Şimdi Ara

Logitech F710 Game Pad - SATILDI / İZMİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba Arkadaşlar; - SATILDI

Kampanya zamanı teknosadan 99 TL ye aldığım F710 modeli game pad im var. Fatura garantisi var. ( tabi faturayı bulabilirsem.)

Niyetim her zaman olduğu gibi İzmir içi elden satmak. Ancak şehir dışından almak isteyen olursa; önce havale, sonra kargo şeklinde ; Yurtiçi Kargo ile alıcı ödemeli gönderebilirim.

Salonda TV sehpasının altında Mini itx pc kullanıyorum ve koltukta uzanarak oynamak istiyorum. Bu şekilde bağlantı arada kopup geliyor. Kalkıp televizyonun karşısında oturmak gerekiyor. Yada kasadan bir uzatma ile alıcıyı çok daha görünür bir yere koymak lazım, salonda olmuyor ne yazık ki :)

İnternette araştırdığım kadarı ile bu kopma sorunu Windows 7 de olmuyor. Daha sonraki işletim sisteminde bu sorunu yaşayanlar var. Windows 10 da sürekli kopma probleminden dolayı satmaya karar verdim.

Kolu neredeyse hiç kullanmadım. İçinde hala orijinal gelen pilleri var. 11.11 tarihinde n11.com dan hesaplı bir fiyata 1050ti aldım ve son bir 1-2 haftadır Mordor Middle Earth oynamaya karar verdim. Ondan önce hiç kullanmadım çünkü onboard ekran kartı ile oyun oynanmıyor :)

resimleri akşam eve gidince ekleyeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin.ozsk -- 4 Aralık 2017; 21:31:28 >

• ürün satılmıştır, yarın kendisi ile buluşup ürünü teslim edeceğim...

@darcious
  • Hayırlısı olsun dostum..Yarın görüşmek üzere..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.