Bildirim
Logitech F710 hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sıfırı hızlıal.com da şuan 82 lira haberin olsun 2. el ile falan ugraşma.Bende 2 tane var kesinlikle tavsiye ederim şuan piyasanın en iyilerinden biri. -
Hocam Windows 8 kullanıyorsan problem çıkıyo yeniden bir driver falan yüklemen gerekli.Eğer sistem windows 8 ise aldıktan sonra yardım ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Eins Tankado
Hocam Windows 8 kullanıyorsan problem çıkıyo yeniden bir driver falan yüklemen gerekli.Eğer sistem windows 8 ise aldıktan sonra yardım ederim.
evet hocam windows 8 alırsam size ulaşırım çok sağolun. -
2 gün önce aldım ve tavsiye etmiyorum. LB, RB tuşları çok sert ve rahatsız edici seviyede yüksek ses çıkarıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Eins Tankado
Hocam Windows 8 kullanıyorsan problem çıkıyo yeniden bir driver falan yüklemen gerekli.Eğer sistem windows 8 ise aldıktan sonra yardım ederim.
Bende almayı düşünüyorum windows 8de tam olarak ne sorunu var ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Çürük Kemik
2 gün önce aldım ve tavsiye etmiyorum. LB, RB tuşları çok sert ve rahatsız edici seviyede yüksek ses çıkarıyorlar.
Şimdiye kadar özellikle oyun konsolu kolları ile oynamış olanlar için cidden ele alınıp kullanılmaya başlandığında kötü bir kol olduğunu başarılı şekilde hissettiriyor. Ayrıca sözde iyi bir mhz de yayın yapmasına ragmen çekimi rezalet bir koldur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X