Şimdi Ara

Corsair SF600 600W 80 Plus Gold Modüler PSU - SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

Arkadaşlar merhaba;

Salonda TV ünitesinin altında kullandığım sistemi satıyorum. Sistemimde ekran kartı yoktur. Geçen ay içerisinde 1050 Ti ekran kartımı sattım ve yerine GTX 1060 ekran kartı almayı ya da AMD apu sistem toplamayı düşünüyordum.

Ancak nasıl olduğunu anlamadan XBOX One X satın aldım ve bilgisayar boşa çıktı.

Satışın öncelikle izmir içi ve elden satış şeklinde olmasını istemekteyim. Diğer türlü alışverişler için sadece yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak yollayabilirim. Zaten ufacık kasa çok fazla tutacağını sanmıyorum.

İzmir dışı alışverişlerde önce havale sonra kargo.

Forum üzerinden 2. el olarak aldım. yurtdışı ürün. faturası yok ama uluslar arası garantisi vardır diye düşünüyorum.
    Bu zamana kadar kullandığım en güzel PSU diyebilirim. Kasada normal boyda bir güç kaynağı kullanama imkanım olsa da ben bunu kullandım. Az ye kaplaması, işime yaramayan kabloların çıkartılması ve fanının durması en büyük artısı.

https://www.donanimhaber.com/guc-kaynagi/haberleri/Corsair-SF600-incelemesi-SFX-form-faktorunde-canavar-ufaklik.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akin.ozsk -- 26 Ağustos 2018; 18:9:54 >

• Corsair RMA işlemleri için fatura kopyasını ibraz etmenizi şart koşuyor. Fatura yoksa, ürünü garantisiz olarak düşünebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.