Şimdi Ara

Logitech F710 Gamepad Bağlantı Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
5.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 ay olmadı alalı Logitech F710 Kablosuz Gamepad'i. Arada sırada oynuyorum. Hiç bir sorun yoktu taktığım gibi çalışmaya başladı çokta kullanışlı. Bir keresinde nano alıcısı takılı iken ses gelmeye başladı bilgisayardan, USB bağlantısı giriş-çıkış sesi. Sonra aygıt yöneticisine baktım. Daha önceden "Wireless F710 Gamepad" olarak görünen cihaz "logitech cordless rumblepad 2" olarak görünüyor ve ünlem işareti çıkıyor. Bu arada USB giriş-çıkış sesi sürekli geliyor nano alıcı takılı iken.

Tüm güncellemeleri yaptım. "D-input" ve "X-input"modunda da denedim ama nafile.

Şöyle bir şeyde var, nano alıcıyı çıkartıp bilgisayarı açıp kapatıyorum. Daha sonra tekrar takıyorum nano alıcıyı, Aygıtlar ve Yazıcılar'da"Wireless F710 Gamepad" olarak görüyor. Ancak gamepad'in her hangi bir tuşuna bastığım zaman tekrar "logitech cordless rumblepad 2" olarak görünüyor ve yine bilgisayardan sürekli USB giriş-çıkış sesi gelmeye başlıyor.

1 haftadır uğraşıyorum çözümünü bulamadım. Lütfen yardımcı olun. Yoksa değiştirilmesi için satıcı ile görüşeceğim.

Bu arada işletim sistemin Windows 7.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronal39 -- 9 Kasım 2014; 20:25:10 >

• Ah, ah! Bas bas bağırıyoruz almayın şu lanet kolu diye ama kimseye dinletemiyoruz.

Kutunun içinden çıkan uzatma kablosu var, onu takıp dene bende düzeltmişti kolu kırıp çöpe atmadan önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_king

Ah, ah! Bas bas bağırıyoruz almayın şu lanet kolu diye ama kimseye dinletemiyoruz.

Kutunun içinden çıkan uzatma kablosu var, onu takıp dene bende düzeltmişti kolu kırıp çöpe atmadan önce

Alabileceğimin en iyisi bu diye aldık napalım. Yok hocam onuda kaç kere denedim olmadı kablo ilede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

x-input a getirip bu yöntemi dener misin?
    https://www.technopat.net/2014/03/11/logitech-f710-baglanti-sorunu-cozumu/

Bu çözüm bende işe yaramıştı denemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

x-input a getirip bu yöntemi dener misin?
    https://www.technopat.net/2014/03/11/logitech-f710-baglanti-sorunu-cozumu/

Bunu da denedim. Oldu gibi görünüyor ama gamepad'in her hangi bir tuşuna bastığım zaman otomatik hata veriyor yine.

Servise gönderdim ürünü bakalım oradan ne çıkacak.
  • Sorun USB alıcısındaymış. Servise gönderdim, 1 hafta sonra geri geldi. Alıcıyı değiştirmişler. Sorun çözüldü :)
  • ben buldum çözümünü yapmanız gereken tek şey usb çoklayıcı kullanıp usb çoklayıcının pc ye takdığın usb sine yakın olan tarafına F710 alıcısını takıp onun bir sonraki usb yerinede kablosuz mouse alıcısı takmak bu şekilde F710 alıcısı aktif kalıyor uyku moduna almıyor ve bağlantı sorunu olmuyor.
  • ne yaptıysam olmadı heralde x in put a izin vermiyor Microsoft oyuzden d input rumblepad de 360ce emulatorle oyunun klasörüne atıp denemek lazım
  • sorunu şu şekilde çözdüm oyun oynayacağım zaman x input a alıyorum mouse olarak kullanıcağım zaman da d in put a alıyorum.
  • bir de güç ayarı varmış x input da iken onu kapattım büyük ihtimal ondan oluyordu, ondansa sadece x input da kullanabilirim
  • bir de bunu dene
  • yine aynı sorun oldu en iyi çözüm oyuna girerken x input yapıp oyundan çıkınca d inputa almak.
  • d inputu mouse olarak kullanıyorum internette gezinmek video izlemek için daha iyi.
  • Sonunda bağlantı kopma sorununa çözüm buldum eror verince aygıt yöneticisinden manuel olarak Xbox 360 denetleyicisini seçip ayarlıyoruz ve bu işlemden sonra hiç PC yi kapatmıyoruz kapatmak yerine uyku modunda kullanıyoruz ve sorun çözüldü ben tabletimde öyle kullanıyorum artık.hiç bir ek bişey yüklemeye de gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugun Microsoft'tan mail geldi yapmanız gereken bu dizindeki klasörü tamamen silmek sildikten sonra F710NUN USB'sini bilgisayardan çıkarıp takın sorun düzeliyor.

Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\046DC21F0305.

• elimde fazladan bir tane alıcı vardı. technopat konusundaki yazılımla sorunum düzeldi. herhangi bir şeyi kaldırmadım, sadece pilleri çıkarttım, programı çalıştırdım, alıcıyı taktımi, pilleri geri taktım. 4 saniyede gördü. bu sefer diğer alıcıyı görmedim, onu da yazılımla tekrar tanıttım. teşekkürler paylaşım için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 4 Aralık 2020; 23:14:25 >
  • Kesin çözümü:

Teknofilikyoutube
    Logitech F710 Gamepad Bağlantı Kopma Sorununa Kesin Çözüm
    https://www.youtube.com/watch?v=ITzwoBtaIVQ&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girizgah -- 14 Mart 2021; 4:21:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim f710 kolda bir sorun var:

normalde bağlanınca sorunsuz kullanılıyor. ama pc yi kapatıp açınca kol otomatik bağlanmıyor. usb alıcıyı çıkarıp takınca bağlanıyor.

her defasında sök-tak istemiyorum. bunun çözümü var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.