kısa gider.2ay falan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the beast -- 4 Ocak 2009; 11:09:44 > -
Sanırım ya ben şanslıyım ya da diğer arkadaşlar şanssız farenin pil ömrü konusunda. Neredeyse 3 ay gibi bir süre oldu bu seti satın alalı vequote:
Orijinalden alıntı: the beastquote:
Orjinalden alıntı: tekbir
logitech ex 110 un pil ömrü hakkında bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mii??
Kardeşim teknik olarak 6ay pil ömrü var ama farede on/off düğmesi olmadığı için fare daha kısa gider.2ay falan
klavyeye ile( tuşların ufak oluşundan dolayı ) fareye ilk başta alışamama problemim haricinde bir sıkıntı yaşamadım. Fare biraz daha düzgün olabilirdi.
Klavyenin yanında adı fare olsun diye konulmuş gibi duruyor. Gün boyunca ( yaklaşık 13-14 saat ) bilgisayar açık ve çok sık olarak e-posta yazışması yapıyorum.
Buna rağmen en ufak bir tekleme vs. olmadı pil konusunda ve halen üzerindeki orjinal pilleri kullanıyorum ( hem fare hem klavye için ).
-
Klavye 6 ay civarı gidiyor duracell piller kulandığım zaman. Açıkcası çok da hesap yapmadım bazen pilli olduğunu bile unutuyorum.quote:
Orijinalden alıntı: qube26
Sanırım ya ben şanslıyım ya da diğer arkadaşlar şanssız farenin pil ömrü konusunda. Neredeyse 3 ay gibi bir süre oldu bu seti satın alalı ve
klavyeye ile( tuşların ufak oluşundan dolayı ) fareye ilk başta alışamama problemim haricinde bir sıkıntı yaşamadım. Fare biraz daha düzgün olabilirdi.
Klavyenin yanında adı fare olsun diye konulmuş gibi duruyor. Gün boyunca ( yaklaşık 13-14 saat ) bilgisayar açık ve çok sık olarak e-posta yazışması yapıyorum.
Buna rağmen en ufak bir tekleme vs. olmadı pil konusunda ve halen üzerindeki orjinal pilleri kullanıyorum ( hem fare hem klavye için ).
Alıntıları Göster
Mouse; dandik pil ile 3-4 gün , kaliteli pil ile 1 hafta , şarjlı pil(2100mah) ile 2 hafta gidiyor.
Bazen mouse'un köşelere gittiği oluyor pile bağlı olduğunu düşünüyorum.
-
ex100 kullanıyorum klavye 1000 ma şarjlı pil var bayabi gidiyor.Fare 2500 ma var ort 1 ay ama bilgisayar başında çok vakit geçiriyorumquote:
Orijinalden alıntı: ikista
Klavye 6 ay civarı gidiyor duracell piller kulandığım zaman. Açıkcası çok da hesap yapmadım bazen pilli olduğunu bile unutuyorum.
Mouse; dandik pil ile 3-4 gün , kaliteli pil ile 1 hafta , şarjlı pil(2100mah) ile 2 hafta gidiyor.
Bazen mouse'un köşelere gittiği oluyor pile bağlı olduğunu düşünüyorum.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- logitech dongle eşleştirme
- furylevel z1 alınır mı
- gamepad önerisi
- mouse takılma sorunu
- yazılım için klavye önerisi
- büyük eşit işareti
- pc için gamepad önerisi
- mouse önerisi
- logitech g pro racing wheel
- küçük eşittir işareti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X