Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech F710 (60 TL) Satın Al 19 Kasım 2017 19:09 1 1 Logitech F710 (60 TL) Başlıkta belirtmiş olduğum gibi kullanmış olduğum Logitech F710 marka gamepad'imi satıyorum.Kozmetik olarak da donanımsal olarak da herhangi bir sorunu yoktur.Pc'de third person oyunları oynarken kullandım sadece genelde fps oyunları oynadığım içinçok kullanılmadı.Alalı yanlış hatırlamıyorsam 1 yıl filan oldu vatan bilgisayardan sıfır olarak aldım isteyene garanti için faturasını atarım ama bulabilir miyim emin değilim atmış da olabilirim.İstenilen kargo firması ile gönderebilirim hesaba havale ardından kargo şeklinde alışverişimizi tamamlarız.Fotoğraflar ve ekstra bilgi için PM atarsınız whatsapptan haberleşirizSon olarak satma nedenime gelince XB1 controller'a geçeceğim bir de onu denemek istiyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 60 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Niğde Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık r5 2600x 1.200 TL [SATILDI] Satılık MSI GTX 1060 3 GB 1.800 TL [SATILDI] Satılık/Takaslık Playstation 4 Slim 500 GB. REVİZE 500 TL Msi H110M GAMİNG İ3 6098P STOK FAN