Şimdi Ara

Logitech F710 Driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yaklaşık üç yıldır f710 gamepad kullanıyorum. Son bir haftadır bağlantı problemi yaşıyorum. Gamepad tuşlarını dokununca mode ışığı sürekli yanıp sönmeye başlıyor. Öncelikle belki alet bozulmuştur diye düşündüm. Farklı bir pc de denedim sorunsuz çalışıyor. F710ConnectUtility programını ile bağlantıyı tekrar yapmaya çalıştım. Program başarılı oldu diyor ama bağlantı problemi devam ediyor. Aygıt yöneticisini kontrol ettiğimde gamepad driver kısmında ünlem işareti gördüm. Driver güncelleştirmeyi seçtim, ardından listeden xbox360 denetleyicisini seçtim. Sorun düzelmedi. Driver ı kaldırdım gamepad alıcısını söküp taktım tekrar kurulum gerçekleştirdi. Sorun yine düzelmedi. Denetim masası aygıtlar kısmını kontrol ettiğimde wireless f710 aygıtının altında sürücü kullanılamıyor yazısı gözüküyor. Logitech sitesinde destek talebi oluşturdum. Henüz bir geri dönüş olmadı. Kısacası aklıma gelen her şeyi denedim. Kısa süre önce windows 10 güncelleştirmesi yüklemiştim. Sorun ondan sonramı başladı emin değilim ama aklımada başka bir şey gelmiyor. Sorunun çözümünü bilip yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkürler. İnternetten araştırmaya devam ediyorum eğer bir çözüm bulabilirsem konunun altında paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un4Given- -- 8 Eylül 2020; 11:59:15 >

• Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\046DC21F0305 bu dizini tamamen sil adabtörü çıkar tak sorun çözülür. Fakat ben pc yi tekrar açtığımda gene aynı sorun oluyor. lanet sorunu bir türlü çözemedim. Eskiden sorunsuzdu windows 10 2004 sürümünden sonra bok oldu.
  • Kedi Adam kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, beni büyük bir dertten kurtardın. Dediğin gibi yaptım şuan sorunsuz çalışıyor. Sen olmasan umudumu kesmiştim. Logitech bile çözüm önerisi yapmadı. Windows update yaparken çalışan şeyleri bozması da bıktırmaya başladı artık.
  • Rica ederim fakat tam anlamıyla çözüm kesin değil. Misal dün ben fifa gireyim dedim yarım saat tekrar uğraştım sürücüyle anca çalıştı. Şimdiki aklım olsa 4 sene önce aldığım f710 yerine xbox controler almıştım.
  • Umarım faydası olur.
    www.webkenti.net
    Bilinmeyen Sürücüleri (Driver) Bulmak
    https://www.webkenti.net/2019/08/donanm-kimlikleri-ile-surucu-driver.html

• Kedi Adam kullanıcısına yanıt
    Ben dediğiniz şekilde yaptım. Ondan sonra işlemi tekrarlamam gerekmedi. F710 konusunda bende aynı düşüncedeyim. Keşke zamanında xbox controller alsaymışım. Şuan bir kontrolcüye 700 tl istiyorlar. Almaya elim gitmiyor. F710 bozulana kadar yola onunla devam ederim. Ama bir daha almam gerekirse, paraya kıyar xbox controller alırım.
  • lordlevent kullanıcısına yanıt
    4-5 gündür foruma bakmıyordum. Biraz geç gördüm kusura bakmayın. Sorun @Kedi Adam'ın dediklerini yapınca düzeldi. Artık sorunsuz çalışıyor. Size de cevabınız için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.